Humanitarni tiket u podne: Jelena Kostov tipuje za Zvončicu

Vreme čitanja: 4min | čet. 24.05.18. | 12:00

Pevačica kompletnim kladilačkim arsenalom, koristeći konačan ishod, duplu šansu, golove i hendikep poena na utakmici Barse i Saragose, puca na kvotu 10,09

Danas smo raspevani! Tipujemo sa Jelenom Kostov, folk-pop pevačicom koja će sa MOZZART linije kladilačko - humanitarnih tipovanja svom snagom navaliti na kvotu 10,09, tipujući za pomoć udruženju „Zvončica“. Kako je Jelena raspisala pet jakih parova, na koji način je razmišlja, i zbog čega se odlučila za odabrane igre, razmotrićemo odmah nakon kratkog upoznavanja sa gošćom.

Na početku, recimo da je Jelena Kostov rođena u Dimitrovgradu, na samoj granici Srbije i Bugarske. Osnovnu školu je završila u rodnom gradu, da bi srednjoškolsko muzičko obrazovanje sticala u Nišu. Nakon toga, upisala je muzički odsek Fakulteta umetnosti u Nišu. Bila je učesnica Zvezda Granda, gde je u četvrtoj sezoni dospela do same završnice takmičenja i u finalnoj emisiji zauzela sedmu poziciju. Kao nagradu dobila je pesmu “Nisam bila spremna”. Ekranizovala je čak dva spota u prestonici UAE. Interesantno zvuči podatak, da je Jelenina pesma “Nagle promene” sa kolegom Stefanom Jakovljevićem izbrojala 22.000.000 pregleda.

Izabrane vesti

Tipuj Jelena, i uvećaj do sada u kompanijskoj akciji širokog srca doniranu sumu od  7.000. 860, 00 dinara…

ODIGRAJ TIKET JELENE KOSTOV

Prvi meč sa spiska od ukupno pet parova odabranih od strane Jelene Kostov, vodi nas na utakmicu plej-aut grupe italijanske Serije B, VIRTUS ENTELA – ASKOLI. Ovo je prva utakmica ovog takmičarskog para, a intresantno je da su se poslednja dva susreta pomenutih rivala okončala X ishodima, s konačnih 1:1. Virtus Entela iza sebe ima minimalnu pobedu iz poslednjeg meča sa Novarom, čemu su prethodile četiri utakmice bez pobede večerašnjeg domaćina. Askoli je na minulih pet susreta čak četiri puta odigrao za X, i s minimalcem slavio protiv Peskare.

“Smatram da će ova utakmica doneti mali broj golova. Mojim kladilačkim prognozama, odgovaralo bi da ih ne bude više od dva”, rekla je Jelena Kostov, pa krenula dalje kroz svoj MOZZART izazov.

Do po nju intresantnog tipovanja, Jelena Kostov je otputovala na terene Nemačke 4. SRBRIKEN i MINHEN 1860, sastaju se u prvom finalnom plej-of meču, posle poprilično dobrih rezultata koje su i  jedni i drugi ostvarili u poslednje vreme. Minhen je od minulih pet utakmica izgubio jedino meč sa Bajernom II, dok je Sarbriken poražen od Štutgarta II. Bavarsko putešestvije, Minhen 1860 završio je kao najbolje plasirani tim sa 26 pobeda iz 36 prvenstvenih kola, dok je Sarbriken sabrao 25 pobeda na terenima Nemačke 4 - Jugozapad.

“Biću skromna, verujući u duplu šansu, uz kombinaciju X2”…

GETEBORG – JURGORDEN, utakmica je 10. kola švedskog prvenstva, koju domaća ekipa dočekuje bez pobede iz minula dva kola. Jurgarden je posle serije od tri poraza, u protekla dva susreta pobedama krunisao mečeve sa Dalkurdom, i Erebroom. Poslednje tri utakmice ovoga para dobio je Jurgorden.

“Mislim da bih na ovom meču mogla da zaobiđem ishod, a da se fokusiram na golove. Biću zadovoljna sa 3+ partijom”, rekla je Jelena Kostov.

Prelazimo na italijansku košarku, odnosno na prvi polufinalni plej-of susret susret ARMANI MILANA i BREŠE. Biće zanimljivo, na šta ukazuje poslednji zajednički aprilski susret ovoga para koga je na produžetke dobila Breša sa 88:85, nakon 75:75 iz regularnog dela utakmice. Pre toga, Milano je bio besprekoran u tri navrata protiv večerašnjeg rivala.

“Bez greške, tipujem keca na Armani”.

Za kraj, Jelena Kostov odlazi na španski parket, odnosno na utakmicu BARSELONA – SARAGOSA. Na ovom susretu, sve deluje poprilično jasno, budući da Barsa uoči 34. kola ACB lige drži treću poziciju, sa zaostatkom od 14 bodova za šampionom Evrope, madridskim Realom. Saragosa ima tri poraza iz proteklih pet susreta, nalazi se u donjem dom španske elite, a istorija kaže i da je redovna mušterija Barselone.

“Neka Barselona postigne više poena od Saragose, uključujući i ponuđeni hendikep, koji u ovom momentu iznosi -16,5”, zaključila je naša gošća, koju smo naravno upoznali sa širokim spektrom socijalno odgovornog rada kompanije koja je deo igre naših života..

Ne zaboravimo, da je kompanija MOZZART pored 118 do sada zaokruženih “Humanitarnih tiketa”, učinila mnogo na podizanju opšteg kvaliteta sportskog života u Srbiji i zemljama regiona. Svom snagom usresređeni smo na akciju “100 terena za jednu igru”, kojom sportske sredine širom zemlje darujemo novim, bezbednim, odnosno po uslove rekreativnog i profesionalnog bavljenja plemenitom veštinom modernim košarkaškim objektima. Poslednji u nizu otvorila je selektorka naše ženske košarkaške selekcije, Marina Maljković. Od tog dana, ponosni smo na MOZZART arenu, a godine za nama iznedrile su čačansko Želovo igralište, ali i ostale terene, kojih će na radost sporta u narednim mesecima biti još.

Javite nam se, i za učešće u akciji prijavite teren iz vašeg kraja, ili klub, zašto da ne… MOZZART je tamo gde ste vi, jer kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, ne odevamo samo buduće sportske veličine, već stvaramo generaciju koja utočište ne traži na ulici, već u sportu. Da kraja nema, dokazuju i kompanijske donacije televizora bolnicama, obrazovnim ustanovama… Idemo dalje, pošto nove kladilačke pobede svakoga dana promovišu i nove šampione!

I da Vas podsetimo... 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Jelene Kostov, dobitak će biti doniran i za  Dom za starija lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 5407 ŠVE 1 Goteborg - Djurgarden ug 3+ 1,95
Čet 20:45 7270 IT1PF Milano - Brescia ki 1 1,25
Čet 20:30 1038 IT2PT Virtus E. - Ascoli ug 0-2 1,47
Čet 17:30 3131 NE4PF Saarbrucken - Munchen 1860 ds X2 1,57
Čet 20:30 7027 ŠPA 1 Barcelona - Zaragoza h 1 (-16.5) 1,85
Ukupna kvota10,41

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara