Humanitarni tiket u podne: Katarina Krpež Šlezak tipuje za Zvončicu

Vreme čitanja: 4min | pet. 13.07.18. | 12:00

Srpska rukometna reprezentativka pokušala sa jedinicom na irski Bohemians!

Društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART podržao je dobar deo ženske rukometne reprezentacije Srbije. Nogu je povukla Marina Dmitrović, a njenim stopama krenule su Slađana Pop Lazić, Dragana Cvijić, Katarina Krpež Šlezak i Sanja Radosavljević.

Rukometna petorka za respekt učestvovala je u našem "Humanitarnom tiketu u podne", a Dragana Cvijić je sastavila dobitnu kombinaciju za fantastičnih  222.600 dinara koje će MOZZART donirati Udruženju pacijenata sa retkim tumorima.

Izabrane vesti

Evo par rečenica o današnjoj gošći Katarini Krpež Šlezak koja će tipovati za Zvončicu…

Rođena je u Somboru. Igra na poziciji desnog krila, a tokom bogate karijere nastupala je za Vrnjačku Banju, Kikindu, Zaječar, Metalurg, Krim, mađarski Erd…Sa nacionalnim timom okitila se srebrom na SP, zlatom na Mediteranskim igrama, ima i jedno četvrto mesto sa Kontinentalnog šampionata…Poseduje dvojno državljanstvo.

Prvi duel na plemenitom listiću stiže nam iz Danske, SONDJERIL – OLBORG. Dakle, startuje prvenstvo u Danskoj. U prijateljskim mečevima domaći su ostvarili poslednje tri pobede. Iz isto toliko utakmica gosti imaju skor 1:2:2. Međusobni skor na poslednjim okršajima je 3:1:1 u korist domaćih.


“Tim jedan će postići najmanje dva gola i tim dva će postići najmanje gol na meču, tm1 2+&gg”.Evo da se oprobam sa golovima. UG od tri do pet”.

Narednu utakmicu naša reprezentativka bira sa Islanda, VIKINGUR – KEFLAVIK. Gosti su bez trijumfa, uz tri remija i osam poraza. Skor domaćih je 4:3:4. Vikingur je trijumfovao u svoje dve poslednje utakmice. Keflavik je u seriji od četiri poraza, ali je slavio u poslednjem međusobnom okršaju. Bilo je 0:2.

Sledeći meč dolazi nam iz daleke Irske, gde će snagu odmeriti BOHEMIANS i SLAJGO ROVERS. Reč je o susretu dve veoma ravnopravne ekipe. Sve vreme igraju po principu toplo-hladno, nikako ne uspevaju da uđu u pobednički ritam, što ih je dovelo do toga da moraju biti jako oprezni ako ne žele da uđu u zonu ispadanja. To se naročito odnosi na na gostujući Sligo Rovers, kog samo dva boda dele od pretposlednjeg mesta. Za obe ekipe ova utakmica je od izuzetnog značaja.

,,Smatram da je domaćin u prednosti pa s toga igram jedinicu“.

Iz jedne keltske države selimo se u drugu, dakle u Škotsku, gde će se sastati KILMARNOK i ST. MIREN. Biće ovo prva utakmica Betfred kupa, koju ekipe dočekuju nakon višemesečne pauze. Naravno, biće ovo dobra prilika da se timovi pokažu nakon dužeg odmora. Što se tiče istorije prethodnih duela ovih timova, očito je da je u većem broju slučajeva pobedu odnosio Kilmanarok, osim u poslednjem odmeravanju snaga. Svakako da će želeti da nastavi sa tradicijom trijumfovanja nad St. Mirenom.

,,Ovde sam odlučila da igram GG, verujem da ne grešim“

Katarina će probati da se priključi našim plemenitim kladiocima koji su imali dobitne listiće i uz čiju pomoć je kompanija MOZZART donirala ravno 7.499.760,00  dinara.

Naša predposlednja dobitnica, 126. u nizu, bila je rukometna reprezentivka Srbije Dragana Cvijić sa fantastičnim iznosom od 222. 600, 00 dinara. Po želji gošće MOZZART će dobitak donirati za Udruženje pacijenata sa retkim tumorima. Draganinim stopama krenuo je i pevač Boris Režak. Popularni muzičar je postao naš 127. plemeniti dobitnik sa iznosom od 116.300 dinara. Ne smeju  se zaboraviti ni donacije koje su usmerene ka Republici Srpskoj.

Pored dobrotvornog tiketa MOZZART ima niz društveno odgovornih aktivnosti. Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 62 košarkaška igrališta. Poslednji tereni otvoreni su u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Naredni košarkaški teren Mozzart će svečano otvoriti danas u Kruševcu, a poneće ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Slede Kragujevac, Niš…i tako do stotog!

MOZZART je generalni sponzor sporta na BU. Donirao je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra. MOZZART je podržao i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Priznanje za MOZZART stiglo je i od Ragbi saveza Srbije jer je naša kompanija pomogla u obeležavanju stogodišnjice ragbija u Srbiji. Poznato je da je MOZZART pomagao kragujevački klub američkog fudbala Divlji veprovi. Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od njih je ŽOK “Zaječar”. Pomažemo fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću…

Jedna od poslednjih aktivnosti, čiji su promoteri bili Dejan Stanković i Saša Ilić, je akcija “Milion razloga za gol” u kojoj je MOZZART, sa po milion dinara, nagradio svaki gol Orlova na Mundijalu. Donacije su otišle za fondaciju “Zajedno za život” odnosno ka udruženju NURDOR.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Katarine Krpež Šlezak dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:15 5502 DAN 1 Sonderjylland - Aalborg ug 3-5 2,15
Pet 20:30 4504 ISL 1 Vikingur - Keflavik tm1 2+&gg 2,35
Pet 20:45 2574 IRS 1 Bohemians D. - Sligo ki 1 2,20
Pet 20:45 2431 ŠKOLK Kilmarnock - St.Mirren tgg gg 1,90
Ukupna kvota21,12
Kladi se

 

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKatarina Krpež

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara