Humanitarni tiket u podne: Nikola Mijailović tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.04.19. | 11:59

Bivša Zvezdina kopačka puca na Atletiko Madridov prelaz 1-1

Ko je kramponima gazio Marakanu, nosio crveno-beli dres, taj sigurni smo mora da drži fudbal u malom prstu. Dakle, stručnost pre svega, što nas navodi na konstataciju da Nikola Mijailović ispunjava apsolutno sve uslove da postane novi dobitnik „Humanitarnog tiketa u podne“. Konkurencija već ostvarenih junaka naše kladilačko - humane priče je jaka. Do sada smo samo kroz ovu akciju širokog srca donirali 12.171.290 dinara, overili 37 tiketa jačih od 100.000 dinara, da bi od svega toga na preko 70 adresa širom Srbije i Republike Srpske prosledili donacije.

Jasan je naš cilj, dobro se znamo, pa nam pre nego što krenemo na bet analizu ostaje da kažemo da se Nikola Mijailović odlučio da tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve.

Izabrane vesti

Počinjemo od Premijer lige, odnosno utakmice FULAM – KARDIF. Domaćin je potonuo u fenjerašku letargiju, osvojio svega 23 boda, pa ipak dobio poslednja dva susreta, bitno je reći bez primljenog gola u mečevima s Evertonom i Bornmutom. Ukupan Kardifov učinak je tek za nijansu bolji, a vrlo je moguće da su gostima teške noge od poslednje utakmice izgubljene s 0:2 od Liverpula. Inače, Kardif je poslednji put dobio Fulam sa 4:2, što je razume se jako visok rezultat koji je nastavio GG tradiciju na mečevima ovih timova.
Igram jedinicu na Fulam”, poruka je Beograđanina koji je karijeru započeo u Zemunu, a zatim od 1999. godine, pa sve do 2003. nosio dres Železnika.

Za sledeći tip idemo na utakmicu ATL. MADRID – VALJADOLID. Atletiko Madrid poslednji put uspeo je preko Grizmana da satera Valjadolid u ćošak tek u 80. minutu utakmice okončane s konačnih 2:3. Dakle, bilo je jako uzbudljivo, ali ne treba zaboraviti ni da je Valjadolid sada u nižem domu Primere, što generalno ne uliva poverenje pred gostovanje drugoj sili španskog šampionata koju je u poslednje vreme savladala jedino Barselona sa 2:0. Dakle, sva sila je na Atletiko Madridu.
Biram prelaz 1-1”, odlučio je naš gost, odnosno pronašao način da tiket obogati kvotom 2,15.

Već smo na utakmici SPORTING – GIMARAIŠ. Domaći Sporting druguje sa Benfikom i Portom u vodećoj grupi timova, kojima kraj učinka stoji da igraju bez poraza na proteklih pet utakmica. Dakle, teško Gimaraišu koji je protekle dve utakmice izgubio, ali se može pohvaliti decembarskom pobedom nad Sportingom koja je zabeležena s minimalcem u 14. kolu Primeire. Kako sada stvari stvari stoje, ostaće to samo lepo sećanje, jer Sporting je dokazao svoju moć, odnosno uspeo da zakaže finale Kupa Portugalije ekipi Porta.
Kombinujem 1&2-3”

Za kraj razmatramo šta nam nosi meč GENT – GENK. Gostujući Genk prvi je u plej-of grupi, dok Gent ima sumoran učinak od četiri poraza i jednog remija u utakmici sa isto ne tako dobrim Anderlehtom. Zbog svega toga, stvar je poprilično jasna, pa uz Genk treba dodati i da je ovo ekipa koja zaključno s poslednjim petim kolom ima najbolju gol razliku, odnosno raspolaže s učinkom od 11:4. Dakle, svi uslovi za goleadu su ispunjeni, što na neki način naslućuje i rezultat poslednjeg zajedničkog sutreta kada je došlo GG3+.
Igram GG4+”.

Tako je tiket odigrao naš današnji gost rubrike koja ne zna za granice plemenitosti, ne pauzira nikada, ali zato izvlači najbolje tipove na svetlost dana tačno u podne. Nadamo se da će Nikola Džoni Mijailović proći dobro, što mu od srca želimo prisećajući se njegovih nastupa pre svega u Zvezdinom dresu, M21 SCG reprezentaciji, ali i boravka u Himkiju, Koroni Kjelce, Amkar Permu.

Naravno, podsetili smo našeg igrača na plemenitost i na ostale akcije s kojima se kao kompanija jednako ponosimo. Nikola je već čuo za MOZZART program revitalizacije košarkaških terena pod nazivom „100 terena za jednu igru“, ali i „Novi dresovi za nove šampione“. Ako se pitate koja nam je sledeća stanica, mi ovoga puta tipujemo na iznenađenje. U svakom slučaju, nadajte se da ćemo posetiti i vaš kraj, jer ako već do sada nismo, onda je sasvim sigurno da ćemo se brzo pojaviti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:15 4029 ŠPA 1 Atl.Madrid - Valladolid pk 1-1 1,90
Sub 19:00 4104 POR 1 Sporting - Guimaraes kmb 1&2-3 2,40
Sub 16:00 2012 ENG 1 Fulham - Cardiff ki 1 2,50
Sub 20:30 1813 BE1PF Gent - Genk tgg gg4+ 2,45
Ukupna kvota27,93

DONELI SMO ODLUKU! Plemenitost pre svega, što nas na kraju priče u današnjem „Humanitarnom tiketu u podne“, dovodi do krajnje stanice, odnosno mesta s kog naš Nikola Džoni Mijailović bira adresu na koju će njegov tiket, odnosno potencijalni dobitak otići u Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Mijailović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za starija lica “Život u miru”, Stanovi - Doboj. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 30,74, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketNikola Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara