Humanitarni tiket u podne: Nina Matejić tipuje za lečenje devojčice Jovane Stefanović

Vreme čitanja: 4min | uto. 27.12.22. | 10:56

Devojka u Zvezdinim i reprezentativnim kopačkama ispucava kečeve na Čelsi, Mančester junajted i Barnli

Na početku karijere, igrati za Zvezdu, biti na spisku želja minhenskog Bajerna i ostati čvrsto na zemlji nije uopšte lako. Mnogi naši sportski talenti izgubili su se na sličnoj stazi. Međutim sa Ninom Matejić, reprezentativkom Srbije u fudbalu to nipošto nije slučaj. Ova nadarena devojka, jedan je od najboljih mladih napadača Evrope, ali joj to nije „udarilo u glavu“. Zapravo, dok smo razgovarali sa njom o Humanitarnom tiketu, njenoj dosadašnjoj karijeri i budućim planovima imali smo osećaj kao da razgovaramo sa znatno zrelijom osobom.

Nina je odlučila da eventualni dobitak nameni četvorogodišnjoj Jovani Stefanović, koja se bori sa cerebralnom paralizom.

Izabrane vesti

Prvo nas je zanimalo kako to da jedna devojčica u Srbiji odluči da trenira fudbal.

„Od malih nogu me je zanimao, tata i brat bavili su se fudbalom, ja sam gledala njihove utakmice i sve to mi je bilo veoma privlačno. Volim sve sportove sa loptom, ali mi je fudbal bio najzanimljiviji i počela sam da ga treniram već sa šest godina. Roditeljima je u početku bilo čudno, ali kada su videli koliko ga volim i kako mi ide postali su moja najveća podrška. Gledaju sve moje mečeve i bez njih ja ne bih toliko napredovala“, rekla nam je fudbalerka Crvene zvezde.

Ona će uskoro imati priliku da dostigne još viši nivo pošto je već dugo na spisku želja Bajerna. Pre nekoliko godina bila je na probi u Minhenu, Bavarci su bili prezadovoljni, onim što je pokazala mlada igračica koja je tek na početku karijere. U međuvremenu pojavili su se i drugi zainteresovani klubovi.

„U kontaktu smo sa Bajernom, ali su se pojavile ponude drugih klubova, iz Italije, Španije... Razmisliću dobro koja mi najviše odgovara u svakom pogledu, ali pre svega što se tiče napredovanja. Svesna sam da je svaki dan novi početak, svaka utakmica je nova priča. Da bih postigla više, moram da nastavim da vredno radim“.

Nina je za omladinsku reprezentaciju Srbije nedavno postigla sedam golova na tri utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope, dok se na debiju za A tim upisala u strelce protiv Nemačke, jedne od najjačih ekipa na svetu.

„Uvek bude pozitivne treme pred utakmicu, ali čim sudija svira za početak meča ona nestaje. Meni je čast što sam na spisku A reprezentacije i zahvalna sam selektoru Predragu Grozdanoviću na tome. Što se utakmice sa Nemačkom tiče, nisam ni bila svesna da sam postigla gol. I sada mi je to sve pomalo neverovatno“.

Nastavljamo dalje, odmah nakon što prorešetamo današnju Mozzart ponudu?

Krćemo od Ninine jedinice sa meča ČELSI – BORNMUT!

„Čelsi je pre odlaska na pauzu imao veoma težak raspored, ali nije baš bilo očekivano da izgubi tri meča u nizu u različitim takmičenjima. Sada je vreme za restart i očekujem pobedu protiv Bornmuta“.

Isti tip figurira i na susretu MAN. JUNAJTED - N. FOREST!

„Mančester Junajted počeo je eru bez jedne od najvećih zvezda svetskog fudbala Kristijana Ronalda. Domaći su prošle nedelje bili sigurni u Liga kupu. Istina, i Šumari su bili uspešni, ali to ne dovodi keca u pitanje“.

Nini kec odgovara i na meču BARNLI – BIRMINGEM...

„Barnli je u Liga kupu igrao baš sa Mančester Junajtedom, i to na Old Trafordu i nije iznenađenje što je izgubio. Ali, ova ekipa vodi u Čempionšipu i verujem da bi mogla da se ekspresno vrati u elitu. Ovde je favorit“.

Za kraj, malada dama bira kombinaciju 1&3+ na utakmici FENERBAHČE – HATAJ

„Fenerbahče se bori za titulu, dok je Hataj u opasnoj zoni. Mislim da ovde nema potrebe previše razmišljati, kec je jedina opcija. Ipak, kako je kvota na njega mala pojačaću je kombinacijom sa dosta golova“, kaže Nina Matejić koju kolege porede sa Aleksandrom Mitrovićem.

Da li ti to godi?

„Naravno da mi godi, on je veliki igrač i, koliko sam čula veliki čovek. Imponuje mi da vide sličnost između nas, ali mi predstavlja i veliki podstrek za dalje napredovanje“.

Nina je pomno pratila SP u Kataru i njen favorit bila je, očekivano, Srbija.

„Pratila sam zbog naše reprezentacije. Ja i dalje verujem u nju i žao mi je što nije prošla dalje“, kaže naša današnja gošća, koja osim što niže uspehe na fudbalskom terenu, završava i gimnaziju u Velikoj Plani, iako svaki dan putuje do Beograda.

„Kada se čovek dobro organizuje ima vremena za sve. Moram da kažem da sam zahvalna do neba direktoru i profesorima gimnazije u Velikoj Plani jer imaju mnogo razumevanja za mene i moje obaveze, posebno kada sam sa reprezentacijom. Imam sreće što su mi časovi uvek pre podne, a posle podne idem na treninge. Nije mi teško da putujem jer radim ono što volim“, kaže za Mozzart sport Nina, zatvarajući stranice nove Mozzart sport liste.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nina Matejić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja građana - žena, "Zelengora", Foča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 5,19, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara