Humanitarni tiket u podne: Mitar Mrkela tipuje za Kliniku za neurohirurgiju, KC Srbije

Vreme čitanja: 6min | čet. 20.09.18. | 12:00

Sedam parova, među kojima su Bešiktašev i Arsenalov prelaz 1-1, na voleju Zvezdinog sportskog direktora

Juče se MOZZART kladilačkoj misiji pridružio generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić. Njegovu štafetu ovoga trenutka preuzima Mitar Mrkela, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana, verujući u pozamašnu kvotu 39,88.  Da li će uspeti? Da li će mu se karte otvoriti, baš kao što su se Zvezdi složile u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a zatim i u rezultatski solidnoj partiji sa Napolijem, kada je u utakmici bez pogodaka došao veliki X na Marakani?

Na ova pitanja ne možemo smesta dati odgovor, ali moramo reći da X na utakmici MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“, ne dolazi u obzir. Sedam Mrkelinih parova mora se pogoditi, kako bi potencijalni dobitak u iznosu od 398.800 dinara otišao na adresu Klinike za neurohirurgiju KC Srbije.

Izabrane vesti

Tako je odlučio Mitar Mrkela, a sada je red da raspišemo sve parove. Krenimo u bet analizu...

Na početku, Liga Evrope, odnosno utakmica MARSELJ – AJNTRAHT FRANKFURT. Favorizovana pozicija Marselja, odnosno forma francuskog tima najbolje je opisana kroz rezultate u prvenstvu. Ovaj tim nedavno je savladao Monako, a zatim i fenjeraški Gengan. Oba meča vodimo kroz 4+ kladioničku statistiku, što je rezultatski proknjiženo i na poslednjem porazu Frankfurta od Borusije iz Dortmunda u Bundesligi. Sve u svemu, frankfurtska ekipa još nije postigla tempiranu formu, budući da je od tri odigrane utakmice u prvenstvu Nemačke dobila samo jedan meč. Francuzi se nadaju da će im uzeti skalp, a svakako otežavajuća stvar za goste jesu i igrači izbačeni iz stroja. Frankfurt neće moći da računa ni na hrvatskog asa Anta Rebića, koji je povređen.

Dosta dobra procena stanja uoči utakmice... Mene bi sve sem pobede Marselja iznenadilo. Mislim da će uz to biti i dovoljno golova, odnosno da će proći 1&3+ igra...

Idemo na utakmicu DINAMO KIJEV – ASTANA. Verovatno ćemo pratiti tvrd meč u prvom kolu Grupe K. Istina, Ukrajinci su zaribali u poslednje vreme, ali ne treba zaboraviti da su bili sposobni da poslednju evropsku utakmicu s Ajaksom okončaju s X ishodom, odnosno odigraju bez golova. Astana je uspela da u poslednjem kvalifikacionom kolu za Ligu Evrope dođe do plasmana, pošto je gubitničkih 1:0, u utakmici s kipranskim APOEL-om, uspela da anulira na revanšu, a zatim i prebrodi na jedanesterce.

Jednostavno, 0-2 gola na ovom meču, najrealnije je da će doći“.

RAPID BEČ – SPARTAK MOSKVA, sledeći je na našem skeneru. Bečlije su pred prvu utakmicu Grupe G, Lige Evrope poražene u gradkom okršaju, odnosno u utakmici s Austrijom. Isto se desilo i Spartaku s Ahmatom, s tim što je na ovom meču došla i GG3+ igra. Ovo bi naspram sastava, i formi timova mogla biti poprilično ravnopravna partija. Trebalo bi očekivati opipavanje pulsa, bar na početku, a zatim i eventualno bržu igru u eventualnim kontranapadima s jedne i druge strane. Kladilački je važno znati da je Rapid u poslednje vreme jako često završavao utakmice s GG ishodima. Spartak je na tri od minulih pet mečeva odigrao za zaokruženu 0-2 igru.

„Dupla šansa, X2“!

Sledi utakmica LACIO – APOLON LIMASOL. Bez razmišljanja, Lacio je apsolutno nadmoćan u poređenju s efentivnom snagom Apolona koji je na poslednjoj takmici kiparskog prvenstva savladao nejaki Pafos sa 5:1. Lacio je loše startovao u Seriji A. Poražen je od Napolija, a zatim od Juventusa, da bi nakon toga fleke rimao minimalnim pobedama u utakmicama sa Frozinoneom i Empolijem. Ovde bi iznenađenje bio i X ishod., koji usput da kažemo na primeru svih utakmica Lacija nije viđen na minulih devet mečeva u svim takmičenjima.

„Ne igram na golove, odigraću čistu 3+ partiju“.

BEŠIKTAŠ – SARPSBORG 08, sledeći je meč Lige Evrope sa kladilačkog menija Mitra Mrkele. Turci igraju za pun plen, a Norvežani će po svoj prilici pokušati defanzivom da izvuku bilo kakvu korist iz prvog meča koji igraju u Grupi I. Bešiktaš je na pet do sada odigranih utakmica u Superligi Turske tri puta slavio, a po jednom gubio i igrao nerešeno. Prati ih i pozitivna gol razlika od 10:7, što je samo po sebi dovoljno za pozitivan ulazak u meč sa Sarpsborgom koji je je nakon nadčovenčanskih napora uspeo da pregazi prepreku Makabija iz Tel Aviva, i plasira se u grupnu fazu takmičenja. Nakon toga tim je doživeo dva GG3+ poraza u Norveškoj, što ukazuje na lošu formu ekipe pred put u Tursku.

„Računam na Bešiktašev prelaz 1-1, budući da Sarpsporg izgleda kao jedna sasvim nedorasla, da ne kažem razbijena fudbalska formacija“.

Sve u svemu, dođosmo i do utakmice DIDELANŽ – MILAN. Preopasan je Milan za tim iz Luksemburga. Zbog kvaliteta takmičenja, pod velike znake navoda treba staviti samo jednu pobedu Milana na prve tri utakmice Serije A, baš kao i dve pobede i dva poraza koja je Didelanž ulovio u Luksemburgu. Iznenađenja ne bi trebalo da bude, ali golova svakako da. Treba se setiti i da je Milan na tri od ukupno pet susreta u poslednje vreme igrao minimum sa zaokruženim GG3+ tipovima, koliko su takođe imali i domaćini na svojim utakmicama. Očekivano bi bilo da se Didelanž brani, a koliko će uspeti da odoli, to tek treba da vidimo.

„Dupla pobeda, 2-2“, reče naš gost pre završnog udarca u seriji tipovanja „Humanitarnog tiketa u podne“.

Utakmica ARSENAL – VORKSLA, mogla bi da napuni pun ceger golova. Tobdžije pod dirigentskom palicom Vengerovog naslednika Unaja Emerija, pucaju na visoku pobedu, a koliko ume da se zadesi golova na njihopvim utakmicama najbolje govori podatak po kome je domaća ekipa u Premijer ligi protekle četiri utakmice završila minimum sa GG3+ ishodima. Vorskla je osrednji ukrajinski tim, a valja znati i da je od proteklih pet utakmica u šampionatu dobila tri susreta. Pošto suvi kvalitet nije na njihovoj strani, teško da će oni na prvom meču Grupe E, Lige Evrope moći nešto da učine.

„Zatvaram tiket s Arsenalovim prelozom 1-1“, rekao je Mitar Mrkela.

Naš današni gost u igračkoj karijeri je za Zvezdu odigrao 208 takmičarskih utakmica i postigao 46 golova (ukupno 327 mečeva i 99 pogodaka). Učestvovao je u osvajanju četiri šampionske titule (1984, 1988, 1990. i 1991. godine), kao i dva nacionalna kupa 1985. i 1990. godine.

Za reprezentaciju Jugoslavije igrao je pet puta i postigao jedan gol. Debitovao je sa svega 17 godina, četiri meseca i sedam dana 17. novembra 1982. godine u Sofiji protiv Bugarske (1:0), a poslednji meč je zabeležio 19. maja 1986. u Briselu protiv Belgije (3:1). Na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine osvojio je bronzanu medalju sa reprezentacijom Jugoslavije.
Po završetku karijere bio je rukovodilac za sport u gradskoj upravi Beograda, trener juniora OFK Beograda, direktor omladinsog pogona Crvene zvezde, sportski direktor OFK Beograda i direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije.
Nakon sedam godina rada kao direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, tokom koji je Srbija postala juniorski prvak sveta 2015., i omladinski prvak Evrope 2013.godine, Mitar Mrkela se vratio u svoj klub gde je promovisan na mesto sportskog direktora, zajedno sa novim šefom stričnog štaba, Vladanom Milojevićem.

Mnogo smo se trudili, pa dosta i postigli proteklih godina kroz “Humanitarni tiket u podne”. Sve u svemu, MOZZART je samo u ovoj akciji posredstvom 133 dobitna listića, na preko 60 adresa uputio donacije vredne tačno 7.822.960, 00 dinara.

Obećavamo još, ali vas i obaveštavamo da svom žestinom nastavljamo s akcijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”

 Ne zaboravite, i vi ste deo MOZZARTA, vi ste deo ekipe koja igra na svim terenima, sa najjačim kvotama, u najboljem društvu. Zato ne smetnite s uma da je MOZZART deo naših života, i očekujte nas i u vašem kraju…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket Mitra Mrkele, dobitak će biti doniran i za Udruženje “Mozak prijateljstva- Obrok ljubavi” u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:55 6501 LE Rapid - Spartak Moscow ds X2 1,53
Čet 18:55 6503 LE Lazio - Apollon Lim. ug 3+ 1,55
Čet 18:55 6504 LE Olympique Marseille - Eintr.Frankfurt kmb 1&3+ 2,30
Čet 18:55 6505 LE Besiktas - Sarpsborg 08 pk 1-1 1,67
Čet 18:55 6509 LE Dynamo Kyiv - Astana ug 0-2 1,60
Čet 21:00 6521 LE Arsenal - Vorskla Poltava pk 1-1 1,32
Čet 21:00 6523 LE Dudelange - Milan dp 2-2 2,10
Ukupna kvota40,40

* Kvote su bile dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara