Humanitarni tiket u podne: Igor Đorđević tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” - Bela Crkva

Vreme čitanja: 5min | ned. 30.12.18. | 11:43

Ovih dana popularni glumac očekuje da će u derbiju ABA lige Zvezda pobediti Budućnost

U dobrotvornom listiću kompanije MOZZART u petak smo  ugostili, filmsku, televizijsku i pozorišnu glumicu, Zoranu Bećić.

Zorana ima glumačke gene ili u ovom momentu bolje reći korene. Otac Zoran Bećić je bio glumac i direktor drame u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a mama kostimograf.

Izabrane vesti

Diplomirala je na FDU u Beogradu. Živi u skladnom braku sa kolegom Igorom Đorđevićem koji je trenutno u žiži javnosti zbog uloge u veoma gledanoj seriji “Koreni”.

Igor je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, ali i profesor glume na FSU. Već 2002. godine postao je član Narodnog pozorišta gde je ostvario veliki broj zapaženih uloga. Potom se ređaju uloge u filmovima i serijama poput “Jesen stiže, dunjo moja”, “Mješoviti brak”, “Đavolja varoš”, “Miris kiše na Balkanu”, “Nepobedivo srce”, “Šešir profesora Koste Vujića”, “Montevideo, Bog te video”, “Ravna gora”, “Slepi putnik na brodu ludaka”…

Konačno uloga Đorđa Katića u seriji “Koreni” donela je ogromnu popularnost Igoru Đorđeviću koji je upravo danas gost plemenitog listića!

Evo i kako je naš gost sastavio humanitarni tiket uz napomenu da je potencijalni dobitak usmerio ka Domu za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” – Bela Crkva …

Prve tri fudbalske utakmice dolaze iz Premijer lige, a prva počinje u 13.00 sati. Sastaju se KRISTAL PALAS I ČELSI. Domaći su savladali Lisice i Građane u sred Mančestera. Plavci su imali pozitivan niz od četiri meča pa ih je iznenadio Lester. U svojim poslednjim duelima u Premijer ligi Palas je odigrao bez golova sa Kardifom. Čelsi je bio uspešan u gostima, 1:2. Međusobni skor je na strani Čelsija, 4:1:13, uz najubedljiviju pobedu od 6:2.
“Očekujem da domaći napadači postignu makar jedan gol u prvih 45 minuta”.

I dalje smo na Ostrvu, BARNLI - VEST HEM. Domaćima su meru uzimali Liverpul, Totenhem, Arsenal, Everton…Čekićari su imali sjajan niz od četiri trijumfa.Istorija je na strani Vest Hema, 3:4:10, a najubedljiviji trijumf je od 5:1. U minulom kolu Vest Hem je dobio Svece, dok je Everton dao “pet lakih komada” današnjem domaćem sastavu.
Nadam se da će doći tri i više golova”.

I treća utakmica na današnjem humanitarnom tiketu dolazi iz Engleske, SAUTEMPTON – MANČESTER SITI. Građani su dobijali Svece sa 6:1. Međusobni skor je 6:7:15. Sa Junajtedom domaći su odigrali 2:2, a ostvarili su dve poslednje pobede. Da je Siti izašao iz prave forme govore porazi od Čelsija, Kristal Palasa i ovaj poslednji od Lestera. Gosti su i dalje iza vodećeg Liverpula, a Sautempton bi morao da se udalji od opasne zone.
“Možda kombinacija iks, dva uz tri plus”.

Na kraju pravi košarkaški derbi ABA lige, CRVENA ZVEZDA dočekuje BUDUĆNOST. Od večitog derbija Zvezda ne zna za poraz, padali su Zadar, Cibona, Mega…Nakon trijumfa nad Mega Bemaksom Budućnost je “uletela u vrtlog”. Podgoričani su redom gubili od GranKanarije, Cibone, Efesa, Fenrbahčea, pa čak i Krke u Novom Mestu. Međusobni skor je skoro ujednačen, 17:16 za Beograđane koji su slavili i u poslednja dva okršaja sa Đetićima.
“Realno je da Zvezda pobedi, uz hendikep, -3.5”.

Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali 10. 679. 320, 00 dinara.

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Igora Đorđevića dobitak će biti doniran i za Udruženje Mozaik prijateljstva – Obrok ljubavi. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 19:00 7079 ABA Crvena Zvezda - Buducnost mh 1 (-3.5) 1,60
Ned 13:00 2033 ENG 1 Crystal Pal. - Chelsea 1tm1 1+ 2,35
Ned 15:15 2034 ENG 1 Burnley - West Ham ug 3+ 1,75
Ned 15:15 2035 ENG 1 Southampton - Man.City kmb X2&3+ 1,58
Ukupna kvota10,40

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara