""
""

Humanitarni tiket u podne: Tripković veruje u duplu pobedu košarkaša Reala!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.10.16. | 12:00

Eventualni dobitak nekadašnji reprezentativac i košarkaš Partizana usmeriće za SOS Dečje selo Kraljevo

Uroš Tripković, košarkaš koji je ponikao u čačanskom Borcu, s kojim je bio pionirski prvak države, odmah je prihvatio poziv MOZZARTA da učestvuje u našoj humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ s namerom da pomogne deci u SOS Dečjem selu u Kraljevu.

Izabrane vesti

Nekadašnji bek Partizana očekuje da uveća ukupnu sumu, 1.321.183 dinara, koju MOZZART donira u dobrotvorne svrhe.

Da krenemo s humanitarnim tipovanjem…

Prva na listiću našla se premijerna utakmica nove Evrolige u kojoj Real dočekuje Olimpijakos. Kraljevski klub je u formi što potvrđuje i trijumf nad Oklahomom, ali i Valensijom. Tim iz Pireja je ostvario dve pobede, ali je poražen u prijateljskom duelu sa Efesom. U međusobnom odmeravanju snaga blagu prednost imaju Španci, ali poslednji susret pripao je Grcima.
„Igrao sam u Španiji i verujem u Real, igram na duplu pobedu domaćih“, prognozira pobedu Reala na otvaranju Evrolige i u prvom i u drugom poluvremenu Uroš Tripković.

Igrač koji je s Partizanom uzeo sedam titula, dva kupa Radivoja Koraća i tri Jadranske lige ostao je na tlu Španije, samo je prešao na fudbal. Kup, treći krug, jedan duel, Rajo Valjekano - Himnastik. Domaći igraju promenljivo sa dva do tri gola po utakmici. Isto se može reći i za goste samo što su malo efikasniji. Međusobni odnos snaga je identičan i poslednji susret završen je nerešenim ishodom.
„Da pokušam sa MOZZART kombinazzijom, 1X&2+.“

Posle sedam godina provedenih u Partizanu Uroš je zaigrao za Huventud, pa Unikahu, Valjadolid… Zato je nastavio sa španskim kupom, Kadiz - Kordoba. Domaći su na začelju tabele, gosti pri vrhu. Međusobni skor je identičan, najviše ima remija. Tri od pet mečeva završeni su nerešenim ishodom, a Kordoba ima dva minimalca.
„MOZZART kombinazzija X2&2+.“

Srebni reprezentativac sa EP u Poljskoj na kraju je odigrao još jedan duel iz Španije, Valjadolid - Tenerife. Klubovi koji u Segundi imaju po deset bodova dovoljnih za donji dom tabele. Valjadolid ima nekoliko poraza u poslednjim utakmicama, Tenerife više remija. Međusobni skor je na strani domaćih, a poslednja dva duela dobili su gosti.
„Da zaključim sa MOZZART kombinazzijama, X2&2+“, zaključio je humanitarni tiket Uroš Tripković koji će eventualni dobitak donirati SOS dečjem selu u Kraljevu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Uroš Tripkovićtiket u podnesportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara