Humanitarni tiket Dejana Stankovića: Srbija pobeđuje i Ljajić daje gol

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.06.18. | 08:40

Promoter MOZZARTOVE akcije MILION RAZLOGA ZA GOL tipuje za fondaciju Podrži život

Sigurno već znate da je kompanija MOZZART odlučila da za svaki gol Srbije na Svetskom prvenstvu donira milion dinara za humanitarne svrhe.

Ali to nije sve!

Izabrane vesti

Pred svaki meč Orlova promoteri akcije Dejan Stanković i Saša Ilić sastavljaće humanitarne tikete u okviru akcije „Humanitarni tiket u podne“, a kompanija MOZZART donira ulog u iznosu od 25.000 dinara i jednom i drugom. Upravo je ta suma i zagarantovani dobitak. Dakle, ako tiket prođe ulog se množi s kvotom i ukupni dobitak se donira u humanitarne svrhe, a ako ne prođe, 25.000 dinara svakako ide u fond akcije MILION RAZLOGA ZA GOL, gde se svakim pogotkom Orlova „sliva“ milion dinara.

Legendarni Deki Stanković je, zajedno sa Sašom Ilićem, boravio na pripremama naše reprezentacije u Austriji na poziv selektora Krstajića, imao je priliku da se na licu mesta uveri u kakvom je stanju naš nacionalni tim i nema mnogo dilema pred meč KOSTARIKA - SRBIJA.
"Ono što je najvažnije, atmosfera je dobra, momci su spremni šta ih čeka na Svetskom prvenstvu, svesni su važnosti ovog takmičenja, ali su i uspeli i da zadrže mirnoću. Zato sam prilično siguran da ćemo pobediti Kostariku, na pravi način otvoriti Mundijal i značajno uvećati šanse za plasman u osminu finala. Što se tiče strelca, najmanje je bitno ko će zatresti mrežu, ali neki moj unutrašnji osećaj mi govori da će Ljajić savladati Kejlora Navasa. A nadam se da ćemo ga matirati nekoliko puta“, optimistično poručuje Dejan Stanković.

LJAJIĆ DAJE GOL I SRBIJA POBEĐUJE

Nekadašnji as Zvezde, Lacija i Intera odlučio je da dobitak s ovog tiketa, a podsećamo, 25.000 dinara je garantovano, kao i svoj „deo“ od svakog gola Orlova (Dejan i Saša za svaki pogodak Srbije dobijaju po 500.000 dinara koje oni opredeljuju) donira fondaciji Podrži život. 

Inače, kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ kompanija MOZZART dosad je donirala više od sedam miliona dinara.

Navijamo za Srbiju! Postoji i više od MILION RAZLOGA ZA GOL.

 


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara