Humanitarni tiket u podne: Zoran Vujičić tipuje za OŠ „Dr Dragiša Mišović“ iz Čačka

Vreme čitanja: 6min | uto. 04.12.18. | 12:00

Prvi čovek FS Čačka, s pozicije šefa struke FK Smederevo veruje Monaku, Bolonji, Vest Hemu i Espanjolu...

Neke stvari su tako logične, zapravo jednostavne za razumevanje, da se u kladilačkom zanatu prosto podrazumevaju. Zbog struke, držimo da je fudbalske tipove, najbolje poveriti sportskim radnicima od formata, stručnjacima kalibra našeg današnjeg gosta, Zorana Vujičića koji trenutno vodi tim srpskoligaškog FK Smedereva. Stoji Zoran i na čelu FS Čačka koji će uskoro proslaviti 40 godina rada, a mi smo se odlučili da ga danas na kratko odvojimo od oba posla...

Povereno mu tipovanje, Zoran Vujučić je rešio s pet MOZZART parova, odvojio na stranu kvotu 16,33, pa poručio:“ Igra je život, baš kao i vaša akcija uz koju se nadam da ću pomoći Osnovnu školu „Dr Dragiša Mišović“ iz Čačka“!

Izabrane vesti

Upozorili smo Zorana, tačnije zarad ponosa rubrike „Humanitarni tiket u podne“, preneli mu da smo upravo danas na 908. stanici naše plemenite misije kroz koju je s dobitnim tipovanjima prošlo ukupno 144 listića. Uz to, tek da se zna, MOZZART fond opklade za dobrotu samo putem podnevnih redova MOZZART Sport portala, na preko 70 adresa prosledio je ukupno 10.147.920 dinara.

S takvim informacijama, nekadašnji igrač čačanskog fudbalskog brenda, FK Borac, Partizana, i Radničkog iz Niša i Mladosti iz Lučana  kreće na kladilački put, i to počev od Kupa Italije.
Dakle, prva utakmica koja nas zanima u bet analizi nosi fudbalske nedoumice po pitanju shvatanja forme BOLONJE i KROTONEA.  Naime, niti Bolonji ide u Seriji A, niti se u Seriji B, drugačija konstatacija može omaći po pitanju učinka Krotonea. Sudeći po tome, ovo je jedinstvena šansa za Bolonju da konačno u Kupu Italije postigne nešto, budući da je iz prethodnog ligaškog kola protiv Sampdorije izašla nokautirana s 4:1. Kada pričamo o ovom paru, red je da se setimo i 31. kola prošle sezone Serije A, kada je Krotone savladao Bolonju sa 1:0. Ako postoji podesan trenutak da se Bolonja nekakako iskupi svojim navijačima za to, ali i rezultate iz aktuelnog perioda, ova utakmica je svakako pravi trenutak za tako nešto.

“Tipujem na keca, mislim na kvotu 1,60, i krećem dalje”

To dalje, MOZZART lista kaže počinje u 19 časova, a vodi nas na susret AMIJEN – MONAKO. Neizvesna bitka čeka nas na začelju tabele. Oba tima su u dubiozi, tačnije samo sa po jednom pobedom na proteklih pet utakmica. Još kada na sve to dodamo da su poslednja dva susreta ovih timova u ovoj i protekloj kalendarskoj godini donela dva X ishoda, postaje jasno koliko mučna i po jedne i po druge može biti ova utakmica. Kada smo već kod muka, valja znati da Monaku shodno svemu, ali i potpuno logično jako loše ide i u Ligi šampiona, gde u strašnoj Grupi A, realno i nije mogao bolje od jednog mršavog remija s Klub Brižom, koji je zatim sve naplatio pobedom od surovih 0:4.

„Dvojka na Monako je skupa, izvesna i bukvalno provocira da se par zaokruži kvotom 2,50“...

Idemo do španskog Kupa kralja, na utakmicu, trećeg para za današnje kladilačko – humanitarne podele. Igraju HETAFE i KORDOBA.  Prvi meč dobio je Hetafe s 2:1. Sada sve u ulozi domaćina treba i da overi, na Kordobi kojoj u Segundi na protekla četiri meča ne cvetaju ruže. Ukoliko kažemo da decenija i po deli Kordobu od poslednjeg viđenog plusa protiv Hetafea, potpuno je jasno ko se ovde i u kojoj meri pita. U svakom slučaju, na ovoj utakmici Kupa kralja, realno golovi ne bi smeli da izostanu, što je i logično posle GG3+ na prvom susretu.

„Logično, 3+ je moj tip na ovoj utakmici. Potpuno je jasno i zbog čega računam na takav ishod“.

A sada Premijer liga, i utakmica VEST HEM – KARDIF. Gostujući Kardif je na utakmicama sa Brajtonom i Vulverhemptonom dokazao da može da se nosi s timovima Vest Hemovog kalibra. Ipak, domaći su favoriti na ovom meču, što dokazuje i međusobna statistika po kojoj Kardif ne zna da savlada Verst Hem na strani već jako dugo, uz šta treba imati u vidu da se ovi timovi nisu viđali poprilično dugo, budući da je Kardif do početka ove sezone stanovao u Čempionšipu. Inače, na Vest Hemovim mečevima u poslednje vreme pada dosta golova, o čemu svedoči statistika koja kaže da na proteklih pet utakmica u svim takmičenjima samo jednom nije došla 3+ igra.

„Jedinica na Vest Hem trebtno je najbolji izbor. To je moje mišljenje“...

Poslednji tip, nekadašnji trener, vođa kadetskog tima Remonta, za one koji ne znaju ekipe nastale pod okriljem istoimenog vojnog tehničko - remontnog zavoda u Čačku, vodi nas na utakmicu ESPANJOL – KADIZ. Domaći Espanjol je posle trostruke jalove serije u Primeri spreman za Kadiz koji je u prvoj utakmici bio bolji, pri rezultatu 2:1. Domaćinu će biti teško, budući da Kadiz pokazuje odlučne, zapravo odlične partije u Segundi, što se ne može reći i za Espanjol kome je forma u poslednja tri kola ligaškog takmičenja počela da pada. Ako je po obavezi, reputaciji, i svim drugim aspektima, Espanjol neće moći da se uzdržava. Ovde mora da napadne, što otvara šansu da ovaj meč okarakterišemo kao potencijalno jako uzbudljiv.

„Jedinica na Espanjol, pa da zaklučimo htiket“, poručio je Zoran Vujičić koji je poznat i po tome što je čačansku Slobodu uveo u srpskoligaške vode koja je u tom takmičarskom rangu ostala sve do njegovog odlaska, i to punih sedam godina.

Kada je reč o Zoranu Vujičiću, neophodno je da naglasimo da se naš današnji gost trenerskim zanatom pre FK Smedereva bavio u Zubinom Potoku, Lajkovcu, te da je aktivni član Skupštine Fudbalskog saveza Zapadne Srbije, ali i nekadašnji član Skupštine FSS-a. Trenutno je na finkciji prvog čoveka čačanskog FS-a, a poznat je po nesebičnom zalaganju za napredak omladinskih fudbalskih škola, unapređenje infrastrukture klubova i rešavanje svih onih mao-velikih pitananja bez kojih bi fudbal u gradu na Moravi sigurno bio u zapećku, ali i nedovoljno efikasan po pitanju regrutovanja mladih talenata. Videlo se to najbolje na primeru strategije FK Borac koji je svojom omladinskom školom stvorio kadar za PLS terene.

Kraj današnje priče, po pravilima društveno odgovorne službe, namenili smo mini retrospektivi društveno odgovornih napora kompanije MOZZART. Naime, u proteklim redovima dovoljno smo rekli o plemenitom tiketu, a red je da podvučemo činjenice koje se odnose na akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Naš gost ih dobro poznaje, jer Čačak je od MOZZART dobio teren kod Sokolane, i naravno kultno Želovo igralište… A dresovi, e pa bilo je i toga, a možda najinteresantnija donacija koja je ostala u sećanju našeg gosta odnosi se na opremu darovanu KMF Borac iz Čačka.

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Zoran Vujičić koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za penzionere i stara lica iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 16,33, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:30 4061 ŠPA K Getafe - Cordoba ug 3+ 1,60
Uto 21:30 4064 ŠPA K Espanyol - Cadiz ki 1 1,60
Uto 20:45 2001 ENG 1 West Ham - Cardiff ki 1 1,65
Uto 19:00 5002 FRA 1 Amiens - Monaco ki 2 2,60
Uto 18:00 1129 ITA K Bologna - Crotone ki 1 1,70
Ukupna kvota18,67

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara