Humanitarni tiket u podne: Nenad Jestrović tipuje za petnaestogodišnju balerinu Unu Stepanović

Vreme čitanja: 5min | čet. 23.08.18. | 11:32

Jestrogol očekuje sigurne trijumfe Atalante i Seltika!

MOZZART – ov 806. plemeniti kladilac je popularni Jestrogol. Zvezdane fudbalske trenutke doživeo je u Anderlehtu u kome je proveo četiri i po sezone. Dva puta je bio najbolji strelac belgijske lige. Takođe, ne sme se zaboraviti da je sa velikim uspehom igrao u Zvezdi, ali i tadašnjoj reprezentaciji SiCG.

Od fudbalskog velemajstora očekujemo da danas postane humanitarno – kladilački majstor. Da zajedno pogledamo kako je sadašnji menadžer Nenad Jestrović iskoristio MOZZART – ov plemeniti ulog od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Dobrotvorni tiket startujemo utakmicom kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi za tipovanje je susret ZENIT – MOLDE. Domaći tim koji stoluje u Sankt Peterburgu u poslednja dva meča pokazao je koliku golgetersku silu poseduje. Naime, uspeo je da za 180 minuta igre postigne neverovatnih 12 golova, a da primi svega dva. Taj podatak treba da ozbiljno zabrine norveškog predstavnika, koji baš ne briljira u poslednje vreme. Recimo, u prošlom kolu domaćeg prvenstva izgubio je Molde na gostovanju sa ubedljivih 1:3. Sve u svemu, nema sumnje da u ovom duelu Rusi važe za apsolutne favorite.
,,Na početku plemenitog tiketa igram prelaz iz jedan u jedan, smatram da je Zenit daleko bolji od Moldea“.

Nastavljamo dalje. Sledeći za analizu je meč SIGMA – SEVILJA koji je odabrao naš gost koji je tokom bogate karijere nastupao za Romantičare, Mec, Bastiju, klubove iz UAE… Ako se pogled usmeri na utakmice češkog tima uočljiva je jedna zanimljivost. Sigma u poslednje vreme uspeva da odnosi pobede u okviru evropskog takmičenja, tačnije kvalifikacija za Ligu Evrope, ali u domaćem prvenstvu beleži sve same poraze. Neobično, nema šta. Naspram sebe imaće crveno-bele iz Sevilje, sastav koji već duže vreme ima pravi recept za uspehe u drugom po snazi takmičenju u Evropi. Sevilja je svoje dve poslednje utakmice dobila, uz gol razliku 9:1. Nema sumnje, Španci sem pobede ništa drugo ne uzimaju u obzir.
,,Očekujem da će Sevilja biti neumoljiva, pa iz tog razloga igram ponovo prelaz, sad iz dva u dva“.

Iz Češke se selimo u Litvaniju, gde će snage odmeriti SUDUVA i SELTIK. Nakon ubedljivog poraza u dvomeču sa Crvenom zvezdom u borbi za Ligu šampiona, litvanskom timu je ostalo da se bori za niži rang takmičenja. Ipak, to neće biti ni malo lak posao. Na drugom kraju terena nalaziće se institucija evropskog fudbala, škotski Seltik. Istina, ni Kelti ne igraju sjajno u poslednje vreme, ali bez obzira na to ipak slove za daleko bolji tim od Suduve. Nije bilo međusobnih okršaja.
,,Verujem da će Seltik odneti pobedu, pa s toga igram dvojku“.

Za kraj današnjeg dobrotvornog tiketa ostala je utakmica ATALANTA – KOPENHAGEN. Svakako, ovo će biti odmeravanje snaga dve potuno drugačije škole fudbala, italijanske i danske. Atalanta je ekipa koja se može pohvaliti da u poslednjih pet utakmica ne zna za reč poraz. Ta činjenica sasvim sigurno utiče da samopouzdanje bude na izuzetno visokom nivou. Ali ni igrači Kopenhagena ni malo ne zaostaju. Doduše, oni su u prošlom kolu danske lige igrali nerešeno, ali bez obzira na to spremni dolaze u Italiju da se nadmeću  sa kvalitetnim protivnikom. Timovi se prvi put zvanično sastaju, a ulog je viliki.
,,Za kraj tiketa igram jedinicu, uvek verujem Italijanima“, konstatovao je Jestrović koji je za Anderleht na 114 odigranih utakmica dao 104 gola, a u ligi Emirata postigao je 10.000 pogodak.

Jestrogol je odlučio da potencijalni dobitak usmeri za veliku nadu Unu Stepanović koja se školuje na prestižnoj mađarskoj Akademiji. Una do sad ima 64 zlatne, 15 srebrnih i osam bronzanih medalja. Pobeđivala je u Poljskoj, Austriji i Rusiji. Učestvovala je u mnogim predstavama Narodnog pozorišta i Bitef teatra. Nastupala je na koncertima Riblje čorbe uz pesmu “Pogledaj dom svoj anđele”. Najbolje preporuke za Unu stigle su od mnogih autoriteta na čelu sa Konstantinom Kostjukovim.

Stepanovićeva ima samo 15 godina.

Kompanija MOZZART pored Humanitarnog tiketa u podne, u kome smo imali 130 dobitnika i donirali 7.673.960, 00 dinara, ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 64 košarkaška igrališta. Poslednji tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Slede Kragujevac, Loznica, Ljubovija, Tara…i tako idemo do stotog obnovljenog košarkaškog terena!

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Kompanija pomaže fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…I naravno uvek priprema nova iznenađenja!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 6521 LE K Zenit - Molde dp 1-1 2,60
Čet 19:00 6517 LE K Sigma O. - Sevilla dp 2-2 2,35
Čet 19:00 6518 LE K Suduva - Celtic ki 2 1,38
Čet 20:00 6503 LE K Atalanta - Copenhagen ki 1 1,45
Ukupna kvota12,23

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nenada Jestrovića dobitak će biti doniran i za Dom za mušku decu i omladinu ometenu u razvoju, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketbet analizaNenad Jestrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara