Humanitarni tiket u podne: Marko Avramović tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.12.23. | 11:25

Proslavljeno ime srpskog vaterpola očekuje 4+ ishod sa Marakane

Naš današnji gost u rubrici plemenitosti, je proslavljeni vaterpolista Marko Avramović. Prve vaterpolo korake Avramović je napravio u Partizanu, za koji je nastupao do 2009. godine. Sa crno-belima je osvojio pet duplih kruna, dve Evrointer lige i Evroligu 2011. godine. Potom je prešao u Crvenu zvezdu, u kojoj je, kako kaže, proveo tri najlepše godine, pošto je osvojio dve duple krune, Ligu šampiona i Superkup Evrope, a odigrao je veliki broj neizvesnih utakmica, pred punim tribinama i to će sigurno pamtiti.

Takvom biografijom malo ko može da se pohvali, a mi ćemo reči da će Marko Avramović danas tipovati za lečenje devojčice Nađe Marković iz Čačka. Inače, proteklog vikenda održan je seminar Udruženja vaterpolo trenera Srbije, gde su uz učešće od preko 120 polaznika skupljana pomoć upravo za ovu malu heroinu.

Izabrane vesti

Idemo na tipovanje uz 4+ tip s meča MAN. SITI – CRVENA ZVEZDA. Znali smo od početka da Zvezda sudbinu rešava na mečevima s Jang Bojsom... Međutim samo bod iz Beograda protiv pomenutog tima ne vredi mnogo, pa će Baharov tim na lidera Grupe C udariti rasterećen pritiskom koji tim primorava da ostvari neki naročit rezultat. Potsetimo, Siti je na prvom meču slavio sa 3:1.

Sledi jedinica sa utakmice RB LAJPCIG – JANG BOJS. RB Lajpcig je taj koji diktira tempo, ali videli smo i da Jang Bojs ume da igra 90 minuta. Međutim na prvom meču s RB Lajpcigom se to nije videlo, kao protiv Zvezde, pa je na kraju bilo 3:1 za Bundesligaša.

Sa utakmice SELTIK – FAJENORD, čekamo dvojku. Fajenord ima Evropu u džepu i to mu je jedino važno. Seltik ima samo bod, tako da nema neke naročite vajde da se previše troši na ovaj meč. Prošli meč u prvom kolu rešen je pobedom Fajenorda pri konačnih 2:0.

Na kraju, tu je jedinca s meča PORTO – ŠAHTJOR. Šahtjot je već u Evropi, a pošto ima devet bodova, kao i Porto može da pokuša i napad na nastavak bitke u Ligi šampiona. Porto će kvalitetom pokušati tu ambiciju pokušati da osujeti, nadajući se pobedi kada je Šahtjor od njih poražen sa 1:3.

Recimo još da je Marko Avramović sa 28 godina prvi put zaigrao u inostranstvu. Prve dve sezone je proveo u Ferencvarošu, sa kojim je osvojio Kup Evrope, da bi potom još dve sezone odigrao za Eger. U nastavku karijere je igrao za španski Sabadelj i za Novi Beograd, u kojem je završio sjajnu karijeru.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao nešto manje od 100 utakmica, a osvajao je zlatne medalje na Svetskom prvenstvu, u Svetskoj ligi, Svetskom kupu, na Mediteranskim i Univerzitetskim igrama.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMarko Avramović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara