Humanitarni tiket u podne: Zorana Bećić tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Vreme čitanja: 5min | pet. 28.12.18. | 12:00

Jedna od najlepših srpskih glumica u Atini očekuje dvojku, a u Minhenu jedinicu!

Pre nego što pažnju posvetimo današnjoj plemenitoj gošći da vas podsetimo da je “Humanitarni tiket u podne” bogatiji za još jednog, 149. dobitnika, tačnije dobitnicu.

Našoj televizijskoj voditeljki i glumici Mariji Veljković - Milovanović posrećio se dobrotvorni listić za odličnih 71.700, 00 dinara pa nova zbirna donirana suma iznosi tačno 10. 679. 320, 00 dinara. Voditeljka “Slagalice” je svoj dobitak usmerila ka Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Vukan Čupić”. Kompanija MOZZART će, kao i do sad, donirati pomenutu sumu.

Izabrane vesti

A danas u dobrotvornom listiću još jedna gošća, filmska, televizijska i pozorišna glumica, Zorana BećićZorana ima glumačke gene ili u ovom momentu bolje reći korene. Otac Zoran Bećić je bio glumac i profesor na sarajevskoj fimskoj Akademiji. Mama kostimograf, ali je i deda bio glumac. Diplomirala je na FDU u Beogradu. Igrala je u mnogim filmovima, serijama poput “Mala noćna muzika”, “Mješoviti brak”, “Jagodići”, “Potera za srećkom”, “Moj rođak sa sela”, “Lud, zbunjen, normalan”… Živi u skladnom braku sa kolegom Igorom Đorđevićem koji je trenutno u žiži javnosti zbog uloge Đorđa Katića u veoma gledanoj seriji “Koreni”. Igor će biti gost plemenitog listića u nedelju! Skromni glumački par ima dve ćerke.

Da vidimo kako će Zorana Bećić pokušati da nas približi jedanaestom doniranom milionu…

Humanitarno tipovanje otpočeli smo sa evroligaškom utakmicom, PANATINAIKOS – CSKA. Zeleni imaju lošiji međusobni skor, 11:18. Moskovljani imaju i bolji plasman, iza su vodećih  Fenera i Reala, dok PAO mora da “pojuri” osmo mesto. Milano i Real su dobili Atinjane koji su u nacionalnom prvenstvu uknjižili pobedu nad AEK – om. Između četiri pobede CSKA ima poraz od Žocovih pulena.

“Da se okušam sa dvojkom na CSKA”.

U isto vreme počinje i fudbalski meč koji nam dolazi iz Portugalije, SETUBAL – BRAGA. Domaći imaju tri poslednja poraza u šampionatu kome moramo pridodati neuspeh upravo protiv Brage, bilo je 0:1. Gosti su imali seriju od četiri trijumfa, ali su u poslednjem okšaju doživeli prilično ubedljiv poraz od Benfike, 6:2. Braga ima bolji međusobni skor, 9:8:20.

“Još jedna dvojka”.

Vraćamo se na košarkaške parkete, BAJERN – BUDUĆNOST. Sve četiri utakmice dva sastava dobili su Bavarci. Naravno da Bajern sa skorom 7:7 bolje stoji na tabeli. Podgoričani imaju niz od pet poraza. Nemački predstavnik ima dva trijumfa, toliko poraza, pa ponovo pobedu. Na prvu loptu kažemo da su domaći favoriti, a tako smatra i naša glumica.

“Jedinica”.

I u današnjem plemenitom listiću još dve utakmice koje dolaze iz Portugalije, a kreću od 22.15. RIO AVE – PASOS FEREIRA odnosno AVES – BENFIKA. Dueli tamošnjeg Liga kupa. Naravno da Orlovi imaju najbolju reputaciju. Benfika ima niz od 11 mečeva bez poraza. Aves je od svojih poslednjih pet utakmica izgubio tri. U istoj “A” grupi Fereira ima bod, a rival je bez poena. Meru su domaćima uzimali Porto, Sporting dva puta i ostali. Fereira kao drugoligaš malo bolje stoji u poslednjim duelima.

“Na Rio Ave sa Fereirom igram golove od nula do dva. Za poslednji meč na tiketu spremila sam kombinaciju iz dva u dva, uz tri plus”, konstatovala je glumica Zorana Bećić koju smo upoznali sa MOZZART – ovim društveno odgovornim poslovanjem. 

Ako ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali 10. 679. 320, 00 dinara.

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti - ZVONČICA.

Sad malo o košarci i basketu, veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Zorane Bećić dobitak će biti doniran i za Dom za penzionere i stara lica, Lukavica, Istočno Sarajevo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 7854 EVRL Panathinaikos - Cska ki 2 1,60
Pet 20:30 7856 EVRL Bayern - Buducnost ki 1 1,20
Pet 20:00 4141 PORLK Setubal - Braga ki 2 1,65
Pet 22:15 4142 PORLK Aves - Benfica kmb 2-2&3+ 2,70
Pet 22:15 4143 PORLK Rio Ave - Ferreira ug 0-2 1,80
Ukupna kvota15,40

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara