Humanitarni tiket u podne: Nikola Rnić tipuje za Danijelu Jovanović – Humanitarna fondacija Budi human

Vreme čitanja: 6min | sre. 19.06.19. | 11:44

Kapiten Ekonomca, prvaka države, očekuje plemeniti dobitak od preko 200.000, 00 dinara

Klub malog fudbala Ekonomac iz Kragujevca osvojio je svoju jedanaestu titulu prvaka Srbije, ukupno desetu u nizu, ali i petu duplu krunu. Veliki i neverovatan uspeh u veoma teškoj i dugoj sezoni.

Smatrali smo da je ovaj uspeh dovoljan razlog da u goste pozovemo igrača Ekonomca Nikolu Rnića koji je naš današnji plemeniti kladilac. Nikola je u Kragujevcu proveo ukupno pet i po godina. Kapiten je Ekonomca, ali uz dobre igre na fudbalskom terenu edukuje se jer namerava da po okončanju igračke započne trenersku karijeru.

Izabrane vesti

Jedan od omiljenih klubova mu je Zemun u kome je stasavao. Pored Zemuna špartao je velikim terenima Hajduka sa Liona, Čukaričkog, Banata, Inđije, Surdulice… Voleo je Maradonu, a nikad neće zaboraviti duel sa Barselonom u Peskari u okviru Lige šamiona. Ekonomac je poražen sa 3:2 i nije otišao na Fajnal – for. Već poseduje UEFA “B” licencu.

Pre nego što krenemo sa Nikolinim tipovanjem moramo vas obavestiti da je reprezentativni košarkaš Milan Mačvan kroz MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne pomogao svojim saigračima Kešelju i Raduljici, u njihovoj plemenitoj akciji, sa dobitkom od 183.600, 00 dinara!

Proslavljeni srpski košarkaški reprezentativci Marko Kešelj i Miroslav Raduljica, u saradnji sa Humanitarnom organizacijom “Srbi za Srbe”, pokreću novu veliku humanitarnu akciju za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Koretište na Kosovu i Metohiji.

U cilju prikupljanja neophodnih sredstava za realizaciju projekta izgradnje i opremanja nove porodične kuće Savića, Marko Kešelj i Miroslav Raduljica organizuju veliko dobrotvorno veče u restoranu Life Active club, Trešnjinog cveta 1b na Novom Beogradu, 22. juna sa početkom od 19. 30 časova, tokom kojeg će se prikupljati neophodna sredstva za novi dom porodice Savić.

Pogledajmo šta je potrebno da “dođe” pa da humanitarni listić Nikole Rnića bude dobitan. Krećemo od Finske, HELSINKI – HONKA. HJK ima malo bolji međusobni skor, 16:15:14, a oba tima su pobeđivala sa po 4:0. Rivale deli samo jedan poen, a Helsinki je nakon dve pobede poražen u prijateljskom meču sa Volerengom. Gosti su imali dva remija, dva trijumfa i poslednji neuspeh.
“Na početku golovi, od nula do dva”.

Sat kasnije od prvog meča, u Italiji, na Evropskom prvenstvu igraju ŠPANIJA M21 – BELGIJA M21. Mladi Belgijanci imaju bolji skor, 0:1:2, sa najubedljivijom pobedom od 4:1. U prvim utakmicama obe selekcije doživele su poraze pa su bez bodova u grupi “A”. Crvena furija bila je dobra tokom priprema, ali su ih iznenadili domaći vršnjaci. I Belgijanci su bili odlični pa su provere pred start šampionata pogubili, a ostali su na štitu i protiv Poljaka.
“Čini se da mreže neće mirovati, gol, gol uz tri plus”.

Naredne tri utakmice na plemenitom listiću kreću u 21.00 sat. Još jedan duel sa kontinentalnog šampionata, ITALIJA M21 – POLJSKA M21. Momci Luiđi di Bjađa imaju jednu pobedu nad Poljacima. Obe selekcije imaju po maksimalna tri boda u grupi. Italijani su u pripremnim mečevima izgubili dve utakmice, dve su remizirali I startovali trijumfom, kad je bilo najpotrebnije. Poljaci su prošarali sva tri znaka, poraženi su od Orlića, ali su za razliku od naših mladića startovali pobedom u grupi.
“Prelaz, iz jedan u jedan, uz tri plus”.

I još dve utakmice sa Svetskog šampionata za žene, JAPAN W – ENGLESKA W. Britanke imaju bolji skor, 1:2:2. U grupi “D” selekcije su bez poraza, ali Japanke imaju dva boda manje, zabeležile su trijumf  i remi. Nakon što su izgubile od reprezentacije Novog Zelanda Engleskinje su izborile dva trijumfa. Japanke takođe imaju poslednju pobedu.
“Očekujem od nula do dva gola”.

ŠKOTSKA W – ARGENTINA W kao poslednji par na listiću. Argentinke imaju bod u grupi, rivalke sun a dva poraza. Uslovne domaćice imale su pet pozitivnih ishoda i potom su startovale sa dva poraza od po 2:1. Argentinke su počele turnir bez golova, a onda je usledio minimalac sa Engleskinjama koje su odnele tri boda.
“Takođe, od nula do dva gola”, konstatovao je Nikola Rnić koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje Danijele Jovanović.

Danijela je bila dete iz blizanačke trudnoće. Prva beba je preminula nakon samog rođenja, a Danijela je preživela, ali sa teškim oblikom skolioze kičme. Danijela ceo život trpi bolove, a sedam godina unazad konzumira trodone kako bi ih ublažila. Zadnje dve godine jako teško hoda, služi se samo električnim mini skuterom na struju kako bi mogla da funkcioniše i samostalno obavlja svakodnevne obaveze. Tračak nade se pojavio - Danijela je pronašla kliniku u Beogradu na kojoj su obavljeni svi neophodni pregledi koji zadovoljavaju izvršenje operacije kičmenog stuba. Ali, kako bi njena sreća bila potpuna, neophodna su joj novčana sredstva za operaciju i ovim putem se obraća humanim ljudima dobre volje da doniraju u skladu sa svojim mogućnostima.

Pomozimo Danijeli! Upišimo 566 i pošaljimo SMS na 3030

Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu , a sa dobitnih 183.600,00 dinara ukupna suma koju  je naša kompanija donirala samo u ovoj akciji iznosi 12.521.890, 00 dinara.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. 

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović i Milan Mačvan. Dakle, 38 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:30 5705 FIN 1 Helsinki - Honka ug 0-2 1,85
Sre 21:00 8807 SP W Japan W - England W ug 0-2 1,47
Sre 21:00 8801 SP W Scotland W - Argentina W ug 0-2 1,90
Sre 21:00 6035 EPM21 Italy M21 - Poland M21 kmb 1-1&3+ 2,45
Sre 18:30 6034 EPM21 Spain M21 - Belgium M21 tgg gg3+ 1,70
Ukupna kvota21,52

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Nikole Rnića dobitak će biti doniran i za Humanitarno udruženje “Drugačiji svet”, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara