Humels: Ovo je farsa, a trebalo bi da bude neki nivo, Liga šampiona... Entoni mi priznao - nije crveni

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.11.21. | 18:40

Iskusni defanzivac ni dan posle skandalozne odluke ne može da preboli...

Iskusni defanzivac Borusije iz Dortmunda Mats Humels ni posle prespavane noći ne može da se pomiri s odlukom Majkla Olivera da ga isključi u utakmici sa Ajaksom. Nemca posebno boli što su Holanđani u nastavku uspeli da preokrenu rezultat i slave, a nije se lako oteti utisku da je ključnu ulogu u tom preokretu imao upravo engleski arbitar.

Humels kaže kako ne može da veruje da takve greške mogu da se dogode u takmičenju kao što je Liga šampiona...

Izabrane vesti

"Šta da kažem... Nemam pojma kako ono može da bude crveni karton! Ovo bi trebalo da je neki nivo, ovo je Liga šampiona. Ne razumem kako je uopšte mogao da dođe na ideju da ostane pri svojoj odluci da je moj start bio za isključenje".

Priznaje Humels da je očekivao da će odluka biti preinačena.

"Rekao sam sebi: Nema šanse da ovo ostane, sad će da pogled asnimak. Moraće da promeni nešto, neće dozvoliti da izgleda potpuno glupo s tom odlukom. Kad sam video da crveni ostaje nisam mogao da verujem. Potpuna farsa. On je rešio utakmicu, u to nema dileme. I mislim da je sada i on svetsatn toga. Uopšten nije izgledalo kao da se radi o profesionamom arbitru".

Nije Humels isprva uperio pristom u mladog Brazilca Entonija, ali ima i njemu šta da zameri...

"Naravno, ne treba zanemariti ni glumu mog protivnika. To je bio krajnje nesportski potez. Pao je, previjao se, a onda podigao pogled da vidi šta će biti. Posle mi je prišao i rekao mi: Ovo zaista nije za crveni karton. Smešno... U redu, dečko je sjajan fudbaler, ali očito da tek treba da nauči da bude sportista. Tada će biti još bolji", zaključio je rezignirani Humels.


tagovi

Mats HumelsMajkl Oliver

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara