Humanitarni tiket u podne: Ivana Peters tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić”

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.06.18. | 12:00

Deki Stanković i Saša Ilić, golom Kolarova, poslali su prvi MOZZART mundijalski million… Pevačica na tom talasu veruje u danas istipovanu kvotu 6,22

Čisto da se zna, Aleksandar Kolarov je juče golom sa 25 metara otvorio mundijalsku MOZZART sezonu lova na humanitarne milione! Prvi milion, podeliće fondacija “Zajedno za život”, koju je izabrao Dejan Stanković i NURDOR, za koga se odlučio Saša Ilić, drugi član naše specijalne kladilačke posade za ovu jedinstvenu priliku. Sa još po 25.000 dinara zagrantovanih od kladionice MOZZART, i jedni i drugi dobiće po 525.000 dinara! To nas uoči tipovanja pevačice Ivane Peters, dovodi do konstatacije, da smo do sada imali 121 uspešno zaokružen tiket u akciji “Humanitarni tiket u podne”.

Izabrane vesti

Ivane se sigurno dobro sećate i kao Ivane Negativ, a mi se nadamo da će se pop i rok pevačica ovoga podneva kroz kladilačku pozitivu proslaviti s MOZZART kvotom 6,22, koju nosi tiket s tri odigrana para. Našoj današnjoj gošći, pomogao je kolega Nikola Demonja koji je prošle godine uspešno nastupio u “Humanitarnom tiketu u podne”, i pogodio kvotu 8,26.

Poželimo Ivani puno sreće, uz napomenu da pevačica ovoga podneva tipuje za Institut za medincinsku zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić”.

Prvi par Ivane Peters, vodi nas na autsajderski susret Grupe F,  ŠVEDSKA – JUŽNA KOREJA. Šveđani su izgubili i remizirali po dva puta na poslednje četiri utakmice, a imaju samo jednu pobedu u nizu od minulih šest mečeva. Ni Korejancima ne cvetaju ruže, pošto su izgubili četiri od poslednjih šest utakmica. Istorija ovoga para kaže GG, odnosno što je tip koji je došao na obe prijateljske utakmice koje su ovi rivali odigrali (2:2 i 1:1).

“Teško je tipovati na Mundijalu… Demonja i ja kažemo da će biti od jedan do dva gola”, komentar je Ivane Peters, koja kreće dalje.

BELGIJA i PANAMA, susret je apsolutnog favorita i autsajdera. Šta više reći o Begiji koja ne zna za poraz još od prijateljskog susreta sa Španijom datiranog u septembar 2016. Panama je minuli prijateljski klinč sa Norveškom izgubila sa 1:0.

“Ovde je sve jasno kao dan, a čudo će se desiti pa da ne prođe kombinacija 1-1&3+“...

Ivana Peters, tiket zaokružuje mečom TUNIS – ENGLESKA. Zemlja, koju nazivamo i kolevkom modernog fudbala, svakako je favorit u sudaru s Tunisom. Englezi su u dobroj seriji, nisu izgubili meč godinu dana, a u poslednje vreme igraju tvrdo s malo golova. Tunižani su uprkos rejtingu u solidnoj formi, izgubili su samo od Španije uoči Mundijala.

“Završavam sa 2&2+, kaže Ivana, verujući u stručno oko kolege koji se već proslavio u našem MOZZART izazovu.

U okviru sižea „Humanitarnog tiketa u podne”, recimo da se Ivana Peters, rođena Pavlović,  proslavila se kao pevačica dve grupe „Negativ i „Tap 011 “ . Sećamo se i njenog vokala je u pesmi „Oči boje tuge” sa Doktor Igija. Završila je srednju muzičku školu i gimnaziju, a sa 15 godina počinje da peva. Na „Beogradskom šlageru 94“ je zamenila Madam Pijano, nakon čega kreće njen skok karijere. Nakon odlaska iz grupe “Tap 011”. u kojoj je pevala zajedno sa Gocom Tržan, promenila je žanr, postavši glavni vokal rok sastava “Negativ”, sa kojim je do sada snimila četiri albuma. Iz braka sa Aleksandrom Petersom, nekadašnjim članom grupe „Sanšajn “, ima kćerku Saru.

Na kraju, recimo još da pored u uvodnim redovima naglašene akcije “Milion razloga za gol”, MOZZART punom parom nastavlja i sa aktivnostima u okviru kampanja „Sto terena za jednu igru“ , i „Novi dresovi za nove šampione“. Naravno, idemo dalje, a dok traje Mundijal, zna se… Navijajmo za Srbiju, jer Orlovi nemaju jedan,  milion razloga da tresu mreže po Rusiji!

Važna informacija za Republiku Srpsku:

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Ivane Peters, dobitak će biti doniran i za Udruženje “Mozak prijateljstva- Obrok ljubavi” u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 14:00 12 SP Sweden - S.Korea ug 1-2 1,70
Pon 17:00 13 SP Belgium - Panama kmb 1-1&3+ 2,00
Pon 20:00 14 SP Tunisia - England kmb 2& 2+ 1,83
Ukupna kvota6,22

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara