Humanitarni tiket u podne: Nikola Petrović tipuje za lečenje Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.02.24. | 10:40

Nekadašnji golman Partizana, sada u dresu čačanskog Borca 1926, ne može da odoli dvojci na Parni valjak

Danas drugujemo s golmanom Nikolom Petrovićem, koji je svojevremeno nosio dres Partizana, a danas brani boje čačanskog Borca 1926. Njegovom odlukom, pokušavamo da pomognemo četvorogodišnjoj Nađi Marković iz Čačka, koja boluje od bulozne epidermolize. O njoj su nam pre samo koji dan stigle vesti da je o trošku države odobrena je genska krema koja je prošle godine registrovana u SAD kao jedini lek za "decu leptire". Tako stoji u izjavi Sanje Radojević Škodrić, direktorke Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO)

Inače, Petrović je prošao mlađe kategorije beogradskog Partizana, a debi u seniorskom fudbalu imao je u ekipi Teleoptika tokom sezone 2006/07. Ostao je na golu Teleoptika do kraja sezone 2010/11. i u tom periodu je odigrao 93 prvenstvena meča u trećem i drugom rangu takmičenja. U julu 2011. potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Za tri sezone u dresu Partizana osvojio je dve titule prvaka Srbije (2012, 2013).

Izabrane vesti

Idemo sada na tipovanje uz dvojku s meča RADNIK SURDULICA – PARTIZAN. Put u Surdulicu za lidera Mozzart Bet Superlige gledajući tabelu i rezultate očekuje se da predstavlja rutinu, pre svega jer je klub sa juga Srbije ubedljivo najmanje pokazao u dosadašnjem delu sezone. Tamo gde su stali jesenas igrači Radnika su nastavili u 2024. godini te su sa megdana Čukaričkom i TSC-u otišli praznih šaka i bez postignutog gola.

Idemo na jedinicu sa meča BAJERN – RB LAJPCIG. Malo ko se nadao da će Bajer, a naročito Bohum biti timovi koji uzimaju sve bodove Bajernu. To se desilo, a Bavarci su u međuvremenu poraženi od Lacia u Ligi šampiona. Poražen je u Lajpcig od Real Madrida, ali to nije ni izbliza tako dramatično shvaćeno, kao Bajernov skor u poslednje vreme. Biće tvrdo, kao i na poslednjem meču para okončanom sa 2:2.

Sa meča CVOLE – PSV, čekamo siguricu 2&2+. Ovde je zaista nepotrebno bilo šta reći, jer sve je jasno i na osnovu kvote, tako da prelazimo na jedinicu sa utakmice ARSENAL – NJUKASL.

Neprijatna po mnoga tipovanja bila je pobeda Porta nad Arsenalom u Ligi pampiona. Tobdžije sada moraju da se opravdaju pred navijačima, tako da će ceh po svemu sudeći plaćati Njukasl. Inače, večerašnji gosti dužni su Arsenalu za novembarski poraz, pa će se u Londonu igrati i za osvetu Tobdžija. 

Za kraj, tu je dvojka na utakmici ALMERIJA – ATL. MADRID. Protiv fenjeraške Almerije, Atletiko Madrid ne bi smeo da ima bilo kakvih problema. Atletiku će trebazi sikupljenje za poraz od Intera, a ovo je jedan od onih mečeva na kojima tako nešto ne bi trebalo biti teško izvesti. Ipak, treba znati da je Almerija pred ovaj meč sa Bilbaom i Granadom odigrala nerešeno.

O karijeri našeg današnjeg gosta recimo da je u sezoni 2012/13. branio na četiri utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope (protiv Intera, Nefčija i Rubina). Iz Partizana je prešao u slovenački Zavrč gde je tokom drugog dela sezone 2014/15. nastupio na osam utakmica u slovenačkoj Prvoj ligi. U januaru 2016. godine je potpisao ugovor sa Napretkom iz Kruševca, koji se tada takmičio u Prvoj ligi Srbije. Napredak je u sezoni 2015/16. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i tako izborio plasman u Superligu Srbije. Petrović je bio standardan na golu Napretka i za tri i po sezone, koliko je bio član kluba, nastupio je na 122 prvenstvene utakmice. U junu 2019. godine je prešao u Radnički iz Niša. Za Radnički je nastupio na 20 prvenstvenih utakmica tokom takmičarske 2019/20. Celu narednu sezonu proveo je van terena usled povrede ramena. U januaru 2022. potpisao je za Timok iz Zaječara. Iste godine prešao je u Železničar iz Pančeva. U februaru 2024. potpisao je za srpskoligaša Borac 1926 iz Čačka.

Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz njega želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 31.044.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketNikola PetrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara