Humanitarni tiket u podne: Milan Borjan tipuje za dečaka Mateju Mišića, posredstvom fondacije “Budi human”

Vreme čitanja: 5min | pet. 07.12.18. | 12:00

Čuvar Zvezdine mreže očekuje žestok susret Juventusa i Intera!

Pre nego što krenemo u novo plemenito tipovanje moramo da podvučemo da je naš humanitarni kladilac Zoran Vujičić bio uspešan. Zahvaljujući treneru Smedereva, svojevremeno igraču Partizana, sad imamo 145 dobitnika u MOZZARTOVOJ društveno odgovornoj akciji. Samo jednoj u nizu kompanijskih plemenitih aktivnosti. Vujičić je pogodio tri jedinice,  dvojku i tri plus za ukupni dobitak od 163.300, 00 dinara koje je usmerio OŠ “Dr Dragiša Mišović” iz Čačka.

Nova suma koju je naša kompanija donirala samo u Humanitarnom tiketu u podne iznosi ravno 10.311.220, 00 dinara. MOZZART i portal Mozzart Sport koračaju ka 1000. izdanju "Humanitarnog tiketa u podne", samo jedne u nizu društveno odgovornih akcija naše kompanije. Do nedelje, poznate ličnosti koje će podržati MOZZARTOVE dobrotvorne aktivnosti biće: rukometna reprezentativka Aleksandra Vukajlović, pevačica Aleksandra Radović i danas golman Zvezde Milan Borjan.

Izabrane vesti

Evo Borjanovog "Humanitarnog tiketa u podne" koji potencijalni dobitak usmerava za Mateju Mišića…

Čuvar Zvezdinog gola krenuo je od Turske, ALANIJA – BEŠIKTAŠ. Gosti imaju bolji međusobni skor, 0:0:4, sa najubedljivijim trijumfom od 4:1. Da Alanija ume da odigra dobro pokazuju i dva trijumfa od 7:2 i 5:0. Bešiktaš je u nizu od četiri pobede, poslednja nad Galatom je bila minimalna. Naravno da gosti bolje stoje na tabeli.

“Gosti će dati minimum dva gola na utakmici”.

Selimo se u Dansku, MIDTJILAND – ODENZE. U okršajima domaći imaju deset pobeda više, 27:12:17. Domaći drže drugu, a gosti treću poziciju, ali sa 11 bodova manje. Na poslednjih 13 mečeva Midtjiland je poražen jedino od lidera Kopenhagena. Odenze na svojih 11 poslednjih duela ima devet trijumfa I dva nerešena ishoda, bez poraza. Timovi pokazuju zavidnu efikasnost, a realno je očekivati susret pun uzbuđenja.

“Nadam se da će već u prvih 45 minuta publika videti minimum dva gola”.

Treća utakmica je derbi, ne samo Serije “A” već i kontinentalni, JUVENTUS – INTER. Rivali su odigrali čak 57 utakmica, a skor kaže, 25:19:13. Stara dama je lider, bez poraza u dosadašnjih 14 mečeva. Neroazuri su treći sa 11 poena manje. Juve je u seriji od četiri trijumfa, uz gol razliku 8:0. Klub iz Milana kombinuje sva tri znaka, poslednji je bio iks sa Vučicom. Da li je možda trenutak za prvi poraz Juventusa, za novu pobedu Intera.

“Osećaj me vuče da odigram iks, dva”.

I za kraj dobrotvornog tiketa VASLAND BEVEREN – KLUB BRIŽ. Domaćin je kao poručen Brižu za održanje koraka od četiri boda zaostatka za vladajućim Genkom. Dakle, čist zicer za goste, budući da su domaći poslednji na tabeli sa samo jednom pobedom, i ukupnom gol razlikom od 17:25. Svakako, susret 18. kola prilika je za Klub Briž da povrati dah nakon tri ne tako dobre partije u poslednje vreme, ali i da izbriše činjenicu po kojoj je u toku ove kalendarske godine na dva susreta s Valsland Beverenom morao da se zadovolji sa po 1:1.

“Kombinujem 2-2&2+”, konstatuje Borjan o kome dodajemo…

Naš današnji gost je rođen u Kninu 1987. godine. Fudbal je počeo da trenira u lokalnoj Dinari, ali je zbog ratnih dešavanja sa porodicom prešao u Beograd. U novobeogradskom Radničkom JP je počeo da brani jer mu je i otac bio čuvar mreže. Nakon pet godina provedenih u prestonici Srbije porodica se iselila u Kanadu. Golmanski put ga je odveo u Argentinu, Urugvaj, ali kao mlad fudbaler nije dobio pravu šansu. Vratio se u Beograd, tačnije, na Banjicu i u Radu se u potpunosti dokazao. To ga je preporučilo za Tursku, potom Rumuniju, a zatim i bugarski Ludogorec. Sa timom iz Razgrada postao je šampion Bugarske.

Okušao se i u Poljskoj da bi na kraju stigao na stadion “Rajko Mitić”. Sa Zvezdom je takođe postao prvak države. Borjan brani za nacionalni tim Kanade.

Još malo o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju… Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić, Zoran Vujičić i Ivica Šurjak. Dakle, 26 članova kluba 100.000.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate u Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Veliki eho u javnosti izaziva MOZZARTOVA akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzartu je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Veliko iznenađenje je bio Ronaldinjo! Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milana Borjana dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa težim  kombinovanim smetnjama “Moja luka”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1802 BEL 1 Waas.Beveren - Club Brugge kmb 2-2&2+ 2,00
Pet 18:00 5301 TUR 1 Alanyaspor - Besiktas tm2 2+ 1,85
Pet 19:00 5504 DAN 1 Midtjylland - Odense 1ug 2+ 2,45
Pet 20:30 1003 ITA 1 Juventus - Inter ds X2 2,27
Ukupna kvota20,58

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara