Humanitarni tiket u podne: Marko Ljubičić tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 5min | sre. 13.02.19. | 12:00

Košarkaš Cibone u Amsterdamu očekuje dvojku uz dva plus!

U ponedeljak smo ušli u novi sedmodnevni period za društveno odgovornu akciju kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”. Pored trenera Lokomotive Kubanj Vladimira Vlada Jovanovića, glumca Jova Maksića plemenite listiće, do sledeće nedelje, sastavljaće: košarkaš Cibone Marko Ljubičić, nekadašnji fudbaler Željko Janović, fudbaler Sutjeske Bojan Božović, košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić i NBA zvezda Nikola Jokić.

Svi pomenuti dobrotvorni kladioci nastojaće da uvećaju ulog od 10.000, 00 dinara, koji svakodnevno odobrava naša kompanija, a ukoliko listić “prođe” dobijenu sumu MOZZART će u ime naših poznatih ličnosti donirati u humanitarne svrhe. Kompanija je do sad, u okviru humanitarnog tiketa, donirala ravno 10.925.120, 00 dinara.

Izabrane vesti

Naš današnji plemeniti kladilac, kao dečak je, paralelno trenirao fudbal i košarku. “Krivac” je bio deda po ocu. U jednom momentu je shvatio da mu više “leži” basket i potpuno se posvetio košarci. Velikog uzora imao je u aktuelnom predsedniku Saveza, Predragu Saši Daniloviću. Kao igrač španske Manrese izašao je na megdan slavnom Realu, sa svim onim zvezdama, i pomislio, “pomerio sam granice, bez obzira što nisam kao ovi preko puta”. Sa svojom suprugom, a sestrom srpskog reprezentativca Nikole Kalinića, pratio je finale na SP u kome su se sastali SAD i Srbija. Orlovi su uzeli srebro, ali je Marko uživao u utakmici posmatrajući naše i NBA zvezde. Kalina i Bjelica su bili najefikasniji, dali su po 18 poena. Pošto je uspešno branio boje mnogih klubova 2018. godine obukao je dres nekadašnjeg prvaka Evrope, zagrebačke Cibone.

“Što bi se reklo ovde mi je top. Svi su fenomenalni, ljudi, saigrači, grad…Raduju i moje dobre igre. Cibona je veliki klub i sve miriše da će se vratiti na stare staze”, konstatovao je Ljubičić koji je upravo ovako sastavio plemeniti listić...

Prva utakmica stiže iz Francuske, KAEN – NANT. Sa 18 bodova domaći su u opasnoj zoni, a Kanarinci tik iznad crvene linije. Nant ima šest poena više, a Kaen je do sad uknjižio čak devet remija. Oba rivala su poražena u svojim poslednjim prvenstvenim utakmicama. Poslednji okršaj dva kluba zavrešen je bez pobednika, 1:1. Međusobni skor je blago na strani Nanta, 8:5:11.

“Da pokušam sa golovima, od nula do dva”.

Naredne dve utakmice stižu iz Čempionšipa i počinju u 20.45. LIDS – SVONSI odnosno BRENTFORD – ASTON VILA. Od pomenuta četiri kluba Lids najbolje stoji na tabeli, zaostaje dva boda za vodećim Noričem. Svonsi ima 14 poena manje, ali je ipak u sredini tabele, a i pobedio je u poslednjoj utakmici. Lids je remizirao. Poslednji duel Lidsa i Svonsija okončan je nerešenim ishodom, 2:2. Vila je mesto iznad Svonsija, deseta pozicija. Brentford ima sedam bodova manje, ali bolji međusobni skor, 2:3:0.

“Očekujem da Lids trijumfuje, kec, a od Brentforda i Vile nadam se golovima, tri plus”.

I stigli smo do dve utakmice iz Lige šampiona. Na Ostrvu TOTENHEM dočekuje DORTMUND. U Premijer ligi pred Sparsima su padali Votford, Njukasl i Lester. Borusija je imala seriju od pet utakmica, a onda je posustala, dva remija i poraz od Verdera u kupu. Međusobni skor je približan, 3:1:2, a najubedljivije pobede bile su od po 3:0.

“Mreže neće mirovati pa igram gol, gol, uz tri plus”.

U Amsterdamu AJAKS dočekuje slavni REAL. Istorija je na strani Španaca, 0:0:6. Fajenord je dobio Kopljanike sa 6:2 koji su potom slavili sa 6:0, ali su izgubili poslednju utakmicu. Madriđani iza sebe imaju pet pobeda, pa remi sa Barsom i pobedu u gradskom derbiju.

Poštujem Ajaks kao veliki klub, ali prednost dajem gostima. Dvojka sa dva plus”, konstatovao je Marko Ljubičić koga smo upoznali sa kompanijskim društveno odgovornim aktivnostima.      

Naš poslednji 153. dobitnik u Humanitarnom listiću, sa zagarantovanim iznosom od 10.000, 00 dinara, bio je radijski voditelj Dejan Avramović – Robert. Nova donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 10.925.120,00 dinara. Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra,

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Marka Ljubičića  dobitak će biti doniran i za Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine “Pazarić”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2110 ENG 2 Brentford - Aston Villa ug 3+ 1,55
Sre 20:45 2112 ENG 2 Leeds - Swansea ki 1 1,75
Sre 19:30 5001 FRA 1 Caen - Nantes ug 0-2 1,47
Sre 21:00 6409 Tottenham - Dortmund tgg gg3+ 1,95
Sre 21:00 6412 Ajax - Real Madrid kmb 2& 2+ 2,25
Ukupna kvota17,49

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMarko Ljubičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara