HUMANITARNI TIKET U PODNE: Katarina Krpež Šlezak tipuje za NURDOR – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka

Vreme čitanja: 5min | sub. 15.12.18. | 11:30

Kapiten srpskih rukometašica pokušala sa dvojkama na Bajern i Atletiko!

Na početku današnjeg dobrotvornog listića podsetićemo vas da su Andrea Lekić, Igor Kolaković, Milan Pavkov i Ana Joković ove sedmice podržali društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART.

Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali tačno10.607.620,00 dinara. Naša učesnica od četvrtka, potpredsednica KSS – a, postala je 147. dobitnica dobrotvornog listića. Ana Joković je imala prolazni tiket za 137.700,00 dinara.

Izabrane vesti

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Rekli smo, donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pa da krenemo sa današnjim plemenitim listićem koji nam je popunila Katarina Krpež Šlezak, kapiten i najbokji strelac naše rukometne reprezentacije

Humanitarni tiket počinjemo utakmicom engleske Premijer lige, u okviru koje će se na Vembliju sastati TOTENHEM i BARNLI. Sparsi su i ove sezone ekipa koja ima visoke ambicije. Naravno, od sastava koji predvodi kapiten Hari Kejn ništa manje se ni ne očekuje. Doduše, tim iz Londona će morati dobrano da se pomuči ako želi da ostane u trci za prvu poziciju. Razume se, kiksevi ne dolaze u obzir. Prilika da se nastavi pobednički niz biće već u subotu, kada u goste stiže Barnli, koji igra prilično loše u dosadašnjem delu lige. Svega dva boda ga dele od zone ispadanja. Sve u svemu, pomenuti tim trebalo bi da bude lak plen za domaćina.

,,Na početku apsolutno nemam dilemu, Sparsi su favoriti, i zbog toga igram 1-1&3+“.

Iz Engleske prelazimo u Italiju, gde će snagu odmeriti INTER i UDINEZE. Domaćin u poslednjih nekoliko kola igra po principu toplo – hladno. Zbog toga mu Napoli beži solidnih šest bodova, a vodeći Juventus praktično nedostižnih 14. Ipak, na timu iz Milana ostaje da do kraja sačuva treće mesto. Čini se da je prava prilika da se vrati na pobednički kolosek upravo meč sa Udinezeom, timom koji se ne može pohvalii impresivnim partijama.

,,Ni ovde nema razloga za premišljanje, idem sa jedinicom na Inter“.

Sa Čizme prelazimo na Pirineje. VALJADOLID dočekuje ATLETIKO MADRID. Domaći imaju skor 5:5:5. Jorgandžije su u vrhu u poteri za Barselonom. U prvenstvu i kupu Valjadolid je zabeležio dva trijumfa od po 2:1. Serija Madriđana bez izgubljenog meča traje 11 utakmica, na poslednjoj sa Brižom nije bilo golova. Istorija je na strani Atletika, 8:4:18.

“Volela bih da dođe dvojka”.

Ostajemo u Španiji, na meti je utakmica drugog madridskog kluba, REAL dočekuje RAJO VALJEKANO. Gosti su već u opasnoj zoni, a Kraljevski klub je u poteri za vodećim večitim rivalom. Real je imao niz od četiri trijumfa pa je dozvolio luksuz da bude poražen od CSKA sa 3:0. Rajo ima dva poslednja poraza. Međusobni skor glasi 21:1:2.

“Kombinujem iz jedan u jedan, uz tri plus”.

Katarina je za plemeniti listić odabrala i jedan meč Bundeslige, HANOVER – BAJERN. Naravno da Bavarci imaju bolji međusobni skor, 4:4:24. Bajern kaska za Borusijama i pokušava da uhvati priključak. Domaći su dva poraza prekinuli remijem sa Majncom. Gosti su uhvatili pozitivan ritam, sa Ajaksom su odigrali 3:3. Na poslednjih 12 okršaja Bajer je tukao Hanover, čak i sa 5:0, 6:1.

“Sigurna dvojka”.

Srpska reprezentativka pronašla je i treću dvojku na humanitarnom listiću i to u Belgiji, KORTRAJK – KLUB BRIŽ. Domaći su u zlatnoj sredini, a Briž se trudi da sustigne lidera, Genk koji je upravo remizirao sa Kortrajkom. U Ligi šampiona Briž je odigrao bez golova sa Jorgandžijama.

“Vreme je za pobedu Briža, dvojka”, rekla je naša plemenita gošća o kojoj dodajemo:

Rođena je u Somboru. Igra na poziciji desnog krila, a tokom bogate karijere nastupala je za Vrnjačku Banju, Kikindu, Zaječar, Metalurg, Krim, mađarski Erd…Sa nacionalnim timom okitila se srebrom na SP, zlatom na Mediteranskim igrama, ima i jedno četvrto mesto sa Kontinentalnog šampionata. Na poslednjem EP je sa 50 golova postala prvi strelac šampionata, a velike nade gaji za Svetsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Japanu. Srbija je u šeširu sa Danskom, Španijom, Nemačkom, Mađarskom, Crnom Gorom, Norveškom, Slovenijom i Švedskom. Žreb počinje danas u 16.30. Katarina je nominovana za tim EP u Francuskoj.

Sad malo o košarci i basketu, veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Katarine Krpež Šlezak dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica ”Sunce" iz Rogatice. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Katarina Krpežhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara