Humanitarni tiket u podne: Lazar Popović za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Vreme čitanja: 6min | čet. 14.03.19. | 12:00

Uz grom prelaz 2-2 u režiji Napolija, trener najmlađih Brđana ukupnu kvotu podiže na 36,49

Kada neko baci oko na MOZZART prelaz 2-2, i to na meču Lige Evrope, taj ili je hazarder, ili previše uveren u ishod odabrane utakmice. Bivši fudbaler, sadašnji trener podmlatka Čukaričkog, Lazar Popović svakako ne spada u prvu kategoriju, baš kao ni naš jučerašnji 157. MOZZART pobednik, trener Red Stara, legenda jugoslovenskog i bosanskog fudbala, Faruk Hadžibegić. Podrška Lazaru, ali uz aplauz  za Faruka, koji je overom kvote 9,75, podigao ukupnu cifru kompanijske donacije na 11.207.320, 00 dinara.

Izabrane vesti

DONELI SMO ODLUKU! Idemo dalje, s prvim korakom na MOZZART kvoti 36,49.

Odabir tipova Lazara Popovića,kompanija podstiče svakodnevnom uplatom od 10.000 dinara po listiću koja pomnožena s koeficijentom odigranih parova nosi iznos od 364.900 dinara potencijalnog dobitka. Lazar je poželeo, odnosno namenio ovu sumu Domu za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve. Želimo mu puno uspeha, odnosno rekordno jak dobitak s kojim ćemo nakon odigravanja utakmica Lige Evrope uz nešto sreće ponovo podići ukupnu doniranu cifru prosleđenu na preko 70 adresa u Srbiji i Republici Srpskoj.

Bet analiza pet MOZZART parova Lige Evrope, vodi nas na početku priče na meč INTER – AJNTRAHT F. Domaći Inter je meč u Frankfurtu dočekao u prilično nezgodnom trenutku, posle poraza od Kaljarija i čitave sage oko Maura Ikardija, međutim i pored toga Spaletijev tim uspeo je da odigra meč bez golova u Frankfurtu. Usledila je pobeda u prvenstvu nad SPAL-om (2:0) i sada revanš dočekuju uz priličnu dozu samopouzdanja. Ajntarht je prilično razočarao u pomenutom duelu, ali je takođe uspeo da pobedi u narednom prvenstvenom meču. Dobio je Fortunu na gostovanju sa 3:0. Inter je ove sezone pokazao koliko je nezgodan u Milanu. Savladao je Totenhem sa 2:1 i igrao nerešeno sa Barselonom (1:1). Dakle, ovde je sve i dalje otvoreno.

Igram na golove, tačnije biram da će ih biti 2-3“...

A sada meč BENFIKA – DINAMO Z. Opšti je utisak da je Benfika potcenila Hrvate pred duel u Zagrebu (1:0) što bi na kraju moglo da im se „obije o glavu“. Istina, prednost Dinama nije velika, ali da ih je ovaj poraz poremetio dokazuje remi sa Belenenseom u narednom kolu zbog kojeg su sada bodovno izjednačeni sa Portom na vrhu tabele. Dinamo je s druge strane na krilima ove pobede savladao drugoplasiranu Rijeku sa 3:1. Orlovi su izuzetno dobri u Lisabonu gde su od poslednjih 13 mečeva u svim takmičenjima dobili deset, uz dva remija i jedan poraz. Dinamo je dobio samo jedan od osam prethodnih mečeva na strani. Ovo će biti njihov treći međusobni susret. Sreli su se u grupnoj fazi ovog takmičenja 2004. i tada je Benfika na ovom stadionu slavila sa 2:0.

„Benfika, dakle čista jedinica“, poručuje nam fudbalski stručnjak koji je prošao kompletnu fudbalsku školu Čukaričkog, za koji je debitovao kao prvotimac u sastavu trenera Željka Simovića protiv nekadašnjeg smederevskog Sartida. 36,49, ren 1,53

Popričajmo sada o ARSENALU i RENU. Gostujući Ren je priredio senzaciju u Francuskoj gde je u prvom susretu savladao Tobdžije sa 3:1. Pred Arsenalom stoji težak zadatak, treba nadoknaditi deficit od dva gola. Međutim, samopouzdanje su dobili iz sasvim neočekivanog izvora. Pobeda nad zahuktalim Mančester Junajtedom (2:0) došla je u pravi čas, a i teško da ćemo gledati Arsenal dva puta u lošem izdanju. Uz sve to na Emiratima su dobili 21 od 23 utakmice, dok Ren na strani igra prilično loše. Izgubio je četiri od sedam prethodnih.

„Kombinujem, odnosno igram 1&3+”.

Sledi par SALCBURG – NAPOLI koji smo s posebnim razlogo spomenuli na početku priče. Reč je o ciljanom prelazu koga bira nekadašnji mladi reprezentativac državne zajednice SCG, za koju su nastupali i Bane Ivanović, Miloš Krasić i Danko Lazović. Prva utakmica imala je epitet neizvesne, međutim Italijani su bili jedini tim na terenu i bez većih problema savladali su Austrijance sa 3:0. Stvari su prilično jasne kod obe ekipe kada su nacionalna prvenstva u pitanju. Salcburg ima devet bodova prednosti na čelu tabele u odnosu na Linc, dok Napoli zaostaje 12 bodova za vodećim Juventusom. Bikovi imaju fantastičan učinak na Red Bul Areni gde su od devet mečeva Lige Evrope dobili osam uz jedan nerešen ishod. Međutim, i Napoli je dobio pet od šest poslednjih gostovanja u ovom takmičenju i teško je poverovati da može da ispusti ovoliku prednost.

“Igram Napolijev prelaz 2-2”.

Zabavu, odnosno tipovanje sa Lazarom Popovićem okončavamo na utakmici VILJAREAL – ZENIT. Španci su prikazali dva potpuno suprotna izdanja u domaćem prvenstvu i u Evropi. Pre nedelju dana odigrali su utakmicu sezone u Rusiji kada su savladali večerašnjeg rivala sa 3:1. Prethodno je Zenit u Sankt Petersburgu dobio 11 od 12 mečeva Lige Evrope. Usledila je izuzetno važna pobeda nad Levanteom i zahvaljujući njoj udaljili su se od opasne zone. Pred Zenitom je sada skoro nemoguća misija, a činjenica da su izgubili osam poslednjih gostovanja u Evropi svakako im ne ide u korist.

Igru zaključujem sa 3+ tipom“.

Tako je kladilački deo posla završio gost 1.008. izdanja najjače, najdugotrajnije rubrike sportsko-plemenitog tipovanja. Nakon svega, po želeo je da kaže još po koju o sebi, što prenosimo u prvom licu jednine.
„ U karijeri sam igrao i za francuski Brest koji je tada igrao u drugoligaškom rangu takmičenja. Zatim sam se vratio u Čukarički, pa posle godinu dana odlazim u Južnu Koreju u Daegu, iz koje se vraćam u region, zapravo u sarajevski Željezničar. Sa Željom sam osvojio titulu prvaka i Kup BiH, a zatim otišao da igram u Malezijski Perak, pa u albanski Kukeši s kojim sam zaigrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Trabzon nas je tada omeo da odemo dalje, pa sam krenuo za Grčku, odnosno u Kavalu odakle sam pobegao i završio profesionalnu karijeru. Zatim sam igrao u Srpskoj ligi Beograd, a sada je najvažnije da sam već četiri godine trener. Akademija fudbala “Ivica Iljev” bila je moja prva destinacija, pa zatim Čukarički. Trenutno najveću podršku mi pruža supruga Dunja i sin Mateja koji ima 10 godina, koji kao golman trenira u Čukaričkom”.

I to bi bilo sve od trenera najmlađih Brđana, čoveka koji je dosta toga čuo i video od  rezultata MOZZART akcija “100 trena za jednu igru”, “Novi dresovi za nove šampione”... Koliko smo daleko dogurali, to MOZZARTOVCI najbolje znaju, odnosno vide i osećaju u svojoj okolini. A, koliko još toga možemo? Verovatno granice nema, jer odluka koju smo davnih dana doneli svodi se na kontinuirano obaranje rekorda u svim disciplinama plemenitog poslovanja. Kada je već tako, a pošto smo sami postavili za cilj rekordne cifre ostvarenja u našim akcijama, odlučni smo da nastavimo dalje u istom ritmu.

Dakle MOZZART je DONEO ODLUKU! Humanost pre svega, i sport za zdrav život svim gradovima u Srbiji i Republici Srpskoj. I to bi bilo sve, ili ne baš sasvim, budući da smo po ustaljenom običaju Lazara Popovića zamolili obraduje nekoga u Republici Srpskoj na zasebnom listiću koga šaljemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Lazar Popović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Gerontološki centar iz Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 36,49, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 6516 LE Villareal - Zenit ug 3+ 1,70
Čet 18:55 6511 LE Salzburg - Napoli pk 2-2 4,60
Čet 21:00 6513 LE Inter - Eintr.Frankfurt ug 2-3 2,00
Čet 21:00 6514 LE Benfica - Dinamo Z. ki 1 1,40
Čet 21:00 6507 LE Arsenal - Rennes kmb 1&3+ (4.5) 1,53
Ukupna kvota33,50

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara