Humanitarni tiket u podne: Tanja Živanović tipuje za nabavku sportske opreme za FK Ribnica iz Kraljeva

Vreme čitanja: 3min | čet. 22.06.23. | 10:50

Ona koja je odgovorna za čuda kraljevačkih Malenih, izvlači maksimalu sa mečeva Evropskog prvenstva za mlade fudbalere

One se ne šale - one su kraljevačke Lavice, ili pak Malene, kako ih ko zove, a ona je Tanja Živanović, nekadašnja košarkašica, a sada sportski direktor ŽKK Kraljevo. Čisto da se zna, smatramo je odgovornom za velike uspehe koje njen klub postiže poslednjih godina. Reći ćemo samo da su se ove sezone za titulu borile časno, čak i fanatično do majstorice koja je pripala Crvenoj zvezdi pri konačnih 67:61...

Bivša evropska šampionka sa reprezentacijom naše zemlje na Evropskom prvenstvu 2007. za igračice do 18 godina pronašla se u novoj ulozi u ŽKK Kraljevo, ali i u Mozzart izazovu. Donela je odluku da tipuje za pomoć pri nabavci sportske opreme za FK Ribnicu iz Kraljeva.

Izabrane vesti

Aplauz za šarmantnu Tanju, koja kreće od dvojke s meča ČEŠKA M21 – ENGLESKA M21. Kalibar Čeha, u odnosu na Engleze nije uporediv. Očekivano je da pomenuta bolja selekcija koja je u poslednje vreme gubila samo na prijateljskom meču sa Hrvatskom bude dominantna na terenu. Česi će svoj čas čekati iz prekida ili kontre,budući da će verovatno biti usresređeni na defanzivu.

Prelazimo na utakmicu NEMAČKA M21 – IZRAEL M21. Mladi Panceri su znatno kvalitetniji tim, što je osnovna premisa koja kaže da će se unapred stvar lomiti u zavisnosti od njihove nasrtljivosti. Izrael će se čuvati od ranog primanja gola, poučeni negativnim iskustvima iz prijateljskih susreta sa Belgijom i Švajcarskom.

Sa utakmice NORVEŠKA M21 – ŠVAJCARSKA M21 uz šarmantnu Kraljevčanku očekujemo GG tip. Norvežani imaju problema, ali su ipak nekako sa Škotima na prijateljskim susretima uspevali da dođu do remi ishoda. Inače, Švajcarci su pred ovaj susret poraženi na prijateljskom meču od Nemačke (3:1)... Dakle, Sajdžijama neće biti lako da dobiju Norvešku.

Za kraj, tu je GG igra sa utakmice FRANCUSKA M21 – ITALIJA M21. Tvrd meč, neizvesnost najavljuje. Naime obe selekcije pretenduju na osvajanje Grupe D, s tim što valja reći da Francuzima nije išlo do prijateljeke, minimalne pobede nad Meksikom. Italijani su osokoljeni pobedama nad Srbijom i Ukrajinom.

Inače, ako niste znali, kraljevačke košarkašice, zovu još i Malene... Tanja je definitivno neko ko je odgovoran za trenutno veliku popularnost ovog sporta u ženskoj konkurenciji, baš u Kraljevu koje je oduvek bilo grad košarke. Međutim, pored Sloge, posldnjih godina se kraj Ibra najviše voli ženska košarka. Na utakmicama popularnih Malenih kraljevački hram košarke, pun je kao oko, što je poslednjih godina bilo praktično nezamislivo.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima svojih košarkašica Kraljevčani su uspeli da se trgnu iz letargije. Postali su šesti igrač na terenu i na krilima njihove neverovatne podrške Malene su stigle na korak od istorijske titule šampiona Srbije. Sada njihovo srebro sija kao zlato, a i za to je kriva ona, Tanja Živanović

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Kolege, na terenu, najbolje znaju kome je pomoć neophodna!

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Kraljevohumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaRibnica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara