Humanitarni tiket u podne: Veljko Mladenović tipuje za lečenje Marine Veselinović

Vreme čitanja: 4min | uto. 13.07.21. | 11:48

Najubitačniji centarfor među omladincima, sada prvotimac Proletera, čeka 2&2+ sa terena Borca iz Banja Luke

Omladinska liga Srbije za njega je igrica koju je već prešao. Istina, Veljko Mladenović jedva je punoletan, ali je već ušao u almanahe domaćeg fudbala – prošle sezone, kao omladinski fudbaler Brodarca bio je najbolji strelac među srpskim omladinicma. Ako to nije izvrsna fudbalska kvalifikacija, onda prosto ne znamo šta je, a da mu ide, vidi se i po njegovom ugovoru sa Proleterom iz Novog Sada. Pokušaće Veljko ove sezone da se nametne treneru, a kokurencija mu je niko drugi, do glavom i bradom Andrija Kaluđerović, koji se sa Banjice preselio u Rad!

Dosta rekosmo, a ni površinu priče o današnjem gostu ne zagrebasmo, ali tu smo da dopunimo u narednim redovima. Poći ćemo redom, po MOZZART običaju uz tipove i priču koja nas na kraju dana možda vodi do potencijalnog dobitka u iznosu od 113.800 dinara, koje Veljko Mladenović po prolasku tipovanja želi da prosledimo za lečenje Marine Veselinović (2013).

Izabrane vesti

Brodarčevo dete, u to niko ne spori, za prvi u nizu parova, bira meč BORAC BANJA LUKA – KLUŽ. Banjalučki Borac poražen je na prvom meču sa 3:1. Posed lopte Borca nije bio očajan, ali je zato realizacija bila na nivou koji nije ni u jednom momentu mogao da pruži nadu u eventualan podvig. Maksimović će sada morati da zaigra otvorenije, jer mesta za proračunavanje nema, što znači da će Kluž biti pod nešto većim pritiskom, s obzirom da je prvi meč definitivno dobio na iskustvo.

„Kombinujem 2&2+”, rekao nam je današnji gost koji je na polusezoni, prošle jeseni već u skoru imao 18 golova sa 22 utakmice, uvek bio starter, redovno među najzapaženijim, često i najodgovornijim za rezultat Brodarca.

Sledi utakmica BUDUĆNOST – HELSINKI. U Helsinkiju je bilo 3:1, pa u Podgorici neće moći da se igra opušteno. Da stvar bude gora, Crnogorci će morati da rešavaju problem koji je nastao do 13. minuta prvog meča, do kada su primili sva tri gola. Milinkovićevi momci će zbog toga morati debelo da se otvore, što znatno olakšava posao Helsinkiju koji igra kao sat.

„Dvojka je optimalno rešenje“, reče Veljko, na šta MOZZART zaračunava kvotu 2,10, u nadi da će nam i ovaj tip biti od koristi na putu do popravljanja skora koji trenutno beleži 20.252.657 dinara prosleđenih u akciji koja traje već više od pet godina.

Prelazimo na susret ŠAMROK – SLOVAN B. Slovanov kapital meri se sa 2:0 iz prve utakmice. Šamrok to treba da juri, što nije lako, ali ni nemoguće, s obzirom na prilike koje su vladale na prvom meču. Naime, statistika timova bila je egal, kako po posedu lopte, tako i po šutevima u okvir gola. Dakle, Šamrok će na konto te izjednačenosti osnovano pokušati da iskoristi prednost domaćeg terema.

„Još jedna dvojka“, lako tipuje Veljko, koji je u dresu Brodarca zapažen kao igrač sa odličnim pregledom situacije na terenu, dobrim prijemom lopte, kao i šutom koji razoružava golmane. Dakle, naš današnji sagovornik već u omladinskom pogonu deklarisan je kao igrač visokog golgereskog potencijala, pa se čini da je s njim Proleter napravio pravi pogodak.

Na kraju, bavimo se utakmicom VALUR – DIN. ZAGREB. Dinamo sa Maksimira na gostovanje nosi zarađenu pobedu od 3:2. Krznar će biti oprezan, a ujedno i voljan da ponovo razigra Ademija, dvostrukog strelca prvog meča, te Majera koji je takođe tresao mrežu. Bilo bi mu i lakše da Valur nije postigao dva gola u 88. i 89. minutu prve utakmice. Interesantno je da su oba tima promašila po penal u finišu tog meča.

„Igru zatvaram sa 3+“!

Tako je tipovao, a šta od nastupajuće sezone, kao i kluba očekuje Veljko Mladenović?

„Nametnuti se treneru, doći do superligaške minutaže ili obaviti posao za koji sam po formaciji projektovan. Sve to, posao je centarfora, a na meni je da do minutaže i rezultata dođem na sebi svojstven način. Samo angažmanom sam to postizao u Radu i Brodarcu, pa mislim da isti model primenim i u Novom Sadu, gde se trenira odlično“, kaže za MOZZART Sport, Veljko Mladenović koji naspram igara u omladinskoj konkurenciji pokazuje da su dani njegove afirmacije tu, te da ga čeka uzbudljiva karijera.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Veljko Mladenović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarno-kulturne udruge „Kraljica Katarina“, Teslić. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,38, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaProleter Novi SadBrodarac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara