Humanitarni tiket u podne: Vladimir Torbica tipuje za Dom “Kolevka” iz Subotice

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.08.22. | 11:32

Bivši fudbaler Spartaka, bezuslovno veruje u patriotski prelaz Parnog valjka

Najviše ga pamtite kao igrača subotičkog Spartaka, jer Vladimir Torbica u osnovi i jeste najdublji trag na fudbalskim terenima ostavio u dresu Golubova. I, da kažemo da nije malo odigrati 263 utakmice u Superligi Srbije, i postići 38 golova kao igrač sredine terena.

Eto, tim postignućima se Vladimir Torbica kvalifikovao za učešće u “Humanitarnom tiketu u podne”, koji je kao što se da primetiti iz naslova rubrike namenjen Domu “Kolevka” iz Subotice.

Izabrane vesti

Pa da krenemo, jer Vladimir Torbica startuje jedinicom sa meča KLUŽ – ŠAHTJOR SOLIGORSK. Na prvom meču nije bilo golova, što otvara brojne mogućnosti na revanš susretu. Kako bilo, Kluž je kontrolisao igru na prvoj utakmici, ali nije slavio. I sada očekujemo da Šahtjor bude podređen tim, a Kluž nominalni favorit.

Ostajemo u segmentu kvalifikacija za Ligu konferencija uz meč BAŠAKŠEHIR – BREIDABLIK. Ovde nećemo puno polemisati, jer Turci su apsolutan favorit meča pose pobede u prvoj utakmici od 1:3. Rezultat tog meča opravdava i očekivanje bivšeg fudbalera da će na kraju doći i 3+ tip.

Na utakmici ANDERLEHT – PAIDE, imamo prelaz 1-1. Tu tek nema dileme, Belgijanci su ime i sila za Estonce koji su prvi meč ponosno izgubili sa 0:2. Dakle, Torbica očekuje lagan prelaz i mi se s tom idejom potpuno slažemo.

Zatim imamo duplu šansu X2 na meču ST. PATRIK – CSKA SOFIJA. Bugari su izgubili prvi meč sa 0:1, i da kažemo, nisu bili lošiji na terenu. Kako god da je bilo, sada u gostima moraju da jure svoje propuste, pa odluka o tipu Vladimira Torbice čini nam se jako mudra.

Za kraj, subotički as fudbala latio se poslastice dana. On iz Humske očekuje prelaz 1-1, uz kvotu 2,60. Nema šta, tipovanje je patriptsko, jer Partizan juri AEK-ovih 2:1 sa prve utakmice, a to neće biti baš lak zadatak. Uz to Parni valjak je u rezultatskom padu, a tim Ilije Stolice već beleži veliki minus po pitanju osvojenih bodova u Mozzart Bet Superligi Srbije. Šansa za spas sezone je u Evropi, pa očekujemo da Partizan svim srcem jurne na Kiprane.

I, to bi bilo sve u kladilačkom delu rubrike koja promoviše plementu opkladu Vladimira Torbice, koga smo inače obavestili da je „Humanitarni tiket u podne“ do sada ukupno donirao 25.627.758 dinara. Čestitamo svim poznatim ličnostima koji su samim učešćem u našem poduhvatu bez premca u svetu betinga uspeli da nas obraduju, uz želju da nam se i danas pozlati.

Sverom u poznavanje fudbala našeg Vladimira Torbice, do nove pobede u Srbiji, ali i preko Drine…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Torbica će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Roma “Otaharin”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Vladimir Torbicahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara