Humanitarni tiket u podne : Nemanja Vranješ tipuje za Savez distrofičara Srbije

Vreme čitanja: 5min | pon. 02.04.18. | 12:00

Bek iz Bara veruje u pobedu Mornara protiv Zvezde!

Krećemo u još jednu radnu sedmicu za MOZZART-ovu društveno odgovornu akciju “Humanitarni tiket u podne”. Nove poznate ličnosti koje će podržati društveno odgovorno poslovanje naše kompanije su: pevačica Milica Todorović, novinarka RTS-a Tijana Jevtić, treneri i košarkaški radnici braća Mihajilo i Đorđije Pavićević, između njih se umetnuo fudbaler Uroš Đurđević, na Vaskrs gost je košarkaš Milenko Tepić.

Današnji plemeniti listić rezervisali smo za beka Mornara iz Bara Nemanju Vranješa. Nemanja je tokom karijere nastupao za Ibon, Hercegovac, Borac iz Banja Luke, Sutjesku, Kumanovo, Budućnost sa kojom je uzeo dva šampionata i jedan Kup Crne Gore. Minule godine stigao je u Bar.

Izabrane vesti

Pred ekipom Mornara, koja u drugom delu sezone nije izgubila ni jedan meč na strani, je veliki duel, majstorica polufinala sa Zrvenom zvezdom. A vrlo dobri Vranješ koji je u drugoj utakmici trojkama napunio koš Beograđana za Mozzart Sport pred večerašnji duel podvlači.
Ovo je vrhunac sezone, uspeh je onako dobiti naš drugi duel. Izaćićemo na parket puni optimizma, nadanja, ako nam se ukaže prilika da dobijemo i odemo u finale sigurno ćemo je iskoristiti”.

Sa poslednjom konstatacijom saglasan je i  Đorđije Pavićević koji će biti gost Humanitarnog tiketa za subotu.
“Ulog je ogroman, pritisak je veliki na našeg rivala, nije u pitanju samo ova sezona nego i iduća. A nama nadu niko ne može uzeti. To što kažu da ne možemo ništa da izgubimo samo nam, po mom mišljenju, odmaže, jer igrači, ako ne shvate tu rečenicu na pravi način, mogu opušteno da uđu u meč. Ipak, vetujem da neće I da ćemo iskoristiti svaku priliku. Ništa se nije promenilo u odnosu na prethodne dve utakmice pa i dalje stoji ono što ponavljam od početka – da sve zavisi od našeg rivala. Zvezda je favorit, ali to mora da dokaže i na parketu i ako nas dobije mi ćemo prvi čestitati na terenu”.

ODIGRAJ TIKET NEMANJE VRANJEŠA

Šta još reći o duelu koji puno znači kako ZVEZDI tako i MORNARU. Istorija međusobnih duela je na strani Beograđana, 5:1. Sudeći po poslednjim rezultatima Zvezda je malo izletela iz forme, četiri uzastopna poraza. Nakon trijumfa u Baru Mornar je poražen u Holandiji.

Naravno da verujemo u sebe, uz malo sportske sreće možemo do pobede”.

Današnji plemeniti tiket bek Mornara nastavlja fudbalskom utakmicom belgijskog plej-ofa. Reč je o susretu KLUB BRIŽA i GENKA. Domaći su na kraju regularnog dela sezone zauzeli prvu poziciju i želja kluba je da se u doigravanje uđe u istom ritmu. Klub Briž ove sezone na svom terenu igra na veliki broj golova. Kao dokaz možemo uzeti i prethodni susret ova dva suparnika, koji je završen rezultatom 2:2.

“Mislim da neću pogrešiti ukoliko odigram na 3+”.

Humanitarni tiket nastavljamo mečom turske Superlige KAJZERI - FENERBAHČE. Izuzetno teško gostovanje očekuje Kanarince. Domaćini u ovaj duel ulaze nakon poraza od Konjaspora, dok je Fenerbahče u prethodnoj utakmici turskog šampionata remizirao sa Galatasarajem.

Isorija međusobnih susreta je na strani Fenerbahčea, a poslednji okršaj dva kluba ostao je bez pobednika. Tada je bilo 3:3.

,,Ni jedni ni drugi ne igraju sjajno u poslednje vreme, blagu prednost dajem gostu. Želim da rizikujem i stavljam dvojku“, kaže Vranješ.

Poslednji par dobrotvornog tiketa je HETAFE-BETIS.

Timovi zauzimaju središte tabele. Betis je u blagoj bodovnoj prednosti u odnosu na svog protivnika, a ta razlika iznosi četiri boda. Dobro raspoloženje vlada u redovima oba rivala, koje je uslovljeno trijumfima u prethodnom kolu. Pred nama je zanimljiv i neizvestan susret s obzirom da su ekipe sličnog kvaliteta. Na papiru gledano, domaći imaju neznatnu ulogu favorita. Mozzartov gost ima drugačiju viziju i ovom prilikom se odlučuje za…

“Dupla šansa, X2”.

Inače, pre nego što zaključimo današnji plemeniti listić moramo istaći dosadašnje rezultate “Humanitarnog tiketa u podne”. Imali  smo 114 humanitarnih kladilaca sa dobitnim listićima koji su MOZZARTU pomogli, da iz sopstvenih izvora, donira ravno 6.497.460, 00 dinara.

Na listi dobitnika i dalje vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Iza Vanje sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji. Treću poziciju drži košarkaš Uroš Tripković po kome je i jedan obnovljeni teren u MOZZARTOVOJ akciji “100 terena za jednu igru” dobio ime. Uroš je istipovao fenomenalnih 170.067 dinara.

 Da napomenemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Zvončici, udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva, Bolnici u Lazarevcu, Radost deci, Sivom domu u Kruševcu, Veri Blagojević u Banji Koviljači, Gitrosu, Belom štapu, Bolnici u Šapcu, Topčiderskoj crkvi, Domu Petar Radovanović u Užicu…

Pomenimo akciju, “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Pred početak studentske lige Beogradskog univerziteta, kompanija Mozzart je u okviru društveno odgovorne akcije “Novi dresovi za nove šampione”, obradovala je rukometni tim sportskog društva Električar sa dve nove garniture dresova. U akciji „Novi dresovi za nove šampione“ kompanija Mozzart je poslednju donaciju nove opreme usmerila ka odbojkaškim klubovima Smederevo Carina i Smederevo, a zatim FK Rudar i Sloga iz Leskovca.

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe”, Mozzart je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže i lokalne zajednice. U toku je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

I da  Vas podsetimo, važna informacija za REPUBLIKU Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Nemanje Vranješa dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 4010 ŠPA 1 Getafe - Betis ds X2 1,81
Pon 21:00 7976 ABAPF Crvena Zvezda - Mornar Bar ki 2 13,0
Pon 19:00 5309 TUR 1 Kayserispor - Fenerbahce ki 2 1,72
Pon 18:00 1806 BE1PF Club Brugge - Genk ug 3+ 1,55
Ukupna kvota62,73

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNemanja Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara