Humanitarni tiket u podne: Ivan Zablaćanski tipuje za Sigurnu kuću u Zrenjaninu

Vreme čitanja: 5min | sre. 06.02.19. | 12:00

Glumac očekuje pobede Sitija i Bajerna!

Današnjim učešćem u "Humanitarnom tiketu u podne" društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART podržao je i mladi glumac Ivan Zablaćanski. Reč je o jednom od sinova tragično nastradalog Milenka Zablaćanskog koji je krenuo očevim umetničkim stopama.

Naš plemeniti gost je svojevremeno kazao da nikad neće moći da pobegne od toga ko je bio njegov otac niti to želi, jer je veoma ponosan na njega, samo hoće da se dokaže kao glumac Ivan Zablaćanski i da jednog dana bude priznat zbog svog rada. Čini se da sigurno korača ka tom cilju što svedoče i njegovi angažmani.

Izabrane vesti

“Trenutno igram u Pozorištu na Terazijama u predstavama “Mamma mia” , “Zona Zamfirova” , “Viktor Viktorija” i “Mister Dolar” , u Narodnom pozorištu u “Velikoj drami” kao i u Predstavi “Ludum Ludum trupe” –“Izuj se”…Pre par dana u Dorćol Platzu imao sam premijeru “Beogradske trilogije”.Imam nekoliko svojih projekata koje guram za sledeću sezonu . Trenutno se pojavljujem u seriji  “Ubice moga oca” kao Inspektor Vlada, skoro sam završio snimanje druge sezone serije “Šifra Despot”, a igrao sam i u Nemanjićima”, podvlači za Mozzart Sport naš dobrotvorni kladilac na čijem se humanitarnom listiću našlo pet mečeva.

Prva utakmica počinje u 18.30, a sastaju se RB LAJPCIG i VOLFSBURG. Reč je o osmini finala nemačkog kupa, a dalji plasman odrediće ishod današnje utakmice. RB je poražen od Dortmunda da bi ostvario dve pobede, bez primljenog gola. Šalke i Bajer su slavili nad današnjim gostima koji su minulog vikenda slavili u Berlinu nad Hertom. Međusobni skor je ujednačen, 3:1:3, uz najubedljiviju pobedu Lajpciga od 4:1.

“I večeras očekujem golove, tri plus”.

Ostajemo u istom takmičenju u kome HERTA dočekuje BAJERN. Bavarci imaju bolji skor, 5:10:24, a imaju i najubedljiviju pobedu od 6:0. Oba rivala moraju da se iskupe za poraze koje su doživeli minulog vikenda u Bundesligi. Rekli smo Herta je prepustila bodove u Berlinu, a Bajern je vodio na poluvremenu u Leverkuzenu i na kraju izgubio od Bajera sa 3:1. Herta je u poslednjem okršaju sa Bajernom slavila rezultatom 2:0.

“Verujem u pobedu Bajerna, dvojka”.

Kao i u Berlinu duel EVERTONA i MANČESTER SITIJA kreće u 20.45. Reč je o meču iz Premijer lige. Trenutno vodeći Liverpul ima dva boda više od Građana. Everton ima deset poraza i isti broj datih i primljenih golova. Na Gudisonu je izgubio poslednji duel sa 3:1. Siti je od svojih deset poslednjih utakmica izgubio samo jednu, od Njukasla. Dva poslednja međusobna okršaja dobio je Mančester sa 3:1. Everton u ukupnom međusobnom skoru ima dve pobede više, ali Siti je vlasnik najubedljivije pobede od 5:0.

“I u Liverpulu očekujem pobedu gostujućeg sastava”.

Ostajemo na Ostrvu jer u 21.05 VBA dočekuje BRAJTON. Istorija je ujednačena, 1:1:1. U prvom duelu šesnaestine finala nije bilo golova. Domaći su bili u seriji od četiri utakmice bez poraza pa su u Čempionšipu izgubili od Midlzbroa. Premijerligaš pored tri poraza u poslednje vreme ima i dva remija na kojima nije bilo pogodaka.

“Sad se nadam golovima, tri plus”.

I današnji humanitarni tiket zaključujemo španskim finalom pre finala kupa Kralja. Najveći derbi, BARSELONA dočekuje REAL. Barsa je bila ubedljiva protiv Sevilje, pobeda od 6:1, a potom remi sa Valensijom. Madriđani na poslednjih pet utakmica ne znaju za poraz, pobede su bile prilično sigurne, sa puno golova. Barsa ima bolji međusobni skor, čak jedanaest pobeda više, a oba rivala su trijumfovala sap o 5:0.

“Četiri plus”, konstatuje glumac Ivan Zablaćanski, nakon koga ove sedmice u plemenitom listiću gostuju fudbaler Mihailo Jovanović, glumica Jelena Perčin, novinar i pisac Muhamed Bazdulj i glumac Mihailo Otašević. Za sastavljanje plemenitog listića svaki gost će na raspolaganju imati po 10.000, 00 dinara, a pogođene iznose će kompanija MOZZART donirati u dobrotvorne svrhe. Naš poslednji 153. dobitnik, sa zagarantovanim iznosom od 10.000, 00 dinara, radijski voditelj Dejan Avramović – Robert usmerio je donaciju za lečenje glumca S.M. Nova donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 10.925.120,00 dinara.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart-u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra,

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ivana Zablaćanskog  dobitak će biti doniran i za Socijalno – gerijatrijski centar Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:05 2055 ENFAK WBA - Brighton ug 3+ 1,95
Sre 20:45 2028 ENG 1 Everton - Man.City ki 2 1,30
Sre 18:30 3066 NEM K RB Leipzig - Wolfsburg ug 3+ 1,60
Sre 20:45 3068 NEM K Hertha - Bayern ki 2 1,40
Sre 21:00 4061 ŠPA K Barcelona - Real Madrid ug 4+ 2,15
Ukupna kvota12,21

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara