Humanitarni tiket u podne: Vladimir Đukanović tipuje za Život

Vreme čitanja: 5min | sre. 19.12.18. | 12:00

Narodni poslanik u Bremenu očekuje četiri i više pogodaka!

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Svakog dana jedna poznata ličnost iz Srbije i regiona je gost plemenitog listića. Poznati dobrotvorni kladilac od kompanije MOZZART dobija 10.000, 00 dinara za sastavljanje jednog plemenitog tiketa. Ako listić bude “prolazan” MOZZART dobitak donira na adresu koju je odabrao plemeniti gost. Bolnice, instituti, humanitarne fondacije, udruženja obolelih, bolesna deca, SOS Dečja sela…

Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali tačno10.607.620,00 dinara. Još malo pa jedanaest miliona. Pomenutu doniranu sumu od ponedeljka pa do nedelje pokušaće da uvećaju rukometašica Sanja Radosavljević, fudbaler Strahinja Bošnjak, političar Vladimir Đukanović, advokat i svojevremeno sportski novinar Vladimir Bojović, potpredsednik KSS – a Igor Rakočević, trener Slavoljub Muslin i fudbaler Duško Tošić.

Izabrane vesti

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Naš današnji gost je dilomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U prestonici je odradio i master. Advokat je po profesiji. Doktorske studije odrađuje na međunarodno – pravnoj katedri u Beogradu i istorijsko – pravnoj katedri u Nišu . Radio je u pisanim medijima, ali i na radiju i televiziji. Bio je predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije. Od 2014. godine je poslanik u Skupštini Srbije.

“Otac sam troje dece, Dimitrija, Đorđa i Jelisavete. Već 40 godina živim u stanu u kom sam rođen, na 22 spratu. Veliki sam navijač Crvene zvezde, od najmlađih dana…Uvek sam kupovao i još uvek redovno kupujem propusnice za ‘sever’. Bio I član navijačke grupe. Decu vaspitavam da vole Zvezdu, deo protokola je da se fotografišu u crveno – beloj posteljini sa Zvezdinim grbom. Životna želja mi je da neko od njih zaigra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Učesnik MOZZART – ovog plemenitog tiketa dodaje da pored Zvezde, koja je neprikosnovena, voli još neke klubove.

“Naravno, Olimpijakos i Spartak iz Moskve. Potom, Vest Hem u Engleskoj, Lacio u Italiji, Atletiko Madrid u Španiji, a sve su to klubovi koji se suprotstavljaju bogatoj fudbalskoj eliti. I to prilično uspešno, primer su Jorgandžije, Čekićari…Kad je River dobio Boku skakao sam od sreće po stanu, pa me je i supruga čudno gledala. Dakle, veliki sam fan Zvezde I uvek kad obaveze dozvole na Marakani sam sa decom”, konstatovao je naš gost.   

Donacije u plemenitom listiću su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj. Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pa da krenemo sa današnjim plemenitim tipovanjem za potencijalni dobitak od 121.000, 00 dinara koji Vladimir Đukanović usmerava ka Udruženju “Život”.

Krećemo od utakmice Klupskog svetskog prvenstva KAŠIMA – REAL. Madriđani imaju jedan trijumf nad rivalom od 4:2. Japanci su imali osam utakmica bez poraza, pa neuspeh od 1:0 i opet trijumf. Između šest sigurnih pobeda kod Reaka se smestio poraz od CSKA.

“Utisak je da će kraljevski klub da pobedi pa pokušavam sa prelazom iz dva u dva”.

Veoma interesantna utakmica odigraće se u Minhenu, BAJERN će ugostiti RB LAJPCIG. Bavarci imaju bolji međusobni skor, 4:0:1, uz najubedljiviji trijumf od 3:0. Bajern ima pobedu odnosno dva poena više od rivala. Domaći imaju tri sigurne pobede, remi sa Ajaksom, pa ponovo trijumf. Solidan, od 4:0. RB “šara” sa rezultatima od kojih ističemo, poraz od Frajburga, nerešen sa Rozenborgom i pobedu nad Majncom.

“Očekujem već u prvom poluvremenu dva gola”.

Ostajemo u Bundesligi, VERDER – HOFENHAJM. Tim iz Bremena ima bolji skor, 11:8:3. Oba rivala su pobeđivala sa po 4:1. Gosti imaju dva poena više od rivala. Zelenima su meru uzimali redom Menhengladbah, Bajern pa na kraju Dortmund. U poslednja četiri duela Hofenhajm ima tri nerešena ishoda i poraz od Sitija. U januaru mesecu ove godine okršaj dva sastava završen je bez pobednika, 1:1

“Nadam se golovima, četiri plus”.

I na kraju današnjeg plemenitog listića utakmica sa  Ostrva, ARSENAL – TOTENHEM. Meč Liga kupa pred koji bolji skor imaju Tobdžije, 24:23:11. Sjajnu seriju Arsenala od preko 25 duela bez poraza prekinuo je Sautempton u poslednjem kolu Premijer lige, trijumfom od 3:2. Sparsi su ostvarili tri trijumfa, remi, ali su pre toga poraženi upravo od Arsenala sa 4:2.

“U prvih 45 minuta biće najmanje dva gola”, kaže naš gost o kome dodajemo…

Sad malo o košarci i basketu, veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Vladimira Đukanovića dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa kombinovanim smetnjama “Moja luka”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2033 ENGLK Arsenal - Tottenham 1ug 2+ 2,10
Sre 20:30 3008 NEM 1 Bayern - RB Leipzig 1ug 2+ 2,05
Sre 20:30 3011 NEM 1 Werder - Hoffenheim ug 4+ 1,95
Sre 17:30 6403 KSP Kashima A. - Real Madrid pk 2-2 1,87
Ukupna kvota15,70

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara