Humanitarni tiket u podne: Jana Ilić tipuje za Zvečansku – projekat Impuls

Vreme čitanja: 6min | ned. 04.03.18. | 11:20

Junakinja serije “Istine i laži” miksovala kombinacije i golove

Jana Ilić je rođena u Kruševcu 31. decembra 1981, glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Osim uloga u pozorištu, glumi i na televiziji i na filmu. Poznata je po filmovima “Đavolja varoš” i “Srpski ožiljci”, a glumila je i u emisiji “Kursadžije”. Trenutno je popularna kao Marina Božić Filipović u domaćoj telenoveli “Istine i laž”i.

Obožava svoju ulogu koju je dugo i precizno stvarala uz pomoć dva sjajna reditelja, Miše Vukobratovića i Milana Konjevića. Prezadovoljna je. I publika sjajno reaguje. Mnoge žene se poistovećuju sa Marinom, navijaju za nju. Njen život nije nimalo lak. Iz uljuljkanosti, dugog i ne baš kvalitetnog braka i života, ulazi u borbu za svog sina, za sebe, i ujedno otkriva svoju snagu i želju za slobodom. Zajedničke osobine su joj borbenost i potreba za istinom.

Izabrane vesti

Posle zapaženih uloga u filmu “Đavolja varoš” i serijama “Ranjeni orao” iLarin izbor” Jana Ilić se na neko vreme povukla s glumačke scene, a razlog tome bilo je rođenje sina Đorđa, koji je napunio tri godine.

Jana ima tu privilegiju da se bavi poslom koji voli, a i veliku sreću što može sebi da dopusti pauzu kad misli da joj je ona potrebna. Profesija je takva da kad radi, onda to čini po ceo dan. Nekad i noć.

Udata je za Miloša Ilića, producenta serijala “Ja imam talenat”.

Osim toga što je puna empatije, što se bavi i humanitarnim radom, o čemu javno ne govori, što će danas podržati našu društveno odgovornu akciju Humanitarni tiket u podne

ODIGRAJ TIKET JANE ILIĆ

Evo kako je sastavila dobrotvorni listić Mozzartova 633. poznata gošća.

Odabrala je za naš humanitarac dve utakmice sa Čizme. Prvo, ATALANTA – SAMPDORIJA. Međusobni skor je skoro ujednačen, 12:4:16 u korist ekipe iz Đenove. Gosti imaju šest poena suficita u odnosu na tim iz Bergama i naravno bolji plasman. Atalanta je imala dva remija pa je minimalcem poražena od Juventusa. Poslednji okršaj dva kluba okončan je rezultatom 1:3.
“Sad igram na golove, od dva do četiri”.

Istu taktiku je primenila i na drugoj utakmici iz Kalča, TORINO – KROTONE. Gosti sun a ivici crvene zone. Torino je sa najviše, 12, nerešenih ishoda u ligi. Oba sastava u svojim poslednjim utakmicama imaju poraze. Istorija je blago na strani Torina, 5:7:4. Dva poslednja okršaja ovih rivala završena su remijima, 2:2;1:1.
“Isto, od dva do četiri gola”.

Sada ćemo se pozabaviti susretom dva giganta engleskog fudbala, MANČESTER SITI - ČESLI. Građani su gotovo sigurno novi šampion Engleske. U ovom trenutku imaju velikih 13 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, Crvene đavole. Imajući u vidu do sad viđeno, izabranici Pepa Gvardiole će potpuno zasluženo poneti titulu prvaka. S druge strane, Plavci u poslednje vreme beleže ne tako sjajne rezultate. U prethodnih pet duela pretrpeli su neočekivana tri poraza. Ako se ta tendencija nastavi, tim iz Londona možda neće dočekati jesen u Ligi šampiona, što bi za njih bila katastrofa.
,,Siti je apsolutni favorit, igraju sjajno, zato stavljam 1X&2+“.

Selimo se preko Kanala, kako bi analizirali meč Lige 1, MARSELJ – NANT. Domaćin je davno odustao od borbe za titulu, jer je PSŽ neprikosnoven. Namera mu je da se zadrži u vrhu, što renome ovog kluba nalaže. U prethodnom periodu igra bledunjavo, ali utakmica protiv Nanta prava je prilika da se situacija promeni. Gosti su u još lošijoj seriji, tako da će borba za učešće u nekom evropskom takmičenju biti sve teža i teža, jer ima dosta timova sa sličnim brojem bodova, i istim ambicijama.
,,Ponovo ću odigrati 1X&2+, računam da je dobar izbor“.

I na kraju naša plemenita gošća okrenula se Bundesligi, KELN – ŠTUTGART. Jarčevi su i dalje fenjeraši, a Švabe imaju plus od 13 bodova. Keln ima remi pa trijumf nad Lajpcigom. Gosti na četiri meča ne znaju za ukus poraza. Međusobni skor je ujednačen, 13:13:9. Štutgart je u poslednjem okršaju slavio sa 2:1.
“Očekujem da dođe od dva do pet pogodaka”.

Pre nego što zaključimo današnje plemenito tipovanje da se u par rečenica podsetimo društveno odgovornog poslovanja kompanije MOZZART.

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince…

 Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije. Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 50 adresa stiglo je tačno 6.085.460, 00 dinara  donacija,  čime je pomognut rad mnogih organizacija. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

Prilika je da pomenemo plemenite kladioce koji su u dobrotvornom listiću ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić i Marko Tejić. Dakle, petnaest članova kluba 100.000!

Učešće u dobrotvornom listiću uzele su i Vaše omiljene poznate ličnosti, između ostalih: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan,  Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga, Moca Vukotić, Aleksandar Šoštar, Mile Isaković, Seka Sablić, Stefan Birčević, Bobi Marjanović, Boža Maljković, Marina Maljković, Sloboda Mićalović-Ćetković, Dejan Milojević, Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović, Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić, Rada Đuričin, Mira Banjac, Marko Živić, Jelica Sretenović, Gorica Popović, Ivan Mihailović, Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Milan Antonić, Dragan Vujić, Slobodan Stefanović , Miroljub Turajlija, Aleksandar Dunić,  Milena Živanović, Milena Vasić, Nela Mihailović, Dragan Bjelogrlić, Iskra Brajović, Milica Milša, Jelisaveta Orašanin,  Anja Alač, Vesne Čipčić, Milorad Miki Damjanović,  Danica Ristovski, Laza Ristovski, Danica Maksimović, Tanja Bošković, Predrag Ejdus, Vlada Dragutinović, Bojana Ordinačev, Dušan Alimpijević, Vanja Marinković, Arno Gujon, Halid Bešlić, Damir Mulaomerović, Tanja Petrović, Bogdan Bogdanović, Nataša Kovačević, Slađan Stojković, Miloš Samolov, Vesa Petrović, Tihomir Stanić, Ognjen Aškrabić, Isidora Minić, Snežana Dakić, Aramis Naglić, Slavko Beleslin, Milica Mihajlović, Stefan Jović, Zoran Gajić, Neša Galija, Duško Savanović, Tanja Peternek Aleksić, Zoran Čutura, Milan Mačvan, Vule Avdalović, Saša Danilović, Olja Bećković, Branko Cvejić, Vujadin Savić, Dragoslav Šekularac, Andjelka Prpić...

Idemo dalje!

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Jane Milić Ilić, dobitak će biti doniran i za Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju BUDUĆNOST, Derventa, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:00 2024 ENG 1 Man.City - Chelsea kmb 1X&2+ 1,35
Ned 15:30 3024 NEM 1 Koln - Stuttgart ug 2-5 1,38
Ned 21:00 5028 FRA 1 Olympique Marseille - Nantes kmb 1X&2+ 1,35
Ned 15:00 1047 ITA 1 Atalanta - Sampdoria ug 2-4 1,45
Ned 15:00 1045 ITA 1 Torino - Crotone ug 2-4 1,45
Ukupna kvota5,29

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara