Humanitarni tiket u podne: Vladimir Vlade Jovanović tipuje za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj

Vreme čitanja: 6min | pon. 11.02.19. | 12:00

Trener Lokomotive u Bretanji očekuje tri plus!

Danas ulazimo u novi sedmodnevni period za društveno odgovornu akciju kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”. Pored trenera Lokomotive Kubanj Vladimira Vlada Jovanovića plemenite listiće, do sledeće nedelje, sastavljaće: glumac Jovo Maksić, košarkaš Cibone Marko Ljubičić, nekadašnji fudbaler Željko Janović, fudbaler Sutjeske Bojan Božović, košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić i NBA zvezda Nikola Jokić.

Svi pomenuti dobrotvorni kladioci nastojaće da uvećaju ulog od 10.000 dinara, koji svakodnevno odobrava naša kompanija, a ukoliko listić “prođe” dobijenu sumu MOZZART će donirati u humanitarne svrhe. Kompanija je do sad, u okviru humanitarnog tiketa, donirala ravno 10.925.120 dinara.

Izabrane vesti

Vlade Jovanović je munule godine postao prvi trener Lokomotive Kubanj. Na početku sezone određeni su planovi za takmičarsku godinu u kojima je učestvovao i naš trener, ali ne sa sadašnje pozicije. Pošto je sezona u neku ruku živa stvar i dešavaju se stvari koje se ne mogu predvideti i planovi se menjaju. Lokomotiva je ostala bez plejmejkera koji je bio prva akvizicija. Potom, bez ključnih centara, jedan ima pauzu koja traje tri meseca, drugi pauzira tri sedmice… Paralelno Kubanj igra dva takmičenja, VTB ligu i Evrokup. Konstantno se putuje, a Vlada Jovanović ima skraćen roster na desetoricu igrača kojima je potrebno puno energije. Dešava se da po deset dana nisu u Krasnodaru. U VTB ligi Kubanj zauzima mesto broj četiri i cilj je da se sa što bolje pozicije izbori plasman u plej – of, ali svi klubovi su dodatno motivisani protiv najboljih ekipa u koje spadaju  CSKA, Himki, Zenit, Kubanj. Himki i Lokomotiva sastaju se večeras od 18.00 sati.

U Evrokupu tim Vlada Jovanovića obezbedio je prolazak u četvrtfinale ovog takmičenja gde će odmeriti snage sa Uniksom, a prvi meč je po rasporedu 5. marta. Interesantno, pre nego što pogledamo kako je Vlade sastavio plemeniti listić moramo podvući da pored trofejnog trenera Partizana i sadašnjeg stratega Lokomotive u Kubanju rade još četvorica trenera iz Srbije, Bogdan Karaičić, Đorđe Varagić, Feđa Sretenović i Petar Marinković, a 18. januara ove godine Lokomotivu je pojačao košarkaš Dragan Apić koji je stigao iz Beograda.

Evo humanitarnog tiketa koji je sastavio naš današnji gost direktno iz Krasnodara…

Vlade je krenuo od Ostrva, poslednji duel 26. kola Premijer lige. Koplja će ukrstiti VULVERHEMPTON – NJUKASL. Domaći su bliži vrhu tabele, a gosti tik iznad crvene linije. Nakon poraza od Sitija Vukovi su ostvarili četiri pobede i remi. Svrake su pored remija i poraza uspele da iznenade Građane i Kardif. Međusobni skor je ujednačen, 3:4:4.

 

“Pokušaću sa duplom šansom i golovima, jedan, iks, uz tri plus”.

Trener Lokomotive je odabrao i duel sa Iberijskog poluostrva, ALAVES – LEVANTE. Domaći su na sedmoj poziciji sa suficitom od pet bodova u odnosu na rivala. Alaves je poražen od madridskog Reala sa 3:0, a Levante je odigrao bez pogodaka svoju poslednju utakmicu. Poslednji međusobni okršaj dobio je klub iz Valensije, 2:1. Istorija je na strani domaćih, 7:2:2.

“Nadam se da mreže neće mirovati, gol, gol”.

Naredna odrednica je Francuska, BREST – OKSER. U večerašnji duel Brest ulazi sa druge pozicije, a gosti iz zlatne sredine. Domaći imaju u poslednjem mini ciklusu po dve pobede i remija. Na poslednjih pet utakmica Okser je ostvario tri trijumfa, nerešen ishod i poraz. Međusobni odnos je približan, 7:5:5.

“Tri plus”.

Još jedan duel iz Druge lige, italijanska Serija “B”, VENECIJA – LEĆE. Venecija je imala tri dobra rezultata u nizu pa je poražena od Beneventa i to sa 3:0. Sa druge strane Leće ima po dva trijumfa i nerešena ishoda, a i dobio je poslednji međusobni okršaj. Istorija je na strani gostujućeg sastava, 0:3:4.

“Verujem da će pasti minimum dva, a maksimum četiri pogotka”, smatra naš plemeniti gost koji se kao igrač dokazivao u Borcu i Železničaru. Trenerskim pozivom se bavio u Čačku i Zemunu što ga je dalje preporučilo za trenera mlađih selekcija “crno – belih”. Veliku zahvalnost za dolazak u Partizan Vlade duguje profesoru Acu Janjiću koji je dubok trag ostavio prvo u čačanskom Železničaru, a potom i u “crno – belom” taboru. Od Aca, koji se  na žalost upokoijo, moglo je puno toga da se nauči, što o košarci, što o životu.

Od 2005. godine Jovanović je ušao je u stručni štab prvog tima Partizana. Sarađivao je sa Duškom Vujoševićem i okitio se sa pet titula u elitnoj ligi Srbije, četiri šampionska prstena na Jadranu i tri kupa “Radivoja Koraća”. Vrhunac trenerske karijere u Partizanu ostvario je kad je imenovan za prvog trenera pod čijom komandom je klub uzeo još dve titule u Srbiji, jednu u ABA ligi i dva nacionalna kupa. Kao selektor srpskih juniora okitio se zlatom na kontinentalnom prvenstvu u Francuskoj, a potom 2017. godine u Slovačkoj!

Naš poslednji 153. dobitnik u Humanitarnom listiću, sa zagarantovanim iznosom od 10.000, 00 dinara, radijski voditelj Dejan Avramović – Robert usmerio je donaciju za lečenje glumca S.M. Nova donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 10.925.120,00 dinara. Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra,

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Vladimira Jovanovića  dobitak će biti doniran i za Gerontološki centar Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 2026 ENG 1 Wolverhampton - Newcastle kmb 1X&3+ 2,85
Pon 20:45 5110 FRA 2 Brest - Auxerre ug 3+ 2,00
Pon 21:00 1029 ITA 2 Venezia - Lecce ug 2-4 1,52
Pon 21:00 4021 ŠPA 1 Alaves - Levante tgg gg 1,78
Ukupna kvota15,42

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVladimir Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara