Humanitarni tiket u podne: Rade Zagorac tipuje

Vreme čitanja: 3min | ned. 18.11.18. | 11:22

Ljubimac navijača Partizana veruje u pobedu Austrije nad Severnom Irskom!

Čuveni Ronaldinjo je otvorio, a košarkaš Partizana Rade Zagorac zatvara ovu radnu sedmicu za MOZZART-ov plemeniti listić. Zagorac, o kome smo dugo razmišljali kao potencijalnom dobrotvornom kladiocu, naš je 892. humanitarni gost.

Uz želje da se što pre oporavi od operacije nosa zadobijene na treningu da pređemo na tiket čiji će eventualni dobitak Zagorac opredeliti kao donaciju za mlađe kategorije KK Partizan.

Izabrane vesti

Prvo ćemo se pozabaviti susretom između SEVERNE IRSKE i AUSTRIJE. Domaći sastav do sada se nije proslavio. Naime, u sve tri odigrane utakmice pretrpeo je poraze. Naredni duel na domaćem terenu prava je prilika da se osvetla obraz. Na megdan će izaći Austrija, reprezentacija koja je u prošlom kolu ostvarila jedinu pobedu, i to baš protiv Severnih Iraca. BiH i Danska su dobile Austrijance.  Biće ovo okršaj dve prilično ravnopravne selekcije. Međusobni skor glasi, 4:3:3.
Igram dvojku na Austrijance, nadam se da nisam pogrešio“.

Nakon reprezentativnih utakmica okrećemo se španskoj LaLigi 2, u okviru koje će se susresti NUMANSIJA i MAHADAHONDA. Ovo je duel dve ekipe koje su do sada pokazale prilično ravnopravan fudbal. Istina, Numansija se malo bolje kotira, ali je upisala svega bod više. Reklo bi se na prvi pogled da će domaći teren biti jezičak na vagi, a nakon dva poraza Numansija je imala trijumf I remi. U poslednje četiri utakmice gosti imaju skor, 1:1:2.
,Verujem da će Numansija iskoristiti to što igra kod kuće, tako da igram jedinicu“. 

Sa Zagorcem ćemo skoknuti i do Danske. Utakmica VIBORG - TISTED. Rivali imaju po tri međusobna trijumfa. Viborg je jedan meč dobio sa 6:3, a lider je lige. Gosti su jedan od dva tima sa najviše remija u ligi, po sedam. Svoj poslednji prvenstveni meč domaći su dobili, a gosti izgubili.
Očekujem da dođe jedinica”.

Naša sledeća destinacija je Holandija, Druga liga i meč NEC - SPARTA. Istorija je na strani gostujućeg sastava koji su 18 puta slavili, pet puta više od domaćih. Gosti iz Roterdama su držali lidersko mesto sa devet bodova više od NEC – a. Mladi Kopljanici su sa 4:0 dobili NEC. Sparta je nanizala sedam utakmica bez poraza. Rivali su odigrali bezbroj međusobnih duela, ali je Sparta dobila poslednja tri. Često je bilo dosta golova…
Okušaću se sa ukupnim brojem golova na meču, tri plus”.

I dobrotvorni tiket, po Radetovoj želji, zaključujemo na Pirinejima. Utakmica portugalskog kupa, SETUBAL - TONDELA. Setubal ima četiri pobede više u okršajima sa Tondelom. Domaći igraju dobro, imaju samo jedan poraz u poslednjih pet utakmica, ostalo su trijumfi, jedan nedavno nad Tondelom koja je u poslednjoj utakmici poražena od Benfike.
Opet pokušavam sa brojem golova, sad od nula do dva”.

I to bi bilo kraj nedelje koju je otvorio slavni Ronaldinjo, a zatvorio Rade Zagorac. Da vas podsetimo...

Humanitarni tiket u podne, koji priređuje kompanija MOZZART, trenutno ima 141 plemenitog kladioca sa dobitnim dobrotvornim listićima. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Da vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Do sad imamo 141 poznatu ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 10.075.120, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti ni one ka Republici Srpskoj.

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Rada Zagorca  dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju - Partner. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara