Humanitarni tiket u podne: Mirko Poledica tipuje za Humanitarnu organizaciju “Zajedno za život”

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.02.19. | 12:08

Predsednik sindikata profesionalnig fudbalera u Strazburu očekuje dvojku!

Kompanija MOZZART svakom plemenitom kladiocu odobrava 10.000, 00 dinara, kao ulog, za sastavljanje dobrotvornog listića. Tako će biti i danas, a do sad smo u humanitarnom tiketu imali 153 dobitnika uz čiju asistenciju je MOZZART donirao ravno 10.925.120, 00 dinara. Naš današnji gost pokušaće da postane 154. učesnik sa dobitnim listićem. Potencijalni dobitak usmerio je ka organizaciji “Zajedno za život”.

Inače naš dobrotvorni kladilac je kao igrač špartao terenima čačanskog Borca, Vojvodine, Leha, Sparte iz Praga, Legije…

Izabrane vesti

Od saigrača iz čačanskog Borca izdvoja Milivoja Vitakića, Branka Jelića, Ivicu Dragutinovića, Neška Milovanovića…

Kao član Vojvodine biran je u najbolji tim naše najjače lige, sa Spartom je uzeo kup Češke, a sa Legijom bio je prvak Poljske. Sa Spartom se našao među 16 najboljih klubova u Ligi šampiona, ali se svojevremeno isprečio slavni Milan.

Kad se fudbalski penzionisao opredelio se za put kojim se ređe ide. Mirko Poledica izabran je za predsednika sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” gde se veoma dobro snalazi. Veoma je cenjen u udruženju FIFPro.

Životna deviza našeg današnjeg plemenitog kladioca Mirka Poledice je “Rad, red i disciplina”, pa je maksimalno odgovorno pristupio i ovom plemenitom zadatku.

Prve tri utakmice kreću večeras u 20.30. Startujemo iz Belgije, GENT – STANDARD. Klub iz Liježa ima suficit od osam bodova u odnosu na rivala. Domaći su bili u seriji od devet mečeva bez poraza, ali su sa 2:1 izgubili dve poslednje utakmice. Standard je na poslednjih dvanaest mečeva doživeo samo jedan neuspeh od Genka. Statistika je na strani Genta, 28: 11:24, a najubedljiviju pobedu, od čak 7:0, ima Standard.

Očekujem golove na obe strane pa pokušavam sa igrom gol, gol, uz tri plus”.

Na Apeninima MILAN dočekuje EMPOLI. Rosoneri su slavili sa 4:0 i imaju bolji međusobni skor, 11:7:3. Gosti su tik iznad crvene zone, dok su domaći na četvrtoj poziciji. Juventus je naneo poslednji poraz Milanu koji je posle tog neuspeha nanizao šest utakmica bez poraza. Empoli je sa 3:0 dobio poslednju utakmicu u Seriji “A”. Rivali su podelili bodove u svom poslednjem okršaju.

Da verujem u Milan, igram iz jedan u jedan, uz tri plus”.

Poledica nas seli u Bundesligu, VERDER – ŠTUTGART. Švabe su u opasnoj zoni, a klub iz Bremena na kontu ima duplo više bodova. Pozitivan niz, najčešće remija, Verder ima na sedam susreta. Gosti na svojih pet poslednjih duela imaju četiri poraza i remi. Treba napomenuti das u dobili poslednja dva okršaja sa Verderom. Međusobni skor je približan, 18:18:16 sa najčešće velikim brojem pogodaka na ovim duelima.

Kombinujem jedinicu uz tri plus” .

Slučajno ili namerno Mirko nas na humanitarnom listiću vodi do Strazbura. Francuska 1, STRAZBUR – LIL. Domaći imaju malo bolji međusobni skor, 10:9:8. Lil je do sad ostvario najubedljiviju pobedu nad rivalom od 4:0, a drži drugu poziciju, iza PSŽ – a. Strazbur ima deficit od 14 poena. Svoju poslednju utakmicu odigrali su bez golova. Isti rezultat ostvario je i Lil, ali je pre toga sedam puta trijumfovao.

Dvojka sjajno plaća”, zaključio je predsednik sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” kog smo podsetili na MOZZART – ove plemenite kladioce sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

MOZZART – ov 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Inače, u javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Mirka Poledice dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica “Život u miru”, Doboj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1808 BEL 1 Gent - Standard tgg gg3+ 1,80
Pet 20:45 5007 FRA 1 Strasbourg - Lille ki 2 2,50
Pet 20:30 1003 ITA 1 Milan - Empoli kmb 1-1&3+ 2,65
Pet 20:30 3005 NEM 1 Werder - Stuttgart kmb 1&3+ 2,30
Ukupna kvota27,43

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara