Humanitarni tiket u podne: Ivan Jevtović tipuje za Dom “Srce u jabuci” - mesto Jabuka kod Pančeva

Vreme čitanja: 6min | ned. 16.12.18. | 10:38

Poznati glumac očekuje golove na Ostrvu

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Svakog dana jedna poznata ličnost iz Srbije i regiona je gost plemenitog listića. Poznati dobrotvorni kladilac kao ulog na raspolaganju ima 10.000, dinara za sastavljanje jednog humanitarnog listića. Ako tiket bude “prolazan” MOZZART dobitak donira na adresu koju je odabrao plemeniti gost. Bolnice, instituti, humanitarne fondacije, udruženja obolelih, bolesna deca…

Ova sedmica je bila uspešna za plemeniti listić jer će naša kompanija samo za ovih sedam dana donirati ravno 296.400, 00 dinara plus današnji mogući dobitak koji je umanjen u odnosu na grafiku jer je u međuvremenu odložen duel iz Francuske. Novi potencijalni dobitak iznosi 159.000, 00 dinara.

Izabrane vesti

Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali tačno10.607.620,00 dinara.

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000,00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Rekli smo, donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pa da krenemo sa današnjim plemenitim tipovanjem…

Pozabavićemo se utakmicom belgijske lige, gde će meč odigrati GENK i OSTENDE. Genk je za sada vodeći tim u ligi. Međutim, nekoliko loših partija u poslednje vreme dobrano su smanjili razliku u odnosu na direkte konkurente za vodeću poziciju. Što se tiče Ostendea, nakon tri blede utakmice došla je pobeda u minulom kolu nad Lokerenom, što je ulilo potrebno samopouzdanje pred gostovanje lideru tabele.
,,Igram kombinaciju 1-1&3+, verujem da ne grešim“.

Sada ćemo se pozabaviti ligom još jedne zemlje Beneluksa. Reč je o Holandiji, gde će koplja ukrstiti AJAKS i DE GRAFŠAP. Ovaj susret Ajaksu dolazi nakon fenomenalne utakmice u Ligi šampiona protiv Bajerna koja je završena rezultatom 3:3. Uzimajući u obzir da je Ajaks pružio dostojan otpor nadmoćnijem rivalu, utakmica protiv narednog protivnika trebalo bi da bude mačiji kašalj. Naročito to važi ako se ima u vidu da je De Grafshap poslednji na tabeli, sa svega 11 osvojenih bodova.
,,Ajaks je potpuni favorit, te s toga igram prelaz iz 1-1“.

Previđeno je da na tiketu bude i par Marselj - Bordo, ali je ta utakmica odložena.

Naredna destinacija su nam Pirineji, LEVANTE – BARSELONA. Levante solidno stoji na tabeli, ali ako Barsa želi da se osami na prvoj poziciji mora da trijumfuje ili uzme bod. Jorgandžije su se poravnale sa današnjim gostima. Klub iz Valensije ima dva remija i dva trijumfa u poslednja četiri duela. Barsin pozitivan niz traje šest duela, poslednji je remi sa Totenhemom. U poslednjih pet okršaja Katalonci su četiri puta slavili, ali su poslednji susret izgubili sa 5:4.
“Verujem u Barsu, kombinacija iz dva u dva, uz tri plus”.

U italijanskoj prestonici ROMA dočekuje ĐENOVU. Vučica je loše prošla na gostovanju u Češkoj. Đenova je odigrala nerešeno poslednji duel. Istorija nam kaže 17:2:7. Pored boljeg međusobnog skora Roma bolje stoji na tabeli pa je svakako favorit.
“Kombinujem jedinicu sa golovima, od dva do četiri”.

I za kraj plemenitog listića derbi sa Ostrva, LIVERPUL – MANČESTER JUNAJTED. Liverpul ima lošiji skor, 18:11:30. Đavoli pamte najubedljiviji trijumf od 4:0. Liverpul bije bitke sa Sitijem, a ima ozbiljan suficit nad Junajtedom. Domaći imaju četiri pobede u nizu, vrlo značajna nad Napolijem. Mančesterov niz za pohvalu prekinula je Valensija. Na poslednjoj utakmici u Mančesteru bilo je 1:4 za Liverpul.
“Ma biće golova u obe mreže, gol, gol”, kaže naš gost za ukupni koeficijent od 15.90.

Sad malo o košarci i basketu, veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Naš današnji gost Ivan Jevtović je rođen u srpskoj prestonici i pohađao je Prvu beogradsku gimnaziju. Potom je završio je FDU kao najbolji student generacije u klasi profesorke Gordane Marić.

Bio je stalni član pozorišta “Boško Buha”, ali je značajne role ostvario i u Narodnom pozorištu, BDP – u, JDP – u, Zvezdara Teatru, Ateljeu 212 čiji je danas član.

Igrao je u filmovima “Stršljen”, “Nebeska udica”, “Ringeraja”…seriji “Urgentni centar”…

Dobitnik je velikog broja nagrada poput užičke za najboljeg mladog glumca, nagrade “Car Konstantin”, “Zlatni ćuran”…

Vanredni je profesor na umetničkim akademijama i bio član benda “Deca loših muzičara”…

Isticao se i na sportskom planu…
“Bavio sam se raznim sportskim aktivnostima, a ozbiljno sam trenirao fudbal. Tačnije, prvo sam igrao na betonskom terenu na Novom Beogradu, a kasnije bio član PSŽ – a jer sam boravio u Parizu. U Francuskoj je obavezno bavljenje nekim sportom, brat se bavio plivanjem, ja fudbalom…Trener je sugerisao ocu da mogu postati dobar igrač, ali smo se vratili u srpsku prestonicu.Potom sam igrao u Radu, OFK Beogradu i zatim prekinuo ozbiljniju fudbalsku karijeru. Okrenuo sam se velikom tenisu, malo na terenima Energoprojekta, pa nešto malo u TK ‘Partizan’…Ako me pitate koji trenutno sport upražnjavam, to je samo trčanje”.  

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

*Utakmica između Marselja i Bordoa je odložena*

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 1819 BEL 1 Genk - Oostende kmb 1-1&3+ 1,82
Ned 17:00 2015 ENG 1 Liverpool - Man.Utd. tgg gg 1,78
Ned 20:45 4025 ŠPA 1 Levante - Barcelona kmb 2-2&3+ 1,70
Ned 14:30 1618 HOL 1 Ajax - De Graafschap dp 1-1 1,47
Ned 20:30 1038 ITA 1 Roma - Genoa kmb 1&2-4 1,80
Ukupna kvota14,57

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ivana Jevtovića dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju “Partner” . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketIvan Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara