Humanitarni tiket u podne: Marko Janković tipuje za kolegu fudbalera Nikolu Jovanovića

Vreme čitanja: 4min | ned. 03.02.19. | 10:15

Najnovija akvizicija italijanskog SPAL – a potencijalni dobitak usmerava za porodicu Jovanović kojoj je izgorela kuća

Zahvaljujući srećnim okolnostima i dragoj koleginici Biljani Obradović plemeniti gost u današnjem MOZZART – ovom Humanitarnom tiketu u podne je fudbaler Marko Janković. Do pre par dana bio je vezni igrač Partizana, ali se preselio na Apenine i postao član SPAL - a.

Crnogorski reprezentativac u žižu fudbalske javnosti nije ušao samo zbog transfera u Seriju “A” već i zbog događaja koji su prethodili najsvežijem parafu. Svom bivšem klubu prvo je oprostio veliki dug, na čemu su mu se zahvalili i čelnici kluba iz Humske.

Izabrane vesti

Marko je potom svoju plemenitost pokazao i time što je podržao društveno odgovorno poslovanje kompanije Mozzart. Sastavio je dobrotvorni listić, a potencijalni dobitak usmerio je za kolegu Nikolu Jovanovića. Fudbaleru BSK – a i njegovoj porodici izgorela je kuća u Padinskoj Skeli, a u pomoć su, kako su mediji preneli, priskočili FK Partizan, Saša Zdjelar, Dušan Basta

Ofanzivac SPAL – a za dobrotvorni tiket odabrao je četiri utakmice iz Holandije, Engleske, Švajcarske i Francuske. Prvi meč počinje petnaest minuta nakon podneva, EKSCELZIOR dočekuje FAJENORD. Rivale deli čak 20 bodova. Seriju od četiri poraza domaći su prekinuli pobedom od 2:0 u poslednjem kolu. Klub iz Roterdama bio je siguran i ubedljiv, naročito protiv Ajaksa pobedivši sa 6:2. Istorija nam kaže, 3:0:18, uz najubedljiviji trijumf  Fajenorda od 5:0.
“Bez dvomljenja igram dvojku”.

Još jednu pobedu gostiju naš gost očekuje na Ostrvu, LESTER – MANČESTER JUNAJTED. Međusobni skor je 2:7:18, a Đavoli su slavili i sa 6:2. Junajted ima 13 poena više od Lisica. Domaći su niz od tri poraza prekinuli remijem sa Liverpulom, 1:1. Upravo su Klopovi puleni dobili Junajted koji je potom ušao u seriju od osam trijumfa, a poslednji je bio remi, 2:2.
“I ovo je dvojka”.

Sledeća destinacija je Švajcarska, nekad derbi između GRASHOPERSA – BAZELA. Trenutno, timovi zauzimaju druge pozicije gledano od vrha i dna tabele. Domaći nisu doživeli poraz u poslednjih pet prijateljskih mečeva. Pozitivan niz Bazela traje jednu utakmicu više. U međusobnim okršajima na poslednja četiri duela bodovi su ostajali na kontu gostujućeg sastava. Bazel je 35 puta pobeđivao rivala, a najubedljiviji trijumf je bio od 8:1.
“Očekujem golove, tri plus”.

Bivši igrač iz Humske odlučio je da odigra i treću dvojku, LION – PSŽ. Međusobni odnos je približan 21: 16:25, a Parižani su slavili i sa 5:0. Ovo je jedan od francuskih derbija u koji gosti ulaze sa čelne pozicije. Olimpik Lion ima niz od dva remija i tri pobede. Gengana su Sveci demolirali čak sa 9:0.

“U ovakvim mečevima teško je predvideti ishod, ali verujem da bodovi odlaze u Pariz, dva”, konstatovao je Janković koga je sa Cetinja fudbalski put doveo do Partizana. Igrao je za Teleoptik, slavni Olimpijakos, Ofk Beograd, Maribor sa kojim je uzeo kup Slovenije. Sa “crno – belima” je stigao do šampionske titule i dva trofeja u kup takmičenju. Nastupao je za sve selekcije Crne Gore od U 17 do “A” tima. Očekujemo da za Marka SPAL bude samo odskočna daska.   

Ukoliko današnji humanitarni tiket “prođe”, kompanija Mozzart će, po Markovoj želji, donirati dobitak od 62.900,00 dinara porodici Jovanović.

I vi možete pomoći i uplatiti novac na dinarski tekući račun otvoren u banci “Intesa” pod brojem 115-0381631844414-20 na ime Nikole Jovanovića.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Marka Jankovića  dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:05 2018 ENG 1 Leicester - Man.Utd. ki 2 2,05
Ned 21:00 5011 FRA 1 Olympique Lyon - PSG ki 2 1,85
Ned 12:15 1609 HOL 1 Excelsior - Feyenoord ki 2 1,25
Ned 16:00 3374 ŠVA 1 Grasshoppers - Basel ug 3+ 1,55
Ukupna kvota7,35

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Marko Jankovićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara