Humanitarni tiket u podne: Sanel Mukanović tipuje za lečenje dečaka Nemanje Cvetkovića iz Pirota

Vreme čitanja: 5min | pet. 19.07.19. | 12:00

Košarkaš gađa četiri četiri puta po tri plus!

Naš poslednji dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne je  profesor Dejan Ristić koji je postao 180. dobrotvorni kladilac sa svim zaokruženim parovima na listiću. Istoričar  Ristić ostvario je sjajan dobitak od 166.700, 00 dinara koje je usmerio ka Svratištu za decu u Krfskoj 7A, a kompanija MOZZART je samo u okviru plemenitog tiketa donirala ravno 13.045.390, 00 dinara.

Naš današnji dobrotvorni kladilac pokušaće da uveća pomenutu sumu.

Izabrane vesti

Sanel Sani Mukanović košarku je počeo da trenira u Leskovcu. Karijeru je gradio u domaćim klubovima od Zdravlja, preko Jagodine, Prokuplja, Crnokose, Pirota, Zlatibora do Novog Pazara.

Mukanović potencijalni dobitak usmerava za trinaestogodišnjeg Nemanju Cvetkovića kome su lekari dijagnostikovali veoma tešku bolest – maligni tumor moždanog stabla. Nemanja je trenutno u Beogradu  u Kliničkom centru Srbije, prima terapiju zračenjem, ali će vrlo brzo lečenje morati da nastavi u inostranstvu, tačnije u Turskoj, u Acibadem klinici, gde su troškovi lečenja ogromni, pa je pirotskoj porodici potrebna što pre, novčana pomoć, kako bi se obezbedila potrebna suma za skupo lečenje. 

Samo za biopsiju i početak lečenja potrebno je oko 10.000 evra. Svi koji žele mogu pomoći uplatom na račune koji su na ime Nemanjinog oca Zorana  Cvetkovića.

Sani se na današnjem tiketu uzda u strelce na sve četiri utakmice koliko je odabrao…

Prvi meč, LIBEREC – PLZENJ. Oba tima su u prvom kolu upisala po tri boda. U pripremnoj fazi Liberec je doživeo samo jedan poraz od Moskovljana. Gosti su u seriji od 11 utakmica bez poraza. U prvom kolu su bili malo ubedljiviji od rivala jer su slavili sa 3:1. Slovan ima lošiji skor od Viktorije, 9:10:13, a gosti imaju najubedljiviju pobedu od 6:0.

“Očekujem tri i više golova na meču”.

Iz Češke prelazimo u Nemačku, MINHEN – MINSTER. Tokom pripremne faze 1860 je dobio tri i toliko je izgubio utakmica. Gosti su svoju poslednju proveru izgubili sa 3:1. Istorija nam kaže, 0:1:1. Na dve međusobne utakmice pao je samo jedan gol, ali baš zbog toga Sani igra kontru.

“Tri plus”.

Jedan interesantan duel održaće se u Švajcarskoj, SION – BAZEL. Gosti imaju najubedljiviji trijumf od 5:0, a međusobni skor je 6:15:36. Sion je svih pet kontrolnih mečeva odigrao bez pobednika, četiri bez golova, a jedan je okončan sa 1:1. Sa druge strane Bazel je bio siguran i ubedljiv, četiri pobede i samo poslednji poraz od Štutgarta. Na svih pet utakmica Bazela bilo je više od četiri gola.

“3+”.

Humanitarni tiket zaključujemo u Hrvatskoj, DINAMO – LOKOMOTIVA. Prvo kolo pa gradski derbi. Modri nisu izgubili na poslednje tri utakmice. Lokomotiva je izgubila tri kontrolna meča bez datog gola, a jedan duel je remizirala. Poslednji okršaj pripao je Dinamu, bilo je 3:0.

“I sad očekujem makar tri gola”, zaključio je naš košarkaš koji palicu humanitarnog tipovanja predaje Nenadu Kišu pa Momčilu Bajagiću Bajagi.

Kompanija Mozzart je u Humanitarnom tiketu u podne donirala 13.045.390, 00 dinara. Poslednji dobitnci bili su košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a poslednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 75 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni bet partner FSS, ali i KSS. Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu sa dobitnih 183.600,00 dinara koji su usmereni udruženju Srbi za Srbe. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić i Dejan Ristić. Dakle, imamo 41 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Sanela Mukanovića dobitak će biti doniran i za Udruženje BiosPLUS – Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara