Humanitarni tiket u podne: Nikola Srećković tipuje za Fondaciju za podršku u lečenju pedijatrijskih oboljenja na području Kolubarskog okruga „Helios“

Vreme čitanja: 4min | pet. 12.08.22. | 11:46

Fudbaler Spartaka iz Subotice očekuje dobitak od 133.400 dinara

Manevarski igrač subotičkog Spartaka današnji je Mozzartov plemeniti kladilac. Za naš portal Nikola Srećković ističe da je kratko trenirao karate, a da se zbog opčinjenosti Ronaldinjom prebacio na fudbal. Pored Spartaka navija za Milionere iz Dortmunda.

“Rado se setim kada sam na krovu, za Voždovac, dao gol Zvezdi. Naš naredni rival je Javor koji je dobio Mladost GAT dok smo mi izgubili od Čukaričkog. Taj poraz nas nije demoralisao, respektijemo rivala koji je prikupio deset poena. Ulazimo ozbiljno u meč sa namerom da osvojimo tri boda”, kaže Nikola Srećković koji očekuje plemeniti dobitak u Humanitarnom tiketu u podne.

Izabrane vesti

Prva utakmice počinje u 19.00 sati, Sarpsborg 08 – Bodo/Glimt. Gosti imaju 34 poena, remi u Ligi šampiona, a četiri pobede u nizu u domaćem prvenstvu. U poslednjim međusobnim okršajima ostvarili su četiri pobede i nerešen ishod. Domaći su izgubili svoje dve poslednje utakmice.

“KI 2”.    

Sat kasnije (20.00) u Turskoj Trabzonspor dočekuje Hatajspor. Domaći su startovali pobedom od 2:0. Međusobni odnos je 2:2:0, a gosti su svoj podlednji meč izgubili sa 3:0. U Super kupu Trabzonspor je slavio sa 4:0.

“KI 1”.    

Nikola dobrotvorno tipovanje nastavlja u Nemačkoj, Frajburg – Borusija Dortmund. Domaći su startovali pobedom od 4:0, a Milioneri sa 1:0. U januaru Borusija je pobedila rivala sa 5:1. U kupu je Dormunda izgubio Minhen. Timovi oslabljeni ulaze u okršaj.

“TGG GG3+”.    

U Belgiji je naša četvrta stanica, Ostende – Gent. Sedmorica igrača će faliti domaćima, a trojica manje gostima. Gent ima bod manje od rivala, u poslednjoj utakmici došlo je do podele bodova, ali sun a poslednjim duelima uknjižili po tri poena.

“TGG GG”.   

Završavamo tipovanje u Danskoj, FK Kopenhagen – Randers. Domaći su svoju poslednju utakmicu dobili sa 4:1, gosti sa 1:0. U maju je bilo 2:0 za Kopenhagen koji, kao I rival, ulazi oslabljen u duel.

“KMB 1&2+”, završava plemenito tipovanje Nikola Srećković i potencijalni dobitak usmerava za lečenje pedijatrijskih oboljenja na području Kolubarskog okruga „Helios“.

Pošto što su postali “prolazni” dobrotvorni listići glumca Marka Gvera, Damira Mikeca, Inspektora Blaže, Nikole Kalinića, Vukašina Vula Mandića, Milorada Popovića, Vedrana Borovčanina, Milana Petrovića i Aleksandar Todorović je postao dobitnik, 329. u nizu.

Kompanija Mozzart je samo kroz Humanitarni tiket u podne donirala iznos od 25.627.758 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije… 

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću!

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović i Vukašin Vule Mandić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za FUTUR iz ZVORNIKA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/ Miloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Nikola Srećkovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara