Humanitarni tiket u podne: Pavle Komnenović tipuje za lečenje sina Miloša

Vreme čitanja: 5min | čet. 27.12.18. | 12:00

Paja broji šest parova, i odvaja kvotu 14,66, nadajući se svom 401. trofeju u karijeri u najvažnijoj trci života koju na MOZZART pisti vozi za svog sina

Najveći je šmeker među automobilistima, ma gde da mu noga do patosa stiska gas... Generacije pamte 43 aktivne trkačke godine Pavla Paje Komnenovića, večitog mladića markantne pojave, koji bez straha osvaja sve što mu se nađe na meti u automobilističkim disciplinama krug, brdo, reli... Danas je na njega red da do daske stisne gas u MOZZARTOVOM „Humanitarnom tiketu u podne“, ne bi li postao 150. član našeg društva slavniih kladilaca koji su do ovoga momenta oštrim tipovima kroz humanitarnu kasicu prosledili ukupno 10.679.320 dinara!

Podržimo ga svim MOZZART srcem, jer danas naš Paja vozi jednu drugu, preozbiljnu životnu trku da bi s njim razgovarali samo kao sa doajenom oktanskog sporta. On upravlja 931. MOZZARTOVIM „Humanitarnim tiketom u podne“ tipujući za lečenje sina Miloša obolelog od leukemije. Trka s neugodnom bolešću za njega je najvažnija u karijeri, a a povratak zdravlja njegovog Miloša za njega će kako s pravom kaže biti ne 401. pehat, već prvi i najvažniji u prebogatoj karijeri.

Izabrane vesti

Svim srcem smo uz Pavla i Miloša Komnenovića, i to s MOZZART kvotom 14,66, odnosno potencijalnim dobitkom od 146.600 dinara koje zaračunavamo na račun kompanijske uplate od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Krenimo zato redom, i to od prvog susreta koga režiraju LOKEREN i KLUB BRIŽ. Domaći Lokeren je na samom dnu tabele i od početka pokušava da pronađe pravu formu, međutim nikako je ne pronalazi. Od poslednjih šest mečeva izgubio je četiri, uz jedan remi i pobedu. Klub Briž je za vikend pregazio Antverpen sa 5:1 i tako prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede. Za vodećim Genkom sada zaostaje sedam bodova. Sa Lokerenom je uvek lako izlazio na kraj. Dobio je sedam od osam prethodnih duela, a na tri poslednja uz najmanje tri postignuta gola.

„Igram 2-2&2+, poručio je snažni Paja Komnenović u prvom krugu svog igračkog izazova koga krasi sjajna kvota 2,05.

Prelazimo na Evroligu, odnosno na susret DARUŠAFAKA - OLIMPIJAKOS. Čist zicer je pred košarkašima Olimpijakosa. Jednostavno, Darušafaka se očajno snalazi ove sezone, a o koliko slabim rezultatima je reč najbolje govori podatak po kom je turski tim 13 puta izgubio, a samo jednom slavio na 14 utakmica Evrolige. Uzgred, Olimpijakos se do sada, odnosno u protekle tri godine tri puta sastajao, i tri puta dobijao Darušafaku. Grcima će ovo gostovanje biti sjajna prilika da zabeleže deseto evroligaško slavlje od početka sezone, što će po svoj prilici lagano i ostvariti shodno očajnoj formi Darušafake.

„Igram MOZZART dvojku“, kaže naš današnji gost, oduzimajući gas na drugom paru, kao u brojnim situacijama dalekog odmicanja rivalima na stazi nakon furioznog starta trke...

Sledi utakmica ANDERLEHT – VASLAND BEVEREN. Domaći Anderleht je favorit barem na papiru, međutim ne sudeći i po formi. Od pet poslednjih duela izgubili su četiri uz jedan nerešen ishod i pali na šesto mesto tabele. Gosti su zahvaljujući pobedama na prethodna tri meča uspeli da pobegnu iz opasne zone, a treba istaći da su pri tom uspeli da daju po dva gola drugoplasiranom Brižu, kao i jedno mesto lošijem Antverpenu. Anderleht je, tradicija kaže, uspešniji protivnik koji je to posebno dokazao na svom terenu gde je od šest poslednjih duela dobio pet, uz jedan nerešen ishod.

„Velikom imenu Anderlehta treba verovati. Ja ću to učiniti s MOZZART igrom na pobedu domaćina“, poručio je Pavle Komnenović.

Idemo dalje, do ostrvskog fudbala i utakmice SAUTEMPTON – VEST HEM. Pobede nad Arsenalom i Hadersfildom u prošla dva kola pomogla su Sautemptonu da „pobegne“ iz opasne zone od koje ga sada deli tri boda. Vest Hem je porazom od Votforda prekinuo seriju od četiri uzastopne pobede u kojima je postigao ukupno 11 golova. S druge strane Sautempton se takođe može pohvaliti efikasnim mečevima u poslednje vreme. Golove bi mogli da gledamo i ovde, s obzirom da je  na poslednja četiri međusobna susreta ovih rivala viđeno najmanje tri.

„Golovi oba tima su moj tip koji koliko vidim vredi kvote 1,65“, rekao je Pavle Komnenović, okrenuo stranicu MOZZART liste, i svoje tipovanje završio u Seriji B.

Po želji našeg gosta idemo na utakmicu PALERMO – ASKOLI. Na Renco Barberi Palermo je nepokoren, što je ujedno i osnovni sastojak uspeha domaćina koji vodi kolo Serije B, uprkos činjenici da je u proteklih pet kola zabeležio čak četiri X ishoda. Askoli je u istom periodu poražen samo od Venecije, tri puta je remizirao sa po 1:1, a jednom slavio protiv Specije. Domaćin će ovoga puta biti u poziciji da traži pun plen, ali je malo verovatno da će se ponoviti februarska kanonada ne utakmici ovoga para, kada je Palemo slavio sa 4:1.

„Za kraj ću kombinovati 1&2-4, rekao je naš gost, a zatim smo popričali u maniru starih znanaca, naravno na najbitniju temu za ovu priliku.

Reč je naravno o Milošu Komnenoviću, jer za njega danas ide ova rubrika. S tim u vezi, valja znati da se u bitku za njegovo ozdravljenje uključila i dobro nam znana fondacija „Budi human“. Za one koji ne znaju, u februaru 2017. godine Milošu je dijagnostifikovana Pro T ALL leukemija. Usledila je hospitalizacija sa hemioterapijama koja je trajala do potpune remisije u junu mesecu 2017. godine, nakon čega je obavljena transplantacija koštane srži od nesrodnog donora. Žestoka je to bila borba, o kojoj bi mogli ispisati stranice teksta, ali se nadamo da je i ovo do sada rečeno sasvim dovoljno,  uz informaciju da Miloš  26. septembra ove godine saznaje da njegova bitka protiv leukemije nije gotova i da će se po treći put boriti protiv opake bolesti. Međutim, za nastavak lečenja u inostranstvu potreban je iznos koji porodica samostalno više nije u mogućnosti da obezbedi. Zato smo ovde, zato iz sve snage držimo palčeve Milošu da pobedi kao i njegov otac na trkama toliko puta do sada…

Pred kraj današnje rubrike, red je da pored već već ispisanih redova o plemenitom tiketu, podvlačimo činjenice koje se odnose na ostale društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART. Pogađate, to su veliki poduhvati  “100 terena za jednu igru, i “Novi dresovi za nove šampione”. Naš gost ih dobro poznaje, pa ovoga puta navodimo da smo do sada svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.  

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Pavle Komnenović koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Paja Komnenović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Dnevnog boravka za osobe ometene u razvoju “Oniks”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 14,66, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:15 7840 EVRL Darussafaka - Olympiakos ki 2 1,35
Čet 18:00 1816 BEL 1 Lokeren - Club Brugge kmb 2-2&2+ 2,05
Čet 20:30 1817 BEL 1 Anderlecht - Waas.Beveren ki 1 1,45
Čet 20:45 2011 ENG 1 Southampton - West Ham tgg gg 1,65
Čet 21:00 1045 ITA 2 Palermo - Ascoli kmb 1&2-4 2,25
Ukupna kvota14,90

* Kvote ponuđene u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaauto-moto sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara