Humanitarni tiket u podne: Marko Gudurić tipuje za Život

Vreme čitanja: 4min | ned. 24.06.18. | 09:38

Košarkaš Fenera s tri mundijalska para, uleće pod obruč plemenitih tipovanja, ne bi li zakucao kvotu 13,24

Na pravom mestu, 747. put, tačno u dogovoreno vreme! Ponovo smo u specijalnom MOZZART režimu plemenith opklada, i to ni manje, ni više nego uz zvezdu srpske košarke, Marka Gudurića. On trenutno deli evropske lekcije iz kraljice igara u dresu Fenerbahčea, vođen uputstvima našeg Željka Obradovića. Marko se danas nameračio na kvotu 13, 24, tipujući na najbolje iz današnje MOZZART ponude. Dakle Mundijal, od koga očekujemo mnogo, a od Orlova tražimo najviše, nudeći im samo MILION razloga za gol...

Napred Marko, tipuj za Udrženje za brigu o mališanima obolelim od retkih bolesti „Život“!

Izabrane vesti

Krenimo od Grupe G, odnosno utakmice ENGLESKA – PANAMA. U bet analizi, dovoljno je reći samo Kejn... Njegovom kopačkom, Englezi su odneli tri boda u prvoj utakmici s Tunisom, koja je u 91. minutu susreta postala pečatirana rezultatom 1:2. Panama je s 3:0 poražena od Belgije, a o povremenoj nemoći ove selekcije, najbolje govori martovski poraz tima od Švajcarske, zabeležen s „prijateljskih“ 6:0. 
„Da od jasne, ne pravimo nejasnu situaciju, kombinovaću 1-1, sa 3+... Englezi do takve pobede protiv Paname, zbilja mogu“, kaže Marko Gudurić, i ide dalje.

Već smo na terenu Grupe H, gde se sastaju JAPAN i SENEGAL. Zemlju izlazećeg sunca ne treba zanemariti. Oni su u prvom kolu sa 1:2 slistili Koljumbiju, što je identičan rezultat, s kojim je Senegal pokazao zube Poljacima. Mogao bi ovo biti jako nezgodan susret, s tim što bi Senegal samo po sastavu mogli smatrati nešto jačim, mada činjenice kažu da ovde treba očekivati manje ili više egal partiju.
„Zaigraću na dvojku. Senegal može da pobedi Japan, mada će verovatno biti sve neizvesno“, zaključuje Gudurić, koji u zaključnom tipovanju kreće do preostalog susreta iz Grupe H.

Pre meča POLJSKA – KOLUMBIJA, puleni Hozea Pekermana se nisu proslavili. Glupost Karlosa Sančeza, koja sa sobom povlači crveni karton ozbiljno je poremetila Kafeterose. Huan Kvadrado postao žrtva taktike, a Vilmar Barios neuspeli eksperiment na terenu. Ne treba zaboraviti da je i Hames Rodrigez bio rovit i da nije uspeo mnogo toga da prikaže. Dakle, Kolumbija – Japan 1:2, dok Poljaci istim rezultatom izgubiše od Senegala.
“Neću previše rizikovati, već ću pribeći MOZZART kombinacijama. Kažem 1X, dakle dupla šansa, plus 0-2 gola. Smatram da je ovaj tip idealan za izuzetnu kvotu 2,30”, zaključio je Gudurić svoj tiket.

U nastavku rubrike, bavimo se svakako skraćenom biografijom našeg gosta na putu od rodnog Priboja, preko FMP-a, naravno Zvezde, sve do dresa Kanarinaca. Interesantno zvuči, ali je istinito da se Gudurićev otac se bavio fudbalom! I sam Marko, krenuo je prvo da se bavi tim sportom. Ipak ubrzo se prebacio na košarku i počeo da trenira u KK Priboj. Kasnije je prešao u privatni klub Dramini, ali se ubrzo vratio matičnom dresu. Godine 2010. se preselio u Beograd i otišao na probu u FMP-u gde nije prošao… Nakon toga je prešao u Partizan, gde je proveo jednu sezonu, a zatim je usledio poziv iz Železnika i Marko se ponovo obreo u FMP-u koji je te godine sklopio saradnju sa Crvenom zvezdom. Dve godine zaredom učestvovao je na Evroliginom juniorskom turniru i to u sezonama 2011/12. i 2012/13. Naročito se istakao  2012/13, kada je bio jedan od nosilaca igre istakavši se pre svega u preciznom šutu za tri poena.

Na kraju, vraćamo se Mundijalu, i to ne s jednim, dva, već s milion neopozivih razloga. Naime, MOZZART pored toga što za svaki gol Orlova u Rusiji donira milion dinara u Humanitarne svrhe, ima i plemeniti kladilački special, s kojim pikira parvo na naše Orlove. Svaki put, kada igra Srbija, doniramo i uplatu od po 25.000 dinara Dejanu Stankoviću i Saši Iliću za humanitarne tikete. Ako pogode, ceo dobitak ide na adresu po njihovom izboru, a ako promaše, tih 25.000 je 1/1 zagarantovano!

Pa to nema nigde, izuzev u MOZZARTU, jer mi igramo s milion razloga za svaki gol naših reprezentativaca.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta,  Marka Gudurića, dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju “Oniks” u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 14:00 30 SP England - Panama kmb 1-1&3+ 2,25
Ned 17:00 31 SP Japan - Senegal ki 2 2,30
Ned 20:00 32 SP Poland - Colombia kmb 1X&0-2 2,40
Ukupna kvota12,42

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketbet analizasportsko klađenjeMarko Gudurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara