Humanitarni tiket u podne: Marko Nikolić tipuje za UDUS

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.04.18. | 10:58

Pogledajte i možda ispratite parove našeg poznatog glumca

Legendarni glumac Marko Nikolić, ali i sportsko - kladilački zaljubljenik, na plemenitom listiću je kombinovao Italijane i Engleze!

ODIGRAJ TIKET MARKA NIKOLIĆA

Evo kako je tipovao naš nekadašnji  kolega po peru, svojevremeno kolumnista magazina Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Rekli smo Marko se opredelio za mečeve koji dolaze sa Ostrva i Čizme. Prvo Premijer liga, ARSENAL – VEST HEM. Tobdžije su znatno bolje kotirane od Čekićara i bore se za izlazak u Evropu. Međutim, bodovi su potrebni i gostima da bi mirno dočekali sam kraj takmičenja. Arsenal je 29 puta bio uspešniji u međusobnim okršajima. Slavio je i u poslednjem duelu. Vest Hem ima pobedu pa dva remija, Svrake su savladale Arsenal koji je sa CSKA odigrao nerešeno.
“Arsenal daje dva i više, a Vest Hem gol i više na utakmici”, kaže za naš portal Marko Nikolić.

I dalje smo po želji našeg dragog glumca u Engleskoj, STOUK – BARNLI. Značajan duel za oba tima. Dok se domaći bore za očuvanje ranga gosti jure Arsenal na poziciji šest. Stouk je niz poraza prekinuo jednim nerešenim ishodom. Gosti imaju remi pa pet pobeda u nizu. Istorija kaže 7:6:9.
“Probao bih sa duplom šansom, jedan, iks”.

‘Kolega Nikolić’ sad se prebacio na Apenine. Prvi duel iz Serije A, ATALANTA – TORINO. Međusobni skor maksimalno je ujednačen, 12:10:11. Dva tima su na svojim poslednjim okršajima igrali nerešeno, 1:1. Tim iz Bergama ima tri boda više od rivala i malo bolji plasman. Takmaci su protiv Intera odnosno Kjeva odigrali utakmice bez pogodaka.
Najbolje je da odigram, gol, gol”.

Leteći magarci dočekuju tim iz Milana, dakle, KJEVO – INTER kao poslednji par po želji našeg plemenitog gosta. Rekli smo da je Kjevo odigrao bez golova sa Torinom. Inter je bio siguran, 4:0, protiv Kaljarija. Interu su poeni potrebni da bi sačuvao treće mesto, Kjevu da se ne bi preselio u Seriju B.
Ipak, verujem u Inter pa igram dvojku”, konstatovao je glumac Marko Nikolić.

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je minule godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince…

Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije. Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 50 adresa stiglo je tačno 6.587.560 dinara. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

Veoma važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Marka Nikolića, dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica Život u miru, Stanovi, Doboj u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 14:30 2023 ENG 1 Arsenal - West Ham tm1 2+&gg 1,92
Ned 14:30 2022 ENG 1 Stoke - Burnley ds 1X 1,30
Ned 15:00 1054 ITA 1 Atalanta - Torino tgg gg 1,73
Ned 15:00 1055 ITA 1 Chievo - Inter ki 2 1,40
Ukupna kvota6,05

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara