Humanitarni tiket u podne: Vladimir Jovanović tipuje za Humanitarnu odganizaciju “Life” iz Mladenovca

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.08.18. | 12:00

Vođa Pantera bez razmišljanja baca čist fiks na Zvezdu protiv Trnave

Jednostavnim receptom, sa ukupno četiri para, od kojih jedan patriotski tipuje na Zvezdu protiv Trnave, danas smo u prilici da prezentujemo plemeniti tiket Vladimira Jovanovića. Trener FMP-a iz Železnika je pokazao jaku volju da kvalifikacione evropske susrete pretoči u potencijalni dobitak od 115.400 dinara, a kome će ih zajedno s MOZZARTOM proslediti, neka kaže odmah:” Humanitarna organizacija LIFE, destinacija je na koju želim da uputim dobitak za koga stežem palčeve da dođe”.

Sve u svemu, prvi čovek Pantera veoma je motivisano pristupio kladilačkom zadatku, uz saznanje da je MOZZART do ovog trenutka uz pomoć 130 prolaznih tiketa već na preko 60 adresa prosledio donacije u ukupnom iznosu od 7.673.960, 00 dinara.

Izabrane vesti

Na putu ka potencijalnom dobitku, vođa Pantera naleće na par DINAMO KIJEV – SLAVIJA PRAG. Posle egal partije u prvoj utakmici, odnosno rezultata 1:1, u kojoj je Slavija uprkos manjeg poseda lopte imala više šuteva ka golu rivala, sve karte su po difoltu u igri. Ipak, na teret gostujućeg sastava idu čak četiri povređena fudbalera. Dakle, biće kompromisa kod Čeha, što će kijevski Dinamo pokušati da iskoristi, svestan da je poslednju utakmicu izgubio u maju, kada ga je Šahtjor u finalu Kupa Ukrajine savladao sa 0:2. Iz kladilačke vizure, na Dinamo treba gledati kao ekipu koja je minulih šest mečeva okončala sa 0-2 gola. Poslednja dva susreta ovih timova prožeta su GG tradicijom.

“MOZZART jedinica ostvaruje moje kladilačke ambicije. I ne samo to, uveren sam da je Dimao bolji tim, pa savetujem i ostalim igračima da se okušaju s ovom igrom”.

Već smo u bet analizi utakmice ŠKENDIJA – SALCBURG. Kako god okrenemo, na kakav god da Salcburg naleti otpor u Makedoniji, jasno je da je skoro pa nezamislivo da Austrijanci mogu da prokockaju 3:0 iz prve utakmice. Škendija je šta može dokazala na otvaranju nacionalnog šampionata, kada je odigrala 2:2 sa Vardarom, što je očigledan dokaz da makedonski tim nema dorasle odbranbene efektive. A šta mogu Austrijanci, vidi se najbolje iz mninulih 11 dobijenih mečeva, na kojima su primili samo tri gola.

“Tri plus partija za kvotu 1,85, jer Salcburg je jak, a sa Šendijom nije umesno licitiranje”, poručuje Vladimir Jovanović.

Na meču smo AJAKS – STANDARD LIJEŽ. Još jedan X u prvom susretu blagi je, mada varljiv saveznik Standarda. Ta utakmica završena je sa 2:2, budući da Ajaks nije materijalizovao blagu terensku inicijativu, koja je od 11 šuteva ka golu, čak osam lopti slala u okvir. Obe ekipe su prvu utakmicu odigrale u formaciji 4-3-3, pa nam ostaje da vidimo ko će šta, i u kojoj meri morati da menja. Interesanto je spomenuti da ni jedni ni drugi nemaju pobedu na poslednje tri utakmice, s tim da je Ajaks vezao tri X ishoda, od kojih je prvi zabeležen u prvom kolu holadskog prvenstva s 1:1 protiv Heraklesa.

“Ovde je red da pobedi Ajaks, a nama da prođe 1&3+, kaže naš današnji gost.

Za kraj, najslađe… Pogađate, reč je o utakmici SPARTAK TRNAVA – CRVENA ZVEZDA. Izabranici Vladana Milojevića su u prvom meču došli do remija od 1:1, ali daleko od toga da stilom i karakterom igre nisu mogli i više od toga. Zvezda je put Slovačke otišla sa 20 igrača, među kojima nema povređenog Nemanje Milića, ali ni veterana Nenada Milijaša koji je igrao protiv Spartaka iz Subotice. Sve u svemu, crveno-bela ekipa je neporažena još od marta meseca. S takvom reputacijom, zadatak im je da udare na motivisan i organizovan tim Trnave, koji je na Marakani pokazao da ume da se brani i odbrani. Trnava je uz to uoči susreta sa Zvezdom u četvrtom kolu slovačkog prvenstva savladala Mihalovice sa 3:0.

“Ništa ne bi vredelo bez čiste dvojke na Zvezdu”, poručio je šef stručnog štaba košarkaša iz Železnika.

O Vladimiru kada govorimo, ne bi bilo umesno ne reći da je bio talentovan košarkaš, te da je prošao sve mlađe selekcije nekadašnje Beobanke. Trenirali su ga Vanja Guša, Zoran Đurković i Mirko Mirković. U Železnik je stigao kao pomoćnik Milanu Guroviću, potom i Slobodanu Klipi. Naravno, red je spomenuti da je naš današnji plemeniti kladilac  predvodio kadetski tim crveno-belih do titule šampiona Srbije, i da he u mlađim selekcijama naše reprezentacije, kao pomoćnik Guroviću, odnosno Klipi.

Stigli smo do završnog dela rubrike, odnosno do mesta s koga bacamo pogled na socijalno odgovorne napore kompanije MOZZART. Poslednja vest glasi da je akcija Sto terena za jednu igru stigla je i do Republike Srpske gde je svečeno otvoreno 64.  košarkaško igralište.

Potpuno rekonstruisan košarkaški teren otvorio je košarkaški reprezentativac Ognjen Kuzmić u dobojskom naselju Pijeskovi. Upravo će ime centra španskog Real Madrida koga je iznedrio Doboj nositi njegovo ime, što je ujedno juče i bio povod da se svi okupimo i proslavimo taj događaj s MOZZART družinom s one strane Drine.

Naravno, nastavljamo dalje s ovom akcijom, ali i svim drugim plemenitim aktivnostima, jer MOZZART nije samo omiljena kladionica, mesto dobrog druženja, već i bastion igre, i sportskog načina života.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Vladimira Jovanovića, dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 6412 LŠK Dynamo Kyiv - Slavia Praha ki 1 2,00
Uto 20:15 6421 LŠK Shkendija - Salzburg ug 3+ 1,75
Uto 20:30 6418 LŠK Ajax - Standard kmb 1&3+ 1,73
Uto 20:30 6410 LŠK Trnava - Crvena Zvezda ki 2 2,00
Ukupna kvota12,11

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVladimir Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara