I Monći će da okuša sreću s Malkomom

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 12:56

Roma uporno traži desno krilo, a listu potencijalnih akvizicija čine Kjeza, Berardi, Depaj, Suso...

Romina potraga za desnim krilom dovela je do toga da na podužu listu želja upadne još jedno interesantno ime - Malkom!

Momak koga su mnogi početkom leta videli u Interu u međuvremenu je postao jedna od glavnih meta Evertona, a sada bi sportski direktor Monći da napravi konkretne poteze i prestigne Karamele u nameri da ga angažuje. Podsetimo, Everton je već obavio nekoliko rundi pregovora s upravom Bordoa i ponudila 35.000.000 evra i bonuse za obeštećenje, a igraču platu od 90.000 evra sedmično. Interov operativac Pjero Auzilio je još ranije stigao do dogovora sa Malkomovim agentima, ali je Inter i dalje u stanju pripravnosti jer čeka novac od određenih prodaja. Pre svega Žoaoa Marija, koji bi trebalo da pojača Vulverhempton za oko 27.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Sada se Roma uključila u priču i to je zapravo drugo poglavlje interesovanja koje traje od prošlog leta. Malkom je ozbiljno zanimljiv igrač svoje brzine, brazilskog šmeka i sveukupno napadačkih kvaliteta, a to je tip kakvog Vulica traži. Istina, Malkom nije prva opcija, pošto bi Roma, a i Monći najviše voleli da angažuju Federika Kjezu iz Fjorentine. Prvo je domaći igrač, a drugo - već se dokazao u Seriji A. Ipak, Fjorentina i dalje ne odstupa od obeštećenja od 70.000.000 evra, što je za Romu previše uprkos prodaji Alisona Liverpulu za pet miliona više. Roma je ovog leta investirala mnogo novca, gotovo 100.000.000 evra za deset pojačanja, a još se čeka golman kao Alisonov naslednik.

U igri je bio i Domeniko Berardi, koji bi voleo da obnovi saradnju sa Euzebijem di Frančeskom, ali Sasuolo zateže oko obeštećenja i traži 30.000.000 evra, dok Roma nudi upola manje novca i neke mlade igrače. Berardija takođe želi i Fjorentina, što je direktno povezano s mogućim odlaskom Kjeze

Kao moguća rešenja ovih dana pominju se čak i Memfis Depaj i Suso, ali posle svih dosad pomenutih imena. 

Može li Roma da napravi još jedan veliki transfer?

Foto: Action Images


tagovi

MalkomLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara