Humanitarni tiket u podne: Raša Radovanović tipuje za SOS Dečja sela Srbije

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.08.18. | 11:21

Goleade i kombinacije

Moramo priznati, lepo nas je košarkaška legenda, Ratko Raša Radovanović prošetala kroz MOZZART ponudu tipovanja za drugi dan vikenda. Sve u svemu, došli smo do kvote 7,45, odnosno šanse da stignemo do potencijalnog dobitka od 73.500 dinara. Kome ih namenjuje Raša, čovek za čije se ime vezuje košarka sa svim njenim čarima.
Verujem da sam se lepo snašao. Zapravo, bilo bi mi drago da jesam, jer želim da pomognem SOS Dečjiim selima“, kaže naš gost i zahteva da prenesemo njegovo divljenje zbog činjenice da je MOZZART, zaključno sa ovim danom, i to samo u akciji „Humanitarni tiket u podne“, donirao 7.673.960, 00 dinara.

Krenimo od utakmice Premijer lige, BRAJTON - MANČESTER JUNAJTED. Domaćin je vojevanje po šampionatu započeo porazom od 0:2 od Votforda. Mančester Junajted sa druge strane sa 2:1, savladao je Lester, i to samo pet dana nakon poraza od Bajerna u prijateljskoj utakmici. Sada nas podsetnik vraća u maj, odnosno susret ovih rivala koji je u 37. kolu Premijer lige dobio Brajton 1:0. Neće im biti lako sada, Mančester Junated će svakako krenuti putem osvete.
“Kombinujem, igram 2&2+, jer to je zaista realna igra“, poručio je naš gost MOZZART kladilačkom svetu.

Izabrane vesti

Ne gubimo ni čas, i već smo na utakmici SPARTAK SUBOTICA – RADNIČKI NIŠ. Ne, nisu se ovi timovi osramotili na evropskim terenima. Na redu je Superliga, u kojoj su Golubovi na poslednjih pet zajedničkih mečeva bili bolji. Ipak, ne treba zaboraviti na činjenicu da je Spartak posle početne pobede u prvom kolu od 1:0, izgubio utakmice sa Bačkom, Proleterom, i Zvezdom. Radnički je poražen samo od aktuelnog šampiona, pa s pravom očekuje egal partiju, možda i nešto konkretnije u Subotici.
„Neka bude GG, jer i jedni i drugi su sposobni da tresu mreže“...

I, na kraju RAJO VALJEKANO – SEVILJA.  Gosti su nedavno poraženi u finalu Super kupa Španije od Barse sa 2:1. Svakako će na početku prvenstva biti agresivni protiv Rajo Valjekana koji dolazi iz Segunde. Pošto Sevilja igra dobro u poslednje vreme i na evropskim terenima, nije uopšte isključeno i da će gostujući fudbaleri pokušati da ostvare potpunu dominaciju na terenu, možda i visok rezultat.

„Hm, ne razmišljam o pobedniku, već o GG3+ igri koja me zadovoljava s kvotom 1,90“.

Raša Radovanović je rođen u Nevesinju, ali je odrastao u Nikšiću. U impozantnoj igračkoj karijeri bio je član Bosne, Stad Fransa iz Pariza i Venesije. Sa Bosnom je osvojio tri titule šampiona Jugoslavije i Kup evropskih šampiona 1979. godine. Za sarajevski tim odigrao je oko 500 utakmica i postigao oko 10.000 koševa. Godine 1980. proglašen je za najboljeg sportistu Bosne i Hercegovine. Odigrao je dve utakmice za reprezentaciju Evrope, 26. i 28. juna 1979. godine.

Imao je blistavu karijeru u dresu reprezentacije Jugoslavije. Za Plave je odigrao 205 utakmica i postigao 2.175 koševa. Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio sve što se osvojiti moglo. Osvojio je zlatne medalje Balkana, Evrope, sveta i olimpijsko zlato! Osvojio je ukupno debet medalja sa Olimpijskih igara, i ostalih velikih takmičenja. Više osvojenih medalja od njega imaju samo Dražen Dalipagić, te Dragan Kićanović i Vlade Divac. Dugi niz godina je radio kao sportski direktor KK FMP Železnik.

E, tu stavljamo zapetu pošto na kraju treba reći da je Raša velikan čije ime i priliči ogromnim naporima kompanije MOZZART na polju društveno odgovornog rada.

Pre kraja današnje rubrike, u samo par rečenica, premotaćemo film MOZZARTOVIH plemenitih projekata, koje su ujedno postale i zaštitni znak brenda koji pored igre promoviše i sprtom nadahnut način života. Naravno, sistemom slobodnih asocijacija, iz mesta vam na pamet padaju akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Nastavljamo ih, pa ako već nismo, nemojte se iznenaditi ukoliko koliko sutra ugledate u MOZZARTOVIM dresovima odeven tim iz vašeg kraja, ili umveno igralište u komšiluku. Nastavićemo da pomažemo brojne fondacije i pojedince.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Raše Radovanovića, dobitak će biti doniran i za Zavod za žensku decu i omladinu Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:00 2022 ENG 1 Brighton - Man.Utd. kmb 2& 2+ 2,35
Ned 17:00 2705 SRB 1 Spartak S. - Radnicki N. tgg gg 1,92
Ned 20:15 4008 ŠPA 1 Rayo Vallecano - Sevilla tgg gg3+ 2,05
Ukupna kvota9,25

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Ratko Radovanovićhumanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara