I Bolonja u igri za Markovića, Belgijanci guraju Kosanovića u Humsku

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 09:30

Iz Italije stigla ponuda za mladog štopera

Moglo bi lako da se desi da obojica mladih štopera Partizana završe ovog leta u Italiji. Posle Matije Nastasića i Nikole Milenkovića, trend odlazaka iz Humske u Seriju A nastaviće gotovo sigurno Strahinja Pavlović, a stigla je sa Čizme ponuda i za Svetozara Markovića.

Mladi reprezentativac Srbije zaintrigirao je Bolonju, na čijoj klupi sedi Siniša Mihajlović, pa je put Partizana otišla ponuda vredna 2.000.000 evra, saznaje Žurnal.

Izabrane vesti

Marković je igrao promenljivo tokom prošle sezone, a nakon povrede pao je u senku još mlađeg Pavlovića, pa mu je zbog toga i cena niža nego saigraču iz poslednje linije.

Za Svetozara, koji je trenutno na pripremama mlade selekcije za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati taman u Italiji, zainteresovan je i Olimpijakos, ali ponuda Grka ne zadovoljava apetite Partizana.

A, ako je suditi po belgijskim medijima, novi igrač koji bi mogao da se nađe u defanzivi crno-belih naredne sezone je Miloš Kosanović, štoper Standarda iz Liježa.

Navodno, Partizan je zainteresovan da ga dovede u svoje redove, pošto je reč o iskusnom fudbaleru, koji godinama nastupa u inostranstvu. Međutim, problem u celoj priči, koja ruši sve ostalo je – cena.

Standard je Kosanovića doveo pre dve godine za 2.500.000 evra, a sada traži za njega 1.000.000 i nešto manja ponuda od te iz Emirata je već odbijena. A, šansa da Partizan plati ovog leta štopera „milionče“ je ravna nuli.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara