Humanitarni tiket u podne: Milutin Mrkonjić tipuje za Dnevni centar za decu Impuls u Zvečanskoj

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.03.18. | 11:50

Popularni političar ide do dobitka preko golova i to samo na utakmice kvalifikacija za Euro igrača mlađih od 19 godina

Pre nego što naš poznati političar i stručnjak, popularni Mrka, započne plemenito tipovanje, 653. po redu, da se u par rečenica podsetimo ndruštveno odgovornog poslovanja kompanije MOZZART.

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je minule godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince…

Izabrane vesti

Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije. Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 50 adresa stiglo je tačno 6.497.460 dinara. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

ODIGRAJ TIKET MILUTINA MRKONJIĆA

Evo i kako je naš današnji gost sastavio plemeniti listić …

Prva utakmica MAKEDONIJA M19 – MAĐARSKA M19. Obe selekcije su bez bodova u grupi 2. Makedonci su imali tri pobede, remi i na kraju poraz. Vršnjaci iz Engleske i Portugala  slavili su nad Mađarima. Jedini međusobni susret dobili su Mađari sa 4:2.

“Očekujem goleadu i igram 3+”.

Idemo dalje, iste kvalifikacije i duel ITALIJA M19 – POLJSKA M19. Domaći imaju trijumf i vode u grupi, a rivali imaju poen. U nizu pobeda Italijana ubacio se poraz od Holanđana. Poljaci su sa vršnjacima iz Češke odigrali bez pogodaka. U jedinom međusobnom duelu slavili su Italijani sa 3:1.

Da probam sa igrom od dva do četiri gola”.

Naš plemeniti kladilac odabrao je i susret DANSKA M19 – TURSKA M19. Obe selekcije imaju po trijumf odnosno po tri boda u grupi. Danci su dobili Bih, a Turska sa 2:0 Austriju.

Ponovo očekujem puno golova pa igram 3+”.

HOLANDIJA M19 – ŠKOTSKA M19 je naredni meč po Mrkinom izboru. Lale vode u grupi, a Škoti su primili tri laka komada od vršnjaka iz Nemačke. U poslednjih pet utakmica Holanđani nisu okusili gorčinu poraza.

Verujem da će domaći pobediti, ali igram golove, od dva do četiri”.

I za kraj PORTUGAL M19 – SLOVAČKA M19. Portugalci imaju svih pet ubedljivih pobeda. Rivali na pet mečeva tri nerešena ishoda i dve pobede. Međusobni skor je 3:2:0 u korist Portugalaca.

“Siguran sam, dolazi od dva do četiri gola”.

Milutin Mrkonjić (Beograd, 23. maj 1942.) je srpski političar, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS), bivši ministar infrastrukture i bivši ministar saobraćaja Republike Srbije.
Diplomirao je 1971. godine na Građevinskom fakultetu u Beogradu. Po završetku fakulteta radio je u Birou za studije i projektovanje železnica, a od 1974. godine bio je rukovodilac Sektora za projektovanje. Godine 1977. zaposlio se u Centru za istraživanje i projektovanje, a njegovim spajanjem sa Saobraćajnim institutom postaje njegov direktor.

Bio je rukovodilac obnove Srbije ispred Vlade Srbije posle NATO bombardovanja 1999. godine. Bio je potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije od 8. maja 2007. godine.

Na izborima za predsednika Srbije, januara 2008. godine, bio je kandidat SPS-a i osvojio je oko 6% glasova. Uspostavljanjem koalicije Demokratska stranka-Socijalistička partija Srbije, jula 2008, Mrkonjić biva izabran za ministra infrastrukture u novoj srpskoj Vladi koju je formirao Mirko Cvetković.
U Vladi koja je formirana nakon izbora u maju 2012. godine, Milutin Mrkonjić je obavljao funkciju ministra saobraćaja do rekonstrukcije koja je završena 2. septembra 2013. godine. Na tom mestu ga je zamenio stranački kolega Aleksandar Antić.

U decembru 2009. je dobio titulu počasnog doktora nauka Univerziteta Megatrend.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Milutina Mrkonjića, dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica IVAN PAVAO II, Banja Luka, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:00 6099 KVM19 Macedonia M19 - Hungary M19 ug 3+ 1,70
Sub 15:30 6100 KVM19 Italy M19 - Poland M19 ug 2-4 1,52
Sub 17:00 6107 KVM19 Netherlands M19 - Scotland M19 ug 2-4 1,47
Sub 17:00 6106 KVM19 Denmark M19 - Turkey M19 ug 3+ 2,00
Sub 18:00 6101 KVM19 Portugal M19 - Slovakia M19 ug 2-4 1,45
Ukupna kvota11,02

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketmilutin mrkonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara