Humanitarni tiket u podne: Đorđe Teodorović tipuje za mališane iz Tiršove

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.12.23. | 11:25

Proslavljeni rukometni trener očekuje 3+ tip na okršaju Mančester junajteda i Čelsija

Osvojio je prvu medalju za Srbiju u juniorskoj konkurenciji, i to onu bronzanu na Evropskom prvenstvu prošle godine, a sada je trener Dubočice. On je Đorđe Teodorović, proslavljeni rukometni trener koji će nam danas pomoći u tipovanju za pimoć mališanima iz Tiršove.

Inače, Đorđe Teodorović je pre nego što je preuzeo Dubočocu, uz dužnost selektora juniorske reprezentacije Srbije trenirao i ŽRK Nais iz Niša.  Ponikao u RK Metaloplastika iz Šapca. Pored matičnog kluba, nastupao je i za Sirmium iz Sremske Mitrovice, Voslauer (Austrija) i Bekelagets (Norveška).

Izabrane vesti

Startujemo od jedinice s meča BRAJTON – BRENTFORD. Brajton je na osmom mestu, ali je previše puta u poslednje vreme remizirao. Voljan je da posle poraza od Česlsija u prošlom kolu upiše pibedu. Brentford ne igra loše, ali u svakom slučaju želja domaćih da slave je ostvariva.

Idemo na meč MARSELJ – LION, koji ide uz 3+ tip. Olimpik Lion je na začelju tabele sa svega sedam bodova osvojenih u uvodnih 13 kola i trenutno nema trenera, jer je Pjer Saže tu samo kao privremeno rešenje posle smene Fabija Grosa. Olimpik Marselj je u značajno boljoj situaciji, ali daleko od dobre. Tek deveti na tabeli i to tek nakon pobede nad Renom od 2:0 kojom je prekinut dva meseca dug post.

Jedinicu imamo i u Kupu Italije, na utakmici FJORENTINA – PARMA. Ekipa iz Serije B, protiv Fjorentine na jednom ovak bitnom meču nema mnogo šanse. Uostalom Fjorentinu je na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima tukao samo Milan, ali Parma nije ni izbliza tako jaka.

Za kraj, tu je 3+ na meču MANČESTER JUNAJTED – ČELSI. Okršaj Plavaca sa Mančester Junajtedom sloviće za derbi trenutno najlabije rangiranih timova velike šestorke. Londonski klub je dobacio tek do neubedljivih 19 bodova, Crveni Đavoli imaju pet više, ali na niovu Premijer lige, njihov napad slovi za jedan od najslabijih sa svega 16 postignutih golova.

Inače, naš današnji gost je posle aktivne igračke karijere, svoju trenersku karijeru započeo je u Norveškoj. Pored Norveške, svoje trenersko iskustvo sticao je i u Španiji i Nemačkoj. Na našim prostorima obavljao je funkciju šefa struke u Metaloplastici i to u sezoni 2018/19. Na kraju pomenute sezone, Metaloplastika je zauzela drugo mesto na tabeli. Naredni angažman vezuje se za RK Železničar 1949 gde Đorđe boravi od avgusta 2019. do maja 2021. godine. U sezoni 2019/20 sa klubom iz Niša je, u trenutku prekida sezone usled Covid-a 19, zauzimao drugu poziciju. U sezoni 20/21 sa Železničarom je izborio učešće na F4 Kupa Srbije; a iste sezone, klub je završio kao četvrtoplasiran na tabeli.

U sezoni koja je završena u maju 2022. godine, Teodorović je bio šef stručnog štaba RK Radnički iz Kragujevca. Sa ekipom Radničkog plasirao se na F4 Kupa Srbije i zauzeo treće mesto u ARKUS ligi na kraju sezone.

Kao što rekosmo sa juniorima je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Portugalu, čime je prekinut jako dugačak post kada su u pitanju rezultati mlađih selekcija srpskog rukometa.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara. Inače, bitno je još da napomenmo da je “Humanitarni tiket” objavljen u subotu dobitan je. Popunio ga je fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević, a dobitak u iznosu od 180.600 dinara usmeren je za . Udruzenje pomoc prijatelju 2020 iz Ćuprije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Đorđe Teodorovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara