Humanitarni tiket u podne: Vladimir Petrović Pižon tipuje za čačansku FK Slobodu - selekciju dečaka rođenih 2007. godine

Vreme čitanja: 5min | sre. 30.01.19. | 12:00

“Zvezdina zvezda” očekuje keca u Londonu, i dvojku u Firenci!

Kompanija MOZZART, po 965. put, za sastavljanje plemenitog listića, našem humanitarnom kladiocu, odobrava ulog od 10.000,00 dinara. Danas će pomenuti iznos pokušati da uveća i pretvori u sigurnu donaciju u iznosu od 149. 300, 00 dinara legendarni fudbaler Vladimir Petrović.

Pižon je jedna od pet Zvezdinih zvezda. Sa Liona je prešao u “crveno – beli” tabor i stigao do prvog tima. Za seniore Zvezde odigrao je skoro 500 utakmica i postigao preko 100 golova. Klub sa Marakane je sa Pižonom stigao do četiri titule, jednog trofeja u kupu, a učestvovao je u finalu Kupa UEFA. Četvrta Zvezdina zvezda imala je i bogatu internacionalnu karijeru koju je gradila u Arsenalu, Brestu, Nansiju, Antverpenu, Standardu…Zapažen trag ostavio je u tadašnjoj reprezentaciji Jugoslavije sa kojom je nastupio na dva Svetska prvenstva. Trenerski zanat počeo je da stiče uz legendarnog Dragoslava Šekularca. I kao trener Zvezde uzeo je nacionalni Kup, potom pamte se mečevi iz Kupa pobednika kupova, dupla kruna sa beloruskom Slavijom, kineskim Dalijanom, drugo mesto sa kontinentalnog prvenstva za mlade reprezentacije. Bio je i selektor srpske “A” reprezentacije kao i nacionalnih timova Iraka i Jemena.

Izabrane vesti

Evo kako izgleda humanitarni listić našeg plemenitog gosta koji će potencijalni dobitak usmeriti ka dečacima rođenim 2007 . godine, fudbalskim nadama čačanske Slobode, koji će u aprilu učestvovati na najvećem evropskom turniru za mlađe kategorije. Rimini, od 19.04 do 21.04 2019. godine.

Krećemo sa Čizme, FJORENTINA – ROMA, četvrtfinalni meč tamošnjeg kup takmičenja. Igra se jedna utakmica. Ljubičasti imaju mini seriju od četiri utakmice bez poraza, dva trijumfa i toliko remija. Na poslednje dve utakmice koje je odigrao tim iz Firence palo je po šest i više golova. Nakon poraza od Juventusa Vučica je ostvarila četiri pobede i remi sa Atalantom od 3:3. Međusobni skor je na strani Rome, 10:13:29, sa najubedljivijom pobedom od 4:0.

“Očekujem da Roma trijumfuje, pokušavam sa dvojkom”.

Sa Apenina prelazimo na Pirineje, Kup Kralja, BETIS – ESPANJOL. Revanš meč četvrtfinala u koji tim iz Barselone ulazi sa određenom prednošću jer je postigao gol u Sevilji, rezultat prve utakmice 1:1. Nakon tri utakmice bez poraza Betisu je skalp uzeo Atletik. Poslednji trijumf Espanjol je ostvario nad Viljarealom, a Real ga je savladao u Barseloni, 2:4. Katalonci imaju bolji međusobni skor od tima iz Andaluzije, 10:15:18.

“Verujem da će napadači obe ekipe zatresti mrežu rivala, gol, gol”.

Pre nego što se još jednom vratimo u Španiju prelazimo na Ostrvo gde Englezi igraju utakmice Premijer lige. Plemeniti učesnik je odabrao duel između TOTENHEMA i VOTFORDA. Sparsi imaju bolji međusobni skor, 10:3:1 sa najubedljivijim trijumfom od 4:0. Domaći su bolje plasirani i imaju znatno veću bodovnu zalihu. Gosti na poslednjih šest utakmica imaju učinak od po tri pobede i nerešena ishoda. U poslednje vreme Totenhem je ispao iz ritma jer je doživeo poraze od Palasa, Čelsija i Junajteda.

“MIslim da bodovi ostaju u Londonu, kec”.

I za kraj plemenitog tipovanja još jedan duel timova koji dolaze iz BARSELONE i SEVILJE. Statistika je na strani kluba sa Nou Kampa, 36:11:12, uz najubedljiviju pobedu Barse od 5:0. Domaći su dobili četiri od pet poslednjih mečeva. Jedini poraz bio je od Sevilje, 2:0, i sad moraju da nadoknade dva gola. Sevilja je posle čuvenih okršaja sa Atletikom poražena od Reala, ali se vratila trijumfima nad Barsom i Levanteom. Domaći svim raspoloživim snagama kreću na Sevilju.

“Možda prođe kombinacija iz jedan u jedan, uz tri plus”, zaključuje Pižon Petrović koji želi da se priključi našem 843. poznatom plemenitom kladiocu, proslavljenom eks jugoslovenskom i splitskom fudbaleru, saigraču iz reprezentacije,  Ivici Šurjaku, koji je sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije! Do sledeće nedelje gosti MOZZART – ovog Humanitarnog tiketa u podne biće i: generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić, radijski voditelj Dejan Avramović – Robert, poznati fudbaler Marko Lomić i fudbaler Partizana Marko Janković.

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Vladimira Petrovića - Pižona  dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:00 2010 ENG 1 Tottenham - Watford ki 1 1,70
Sre 18:15 1002 ITA K Fiorentina - Roma ki 2 2,70
Sre 19:30 4062 ŠPA K Betis - Espanyol tgg gg 1,85
Sre 21:30 4063 ŠPA K Barcelona - Sevilla kmb 1-1&3+ 1,70
Ukupna kvota14,44

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVladimri Petrović PižonFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara