Humanitarni tiket u podne: Radomir Mihajlović Točak tipuje za baletsku nadu Unu Stepanović

Vreme čitanja: 4min | pon. 20.08.18. | 11:48

Naš današnji gost je poznati gitarista i osnivač grupe Smak

Verovatno vam je poznato da kompanija MOZZART, u sklopu svog bogatog društveno odgovornog poslovanja, priređuje i akciju “Humanitarni tiket u podne”. Pre tri dana, u 800. plemenitom listiću, gost je bio sjajni vaterpolista Nikola Rađen.

Trofejni srpski reprezentativac, kao i svi dosadašnji poznati gosti, na raspolaganju je imao 10.000 dinara za sastavljanje jednog dobrotvornog tiketa. Dalja pravila znate, ukoliko listić “prođe” dobijenu sumu Mozzart donira u humanitarne svrhe, a po izboru plemenitog kladioca.

Izabrane vesti

Ako u ovom momentu podvučemo crtu možemo konstatovati da smo imali 130 poznatih dobitnika koji su pomogli da naša kompanija iz sopstvenih izvora donira 7.673.960, 00 dinara.

Nadamo se i 1.000 učesniku Humanitarnog tiketa i desetom doniranom milionu!

Evo ko će u narednih sedam dana podržati društveno odgovorni rad kompanije Mozzart. Krećemo od čuvenog gitariste Točka, nastavljamo sa poznatim imenom iz sveta košarke Željkom Topalovićem, sredu smo rezervisali za jednog od urednika Nedeljnika, Branka Rosića, perspektivni glumac Đorđe Stojković je planiran za četvrtak. U petak je gost novinar i političar iz Novog Sada Aleksandar Bujić. Još jedan sjajni srpski vaterpolo reprezentativac Gavril Subotić planiran je za subotu, a radnu sedmicu zaključujemo u nedelju gostovanjem Profesora Dr. Branislava Milovanovića poznatog u svetskim okvirima.

Da se upoznamo sa plemenitim tiketom koji je sastavio Radomir Mihajlović.

Točak se pokrenuo u Engleskoj, KRISTAL PALAS – LIVERPUL. Oba tima bila su uspešna na premijeri, ali je Liverpul bio dvostruko efikasniji. Palas je u seriji od petnaest mečeva bez poraza. Poslednji neuspeh je doživeo upravo od večerašnjeg rivala koji je u seriji od pet trijumfa, uz zavidnu efikasnost. Međusobni skor je na strani Liverpula, 7:3:11.
“Oba tima će postići najmanje po gol na meču, GG”.

Poznati muzičar koji od svoje pete godine svira razne žičane instrumente okrenuo se Seriji A. Utakmici kojom se zaključuje prvo kolo na Apeninima, ATALANTA – FROZINONE. Tim iz Bergama na devet utakmica ne zna za gorčinu poraza. Bio je uspešan i u Ligi Evrope. Frozinone ima poslednja dva poraza, bolan u kupu Italije. Istorija je na strani Atalante, 2:2:0, a u svežem sećanju nam je trijumf Atalante nad Sarajevom od 8:0.
Biće golova, u rasponu od dva do pet”.

Jedan od osnivača, gitarista i vodeći kompozitor još uvek popularne grupe Smak rešio je da sa Pirineja odabere derbi susret, VALENSIJA – ATLETIKO. PSV je bio bolji od Slepih miševa koji su potom ostvarili tri pozitivna rezultata. Jorgandžije su igrale po principu toplo – hladno, ali kad je bilo najpotrebnije, u finalu Superkupa, dobili su slavni Real sa 4:2. Valensija ima bolji međusobni skor, 20:15:19, međutim, četiri, od poslednjih pet međusobnih okršaja, dobio je Atletiko.
Madriđanima dajem malu prednost. Pokušaću sa iks, dva, uz dva plus”.

Dobitnik “Kristalne prizme” za muziku u filmu “Vizantijsko plavo” plemenito tipovanje zaključio je utakmicom iz Češke, SIGMA – BANJIK. Sigma ima jedan, a Ostrava tri trijumfa. Ipak, ne smeju se zaboraviti dobre parije domaćih u Ligi Evrope, izbacili su predstavnika iz Kazahstana. Na sve tri dobijene prvenstvene utakmice Ostrava nije primila pogodak. Domaći su 16 puta slavili nad rivalom.
Gost će postići makar jedan gol na meču, Tim2 1+”.

Točak u Beogradu vodi školu gitare. Komponuje muziku za film i pozorište pa je i to jedan od razloga zašto je odlučio da potencijalni dobitak usmeri za veliku nadu Unu Stepanović koja se školuje na prestižnoj mađarskoj Akademiji. Una do sad ima 64 zlatne, 15 srebrnih i osam bronzanih medalja. Pobeđivala je u Poljskoj, Austriji i Rusiji. Učestvovala je u mnogim predstavama Narodnog pozorišta i Bitef teatra. Nastupala je na koncertima Riblje čorbe uz pesmu “Pogledaj dom svoj anđele”. Najbolje preporuke za Unu stigle su od mnogih autoriteta na čelu sa Konstantinom Kostjukovim.

Stepanovićeva ima samo 15 godina.

Pored dobrotvornog tiketa kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 63 košarkaška igrališta. Plus tereni u Republici Srpskoj. Poslednje svečano otvaranje obnovljenog košarkaškog igrališta odigralo se u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića.

MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić. 

U Srbiji slede renoviranja i svečana otvaranja košarkaških igrališta u Kragujevcu, Loznici, na Tari…

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Donirala je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji.

Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

MOZZART je podržao i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 2023 ENG 1 Crystal Pal. - Liverpool tgg gg 1,58
Pon 18:00 3530 ČEŠ 1 Sigma O. - Ostrava tm2 1+ 1,35
Pon 20:30 1026 ITA 1 Atalanta - Frosinone ug 2-5 1,32
Pon 20:00 4010 ŠPA 1 Valencia - Atl.Madrid kmb X2&2+ 1,73
Ukupna kvota4,87

Kompanija pomaže fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg proslavljenog gosta Radomira Mihajlovića Točka dobitak će biti doniran i za Zavod za žensku decu i omladinu, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tikettiket u podneRadomir Mihajlović Točakbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara