Humanitarni tiket u podne: Mihailo Poček tipuje za Društvo “Naši snovi” iz Valjeva

Vreme čitanja: 5min | pet. 10.08.18. | 12:00

Ni pet, ni šest, nego s trenerom KK Metalac iz Valjeva po prvim tipovima Premijer lige i Primeire

Sve kladilačke karte na sto, i to već 793. put polažemo na talon „Humanitarnog tiketa u podne“. Danas nas kroz MOZZART svet kvota vodi Mihailo Poček, trener KK Metalac iz Valjeva. On je odgovoran za ukupnu kvotu 21,32, koju čekamo od ovog časa.  Da li ćemo uvećati do sada doniranu sumu od fantastičnih 7.673.960,00 dinara, ostaje nam da vidimo. Pre svega moramo da pohvalimo našeg današnjeg gosta koji se odlučio da na tiket stavi ukupno šest parova, igra realno, ali ne i ziheraški.

Top ponudu MOZZART liste, Mihailo Poček je znalački pretresao. Kako je igrao, videćemo u bet analizi, ali prvo da rešimo jedno proceduralno pitanje. Kratko i jasno, za koga tipuje naš gost?
Poručio nam je da će eventualni dobitak proslediti Društvu za pomoć deci sa posebnim posebnim potrevana “Naši snovi” iz Valjeva...

Izabrane vesti

E, sada je red da kladilačke snove pretočimo u javu, a košarkaški stručnjak na put MOZZART bet analize kreće uz meč MANČESTER JUNAJTED - LESTER. Dakle, otvaramo stranicu prvog kola Premijer lige, uz konstataciju da je Mančester Junajted na Internacionalnom kupu šampiona odigrao tri utakmice. Milan je savladan na penale, a zatim je došao poraz od Liverpula sa 1:4, i konačno slavlje protiv Real Madrida, pri konačnih 2:1. Nakon svega, večerašnji domaćin izgubio je s minimalcem prijateljski susret s Bajernom. Lester je u poslednje vreme odigrao pet prijateljskih mečeva. Poslednji protiv Lila, dobili su večerašnji gosti, a dobro je znati i da je četiri od minulih pet utakmica ovoga para dobio Mančester Junajted. Poslednji put u decembru prošle godine, utakmica ovih timova okončana je bez pobednika, pri konačnih 2:2.

“Ovde se odlučujem za GG strategiju, koja mi donosi odličnu kvotu 2,05”

Već smo na otvaranju francuskog prvenstva. Danas igraju MARSELJ i TULUZ, a ovaj par je u prošlosti, od 2015. godine, do prošle sezone umeo da veže čak šest neverovatnih X ishoda. Poslednje dve utakmice timova dobio je Marselj, koji u poslednje vreme nije slavio na čak četiri vezana prijateljska meča. Bornmut je domaćina ovog susreta porazio poslednji, a rezultat na kraju ove prijateljske utakmice sam za sebe govori dovoljno, budući da je semafor poslednji zvižduk sudije dočekao s ispisanih 5:2. Tuluz nije dobio minule tri prijateljske utakmice. Na poslednje dve došle su GG, i 5+ igre.

“Igram 1&3+”, reče šef struke KK Metalac.

Utakmica BENFIKA - GIMARAIŠ, sledeća nam je na meti. Benfika je tradicionalni pobednik ovoga para, u kome Gimaraiš nije slavio već pet dugih godina. Treba se setiti i da je Benfika u prvom kvalifikacionom susretu za Ligu šampiona sa Fenerom slavila s 1:0. Pre toga, ista ekipa je na penale dobila Borusiju iz Dortmunda na Internacionalnom kupu šampiona, a zatim takođe s kreča izgubila od Juventusa. Poslednji poraz Benfika je na američkom tlu, doživela kada je savladana od Liona sa 2:3.

“Benfika će pobediti na meču s najmanje dva gola razlike. U prevodu na MOZZART jezik H1”

Iz prvog kola turske elite dtiže nam susret ANKARAGUDŽU - GALATASARAJ. Galata je, zna se osvajač turskog šampionata, a Akaragudžu zaslužni dođoš sa drugoligaških terena. Sudeći po tome, biće im čast da ugoste jedan Galatasaraj, ali je malo verovatno da će imati snage da nadigraju ekipu koja je željna pobeda nakon na penale izgubljenog finala Superkupa Turske. Naime, Akhidar je nedavno uspeo da savlada Galatasaraj, posle 1:1 iz regularnog toka.

“Smatram da je 3+ naprimerenija igra za ovu utakmicu”.

Prelazimo na meč KLUB BRIŽ – KORTRAJK. Domaći su ovde svoji na svome, dakle igraju s rasterećenom pozicijom favorita koji je u prva dva kola šampionata ostvario pobede, od kojih je prva protiv Eupena bila baš upečatljiva pri rezultatu 5:2. Kortrijk je izgubio od Anderlehta sa 1:4, a zatim remizirao sa Anderlehtom. Što se tiče međusobnih okršaja, Klub Briž je bio bolji na četiri od minulih pet susreta na kojima je bez greške dolazilo GG 3+ tipovanje.

“Prelaz 1-1, za ovu priliku je najbolji”, poručuje Mihailo Poček.

Tiket završavamo s smečom DINAMO ZAGREB - SLAVEN BELUPO. Modri su u prvom kolu remizirali sa Rudešom, a zatim sa 3:0 pobedili Istru. Čeka ih Slaven Belupo koji je vezao dva X ishoda, koje s kladilačkog aspekta tretiramo i kao mečevi na kojima je došla GG igra. Inače, utakmice ovoga para uglavnom su pripadale Dinamu, s tim što je poslednji susret iz maja okončan bez pobednika, pri konačnih 2:2. Dinamo taj rezultat nije zaboravio, a budući da bi timu iz Zagreba kiks značajno naškodio, treba očekivati ofanzivu domaćih na Maksimiru.

“Jedinica na Dinamo je najrealnija za mene u ovom momentu”, poručio je Mihailo Poček, koji je u igračkoj karijeri igrao za Metalac iz rodnog Valjeva, ali i učestvovao u NBA draftu, sada već daleke 1982. godine. Inače, Poček je nakadašnji jugoslovenski reprezentativac u mlađim kategorijama. Nekoliko godina radio je u Sloveniji, a trenerskim zanatom bavio se i na češkom parketu.

Na kraju, recimo da MOZZART velike napore ka poboljšanju uslova bavljenja sportom ulaže kroz akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Kada smo već kod novih terena, recimo da smo poslednji, i to 63. po nizu, otvorili pre samo nekoliko dana u Nišu. Pre presecanja vrpce posetioci su pratili revijalnu utakmici mladih sportista iz KK Niš, a loptu je, kako tradicija već nalaže, podbacio Stefan Jović, čije ime je ponelo najnovije MOZZART igralište.

Nastavljamo ih, pa ako već nismo, nemojte se iznenaditi ukoliko koliko sutra ugledate u MOZZARTOVIM dresovima odeven tim iz vašeg kraja, ili umveno igralište u komšiluku.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1805 BEL 1 Club Brugge - Kortrijk dp 1-1 2,30
Pet 21:00 2010 ENG 1 Man.Utd. - Leicester tgg gg 2,00
Pet 20:45 5008 FRA 1 Olympique Marseille - Toulouse kmb 1&3+ 2,05
Pet 20:00 4605 HRV 1 Dinamo Z. - Slaven ki 1 1,25
Pet 21:30 4106 POR 1 Benfica - Guimaraes h 1 1,62
Pet 20:45 5303 TUR 1 Ankaragucu - Galatasaray ug 3+ 1,55
Ukupna kvota29,60

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutu tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara