""
""

Humanitarni tiket u podne: Marinko Rokvić tipuje za Zvončicu

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.03.17. | 11:26

Popularni pevač u duelu Čekićara i Lisica očekuje nerešen ishod

Marinko Rokvić, popularni srpski pop-folk pevač rado se odazvao MOZZARTOVOJ dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. Marinko je poznat po tome da ne snima često pesme i izdaje albume. To radi samo kada dobije dobre kompozicije. Stoga su mnoge njegove pesme postali hitovi.

Rokvić nije krio zadovoljstvo što smo ga pozvali da učestvuje u  MOZZARTOVOM dobrotvornom tiketu u podne. Ukoliko tiket bude uspešan, sredstva će po njegovo želji otići za Zvončicu, Udruženje roditelja dece obolelih od maligniteta.

Izabrane vesti

Inače, kompanija MOZZART je u ovoj dobrotvornoj akciji prikupila i iz sopstvenih sredstava donirala 2.829.256 dinara zahvaljujući i našim poznatim ličnostima humanitarnim kladiocima kojih je bilo preko 250. MOZZART je donacije uplatio: Savezu slepih i slabovidih iz Niša, NURDOR-u, Svratištu iz Beograda, Institutu za onkologiju i radiologiju, Čika Boci, školi „1.novembar“ iz Čačka, domu za decu ometenu u razvoju iz Veternika, Zvončici, Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd, Gerontološkom centru Beograd, MS Zrenjanin, Fondaciji Podrži život, Institutu za majku i dete Novi Beograd, SOS Dečjem selu Kraljevo , OŠ iz Mrčajevaca, Savezu slepih Srbije, Domu za decu Petar Radovanović iz Užica, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Topčiderskoj crkvi Sv. aposola Petra i Pavla, Domu za nezbrinutu decu Spomenak iz Pančeva, humanitarnoj fondaciji Singidunum, pedijatriji Opšte bolnice Šabac, Istraživačkoj stanici Petnica, Udruženju slepih i slabovidih Srbije Beli štap, Para tekvondo klubu Gitrosu iz Novog Sada, Domu kulture u Ravnom Selu, opština Vrbas, Domu za decu i omladinu Vera Blagojević u Banji Koviljači, Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece ŽIVOT, VPD Kruševac - Sivi dom, Radost deci, porodilištu bolnice u Lazarevcu, Udruženju Koš za sreću, a ovde nećemo stati…

Zato nastavljamo sa humanitarnim aktivnostima, prvog dana vikenda, pomoći će nam popularni pevač Marinko Rokvić kome želimo dobro zdravlje i humanitarno-kladilačku sreću!

Prva utakmica na humanitarnom tiketu, po želji našeg gosta, dolazi sa Ostrva. Meč VBA-ARSENAL. Domaći imaju deficit od deset bodova u odnosu na goste. Nakon solidne serije od pet utakmica sa trijumfima i nerešenim ishodima usledila su dva poraza VBA. Tobdžije su izgubile većinu derbija, od Čelsija, Liverpula, dva puta Bajerna. Ako je za utehu Arsenal je petardom isprašio Linkoln u kupu. Statistika međusobnih utakmica ubedljivo je na strani Arsenala. I poslednja dva meča dobio je Arsenal bez primljenog gola.
„Očekujem da Arsenal ide ka vrhu tabele zato verujem u dvojku“, kaže na početku plemenitog tipovanja za MOZZART Sport Marinko Rokvić.

PREPIŠI TIKET MARINKA ROKVIĆA

U svojoj karijeri koja traje više od tri decenije Rokvić je imao na desetine hitova, a dobrotvorni tiket je nastavio takođe utakmicama iz Premijer lige. Duel EVERTON - HAL. Domaći su u gornjem domu, a Hal pokušava da se izvuče iz opasne zone. Gosti su savladali Liverpul i Svonsi. U poslednjih pet utakmica Everton je položio oružje jedino pred Totenhemom. Statistika međusobnih duela nije ubedljiva, 5-3-2.
„I Everton želi bolji plasman od sedmog mesta, zato igram keca.“

„Skitnica“, „Polomio vetar grane“, „I kad me svi zaborave“… neki su od hitova Rokvića seniora koji i treću utakmicu bira iz Engleske, VEST HEM - LESTER. Bodovna razlika dva rivala iznosi samo šest poena i ide u korist Čekićara. Domaći su ostvarili dva remija, pa su doživeli i dva poraza. Lester je počeo da se izvlači iz opasne zone sa dve pobede. Vest Hem ima dvanaest trijumfa nad Lesterom koji je ipak gro poslednjih međusobnih utakmica rešio u svoju korist.
„Nisam siguran da će biti pobednika u ovoj utakmici i zato sreću iskušavam sa jednim iksom.“

Marinkov sin Nikola krenuo je očevim stopama, a sigurno će i nadmašiti popularnog Rokvića seniora koji je na humanitarnom tiketu našao mesto za dve utakmice iz Serije A. Prvo TORINO - INTER. Nakon poraza od Rome klub iz Milana deklasirao je Kaljari i Atalantu, čak sa 7:1. Na utakmicama Torina dolazilo je preko četiri pogotka. Inter je uspešniji u međusobnim susretima, ima 14 pobeda više od Torina.
„Sad bih pokušao sa golovima, 4+.“

Pevač, čiji je hit „Da volim drugu ne mogu“ prodat u preko pola miliona primeraka odabrao je još jednu utakmicu sa Apenina, MILAN - ĐENOVA. Rosoneri imaju 21 bod više od rivala. Bili su u pozitivnoj seriji koju je prekinuo Juventus. Đenova igra po sistemu toplo-hladno, a poslednji meč izgubila je u gradskom derbiju, doduše minimalno. Milano ima duplo više pobeda u međusobnim okršajima, ali je Đenova od pet poslednjih utakmica uspela da četiri dobije.
„Milan mora gore i zato igram keca.“

Marinko vredno trenira i tako održava dobru formu, ali stiže da isprati i dešavanja na Iberijskom poluostrvu. Slede dve utakmice iz Španije, prvo BILBAO - REAL MADRID. Bilbao igra protiv lidera lige. Na poslednjih deset mečeva Atletik ne zna za remi, beležio je pobede ili poraze. Madriđani su u seriji trijumfa koju je prekinula jedino Valensija. Kraljevski klub je čak 32 puta tukao rivala.
„I sad očekujem pobedu Madriđana i igram dvojku.“

Najpopularnija Marinkova pesma „Ti za ljubav nisi rođena“ iz 2001. godine na YouTube-u ima milione pregleda, a naš gost je humanitarni tiket zaključio sa još jednim Špancima. Meč ALAVES - SOSIJEDAD. Gost ima suficit od 11 bodova u odnosu na domaće koji se muče, ali i prikupljaju bodove. Alaves ima i četiri trijumfa više u međusobnim okršajima.
„Igram na domaće, kec“, završio je dobrotvorni tiket Marinko Rokvić koji se nada dobitku i najavljuje učešće i Nikole Rokvića u našoj plemenitoj akciji.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet infohumanitarni mečsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara