I jare i pare: Stuparević u Voždovcu do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.19. | 11:27

Dogovor Zmajeva i Vortforda

Novac je legao na račun, a duplu korist imaće Voždovac od Filipa Stuparevića. Em je zaradio 3.000.000 evra prodajom mladog reprezentativca Votfordu, em će moći na talentovanog napadača da računa do kraja sezone.

Dogovor dva kluba podrazumeva Stuparevićev ostanak na stadionu u Zaplanjskoj ulici do juna, posle čega će se strelac četiri i asistent za dva gola Zmajeva preseliti na Vikaridž roud i konkurisati za mesto na terenima Premijer lige. Sad je prerano.
Srećan sam što je postignut dogovor dva kluba da ostanem u Voždovcu. To je ispravna odluka. Ne letim, čvrsto sam sa obe noge na zemlji, imam još mnogo da učim, a Voždovac je prava sredina za napredak, što se dokazalo i u proteklom periodu. Tu je i Predrag Sikimić uz kojeg ću moći da učim i da spremniji dočekam izazove koji su preda mnom u karijeri“, rekao je 18-godišnji Stuparević za klupski sajt.

Izabrane vesti

Zadovoljni su i čelnici Voždovca.
Tako je najbolje za sve, jer će Filip u tandemu sa Sikimićem činiti ubojiti tandem, što će znatno olakšati borbu za bolji plasman kluba. Takođe, i Votford će na kraju sezone dobiti gotovog igrača, tako da su i oni zadovoljni dogovorom, i svesni su da je Voždovac najbolja sredina za mladog napadača”, predočio je sportski direktor Goran Grkinić.

Voždovac će 23. januara odigrati kontrolnu utakmicu sa Brodarcem, 25. januara rival je BSK Borča, a dva daan kasnije sledi odlazak na pripreme u tursku Antaliju, gde su u planu još četiri provere.

FOTO: Star sport


tagovi

fk voždovacFilip StuparevićZimski prelazni rok 2019votford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara