Humanitarni tiket u podne: Sanja Radosavljević tipuje za paončevacki Spomenak

Vreme čitanja: 5min | pon. 17.12.18. | 12:00

Srpska reprezentativka očekuje golove u Kelnu!

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Svakog dana jedna poznata ličnost iz Srbije i regiona je gost plemenitog listića.

Poznati dobrotvorni kladilac, kao ulog, na raspolaganju ima 10.000, 00 dinara za sastavljanje jednog humanitarnog listića. Ako tiket bude “prolazan” MOZZART dobitak donira na adresu koju je odabrao plemeniti gost. Bolnice, instituti, humanitarne fondacije, udruženja obolelih, bolesna deca… Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali tačno10.607.620,00 dinara.

Izabrane vesti

Pomenutu doniranu sumu od danas do nedelje pokušaće da uvećaju rukometašica Sanja Radosavljević, fudbaler Strahinja Bošnjak, političar Dragan Marković Palma, advokat i svojevremeno sportski novinar Vladimir Bojović, potpredsednik KSS – a Igor Rakočević, trener Slavoljub Muslin i fudbaler Duško Tošić.

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Rekli smo, donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj. Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Srpske rukometašice nisu ostvarile očekivani rezultat na Evropskom šampionatu, ali ukoliko u baražu prođu Poljsku, možemo se nadati boljem plasmanu na Svetskom prvenstvu u Japanu. To nam obećava i današnja plemenita gošća reprezentativka Sanja Radosavljević.

Pa da krenemo sa današnjim plemenitim tipovanjem za potencijalni dobitak od 114. 900, 00 dinara koji Sanja usmerava ka Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja “Spomenak” iz Pančeva. 

Krećemo od Turske, FENERBAHČE – ERZURUM. Fener ima maksimalnih šest trijumfa u međusobnim duelima. Ipak, ovo je trenutno duel klubova sa začelja tabele, timovi imaju po 14 bodova. Domaći su nekako izborili dva remija i pobedu, ali su te rezultate pokvarili sa dva neuspeha. I Erzurum ima tri dobra rezultata pa dva poraza. Najubedljiviji trijumf Fenera je od 5:1.

“Očekujem golove, tri i više”.

Iz Turske prelazimo u Nemačku, Cvajta, KELN – MAGDEBURG. Istorija međusobnih okršaja nam neće pomoći, jedan duel u kupu okončan sa 5:2 za večerašnje goste. Jarčevi su u naletu, naročito u poslednja četiri kola gde su ostvarili sve same trijumfe. Gosti su svoje poslednje dve utakmice odigrali nerešeno. Keln je na poziciji broj dva sa 22 boda više od rivala koji je tek 17. Na poslednjim utakmicama Kelna uvek je bilo pogodaka.

“Još jednom tri plus”.

U 20.30 takođe počinje utakmica na Apeninima, Serija A, ATALANTA – LACIO. U međusobnim dueima Lacio bolje stoji, 9:10:20. Takođe, Rimljani imaju četiri boda više od kluba iz Bergama. U poslednjih pet utakmica Atalanta je naizmenično složila pobede i poraze, poslednji trijumf je bio u Udinama. Lacio kući uglavnom uzima po bod, u Evropi gubi mečeve. 

“Očekujem po gol u obe mreže, gg”.

Osamnaesto kolo Francuske 2 zaključuju VALENSIJAN – MEC. Gosti imaju bolju istoriju 1:1:3, a ubedljivo bolje stoje i na tabeli. Mec je trenutni lider ispred Bresta sa utakmicom manje. Serija Meca bez poraza traje šest utakmica. Naša plemenita gošća veruje da se neće prekinuti i da će bodovi otići na konto lidera.

“Čista dvojka”.

ALAVES i BILBAO zaključuju ovo kolo Primere. Atletik ima bolji skor, 4:3:10, sa najubedljivijim trijumfom od 5:0. U ovom trenutku Bilbao ima zaostatak od deset bodova. Ipak, gosti imaju dve pobede na poslednje dve utakmice bez primljenog gola. Sa druge strane Alaves je ispao iz ritma, dozvolio je luksuz da izgubi poslednja dva meča.

“Biće tesno, od nula do dva gola”, kaže naša gošća o kojoj dodajemo.

Sanja Radosavljević je rođena u Pančevu i sredinom narednog meseca napuniće tek 25 godina. Ozbiljno se bavila atletikom, folklorom, ali se konačno posvetila rukometu. U Srbiji je nastupala za Dinamo i Radnički sa kojim je stigla do značajnih trofeja. Igra u najjačoj rukometnoj ligi u Evropi, a pored rukometa voli prava i advokaturu.

Sad malo o košarci i basketu, veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Sanje Radosavljević dobitak će biti doniran i za Centar “Zaštiti me” . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5309 TUR 1 Fenerbahce - Erzurum ug 3+ 1,70
Pon 21:00 4026 ŠPA 1 Alaves - Ath.Bilbao ug 0-2 1,60
Pon 20:45 5110 FRA 2 Valenciennes - Metz ki 2 1,80
Pon 20:30 3050 NEM 2 Koln - Magdeburg ug 3+ 1,40
Pon 20:30 1042 ITA 1 Atalanta - Lazio tgg gg 1,53
Ukupna kvota10,49

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSanja Radosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara