I Mičel Donald našao klub - 800.000 evra po sezoni!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 14:13

Ugovor na tri godine

Posle Damijana le Taleka, još jedan Zvezdin bivši fudbaler je našao novi klub kao slobodan igrač.

Bivši kapiten Mičel Donad se dogovorio sa turskim prvoligašem Malatijom!

Izabrane vesti

Izgleda da mu je Turska bila suđena. Još prošlog leta ga je želeo Genčlerbirligi, prošle zime Kajzeri, a nedavno se pominjao i Trabzon. Završio je u Malatiji. Potpisaće trogodišnji ugovor vredan 800.000 evra po sezoni, pa se može reći da je dobio ono što je tražio s obzirom da je na Marakani zarađivao oko 250.000 evra godišnje.

Prelazk u Tursku je donekle i očekivan s obzirom da je Mičelova supruga Turkinja i da su često odmore provodili u ovoj zemlji. Čeka se samo da Holanđanin obavi lekarske preglede i da stavi paraf na trogodišnju vernost Malatiji.

Malatija je prethodnu sezonu završila na desetom mestu turske prvenstvene lestvice, a klub je nedavno doveo i srpskog ofanzivca Danijela Aleksića. Od poznatijih imena, dres Malatije nose nekadašnji Portov i Lionov bek Ali Sisoko, brazilski štoper Dorija koji je najavljivan kao čudo dod deteta, kao i nekadašnji Monakov napadač Naser Barazite.

Donald je u Zvezdi proveo tri godine, osvojio dve titule šampiona, postao kapiten i stranac sa najviše odirganih mečeva u istoriji kluba sa Marakane. Klub je napustio pošto mu je istekao ugovor.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Mičel DonaldLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara